Jump to content
 • Latest news

  • Drifter

   De ondersteuning van Wi-Fi 7 in Windows 11 lijkt veelbelovend te zijn, maar het is belangrijk om voor ogen te houden dat gebruikers mogelijk moeten wachten op de 24H2 update van het besturingssysteem, later dit jaar, voordat ze kunnen profiteren van de nieuwe draadloze standaard. Deze restrictie heeft de aandacht getrokken omdat het mogelijk de adoptie van Wi-Fi 7 vertraagt voor gebruikers die reikhalzend uitkijken naar verbeteringen op het gebied van internet connectiviteit.
   Microsoft heeft duidelijk gemaakt dat zowel een geschikte netwerkadapter als een router noodzakelijk zijn om toegang te krijgen tot Wi-Fi 7-capaciteiten. Daarnaast speelt het besturingssysteem een cruciale rol. Met de invoering van Wi-Fi 7 vanaf Windows 11, versie 24H2, laat Microsoft zien dat het zich inspant om de nieuwste technologieën beschikbaar te maken voor haar gebruikers. Echter, op dit moment is het nog niet bekend of voorgaande Windows 11-versies via toekomstige updates ondersteuning zullen krijgen voor Wi-Fi 7.
   De verbeteringen die Wi-Fi 7 brengt, zijn aanzienlijk. Met een verdubbeling van de bandbreedte op de 6GHz-band tot 320MHz en de mogelijkheid tot multi-link operatie, die alle beschikbare frequentiebanden combineert, is het beloofde resultaat een veel snellere gegevensoverdracht. Hierdoor zullen gebruikers potentially van sneller en stabieler internetgebruik kunnen genieten, wat zeker een welkome ontwikkeling is in een tijd waarin de vraag naar hoogwaardige videostreaming en snel laden van inhoud alleen maar toeneemt. Daarbij zal de 4096QAM-modulatie een snelheidsverbetering van twintig procent bieden in vergelijking met zijn voorganger, wat wederom de gebruikerservaring voor het streamen van video's en andere media aanzienlijk kan verbeteren.
   Hoewel de specificatie dat Windows 10 op dit moment geen verwijzingen naar ondersteuning voor Wi-Fi 7 toont, laat dit ruimte voor speculatie over of en wanneer deze generatie van het besturingssysteem toegang zal krijven tot deze technologie. Het blijft  afwachten hoe Microsoft zijn ondersteuningsbeleid voor oudere versies zal navigeren als het gaat om de nieuwste draadloze communicatiestandaarden.
   Samenvattend, met de komst van Wi-Fi 7 in Windows 11 na de 24H2-update, positioneert Microsoft zichzelf opnieuw aan de voorhoede van technologische innovatie, door gebruikers toegang te bieden tot de laatste verbeteringen op het gebied van draadloze communicatie. Dit belooft niet alleen een boost voor de snelheid en stabiliteit van de internetverbinding, maar ook een verbeterde algemene gebruikerservaring, in het bijzonder voor diegenen die afhankelijk zijn van snelle en efficiënte dataoverdracht voor zowel werk als ontspanning.
   Read more...

   35 • 0

  • Drifter

   Google treft maatregelen tegen het oneigenlijk gebruik van prijsverschillen voor YouTube Premium-abonnementen. Gebruikers hebben de prijsdiscrepanties tussen verschillende landen benut om goedkopere tarieven te verkrijgen, specifiek door digitale locatievervalsing met behulp van VPN-diensten. Dit fenomeen heeft geleid tot een onevenredige kostenverdeling, met significant hogere prijzen in Europese landen vergeleken met sommige landen in Azië, Amerika of Afrika. Een zichbaar verschil is het abonnementsgeld dat neerkomt op 11,99 euro in landen zoals België en Nederland, in schril contrast met de slechts 1,90 euro die men betaalt voor hetzelfde abonnement in India.
   De oneerlijke benutting van regiogebaseerde prijsstelling stelt YouTube voor grote uitdagingen, niet alleen qua inkomsten maar ook met respect voor internationale prijsbeleid en lokale belastingwetten. Om dit adekwaat aan te pakken, heeft Google geavanceerde detectiemethoden geïntroduceerd om onregelmatigheden in het gebruik van VPN's bij de aanschaf van YouTube Premium abonnementen te identificeren. Deze strategie omvat stringentere reglementen aangaande locatieverificatie, gericht op het vaststellen van de werkelijke verblijfplaats van gebruikers. In gevallen waarbij er discrepancy wordt ontdekt tussen de geografische informatie van de gebruiker en de locatie van het YouTube Premium-abonnement, ondernemen ze maatregelen.
   Gebruikers die gesignaleerd worden voor zulke onregelmatigheden zullen van Google bericht ontvangen met daarin de details van de herleide mismatch. Zij krijgen de optie voorgeschoteld om hun accountgegevens — met inbegrip van de ware verblijfplaats en correcte betalingsinformatie — bij te werken om verder gebruik van hun abonnementen te verzekeren. Dit benadrukt Google's inzet om eerlijke prijsstelling te waarborgen, ongeacht de regio, en tegelijkertijd oneigenlijk gebruik te ontmoedigen.
   Hoewel de precieze gevolgen voor gebruikers die volharden in het uitbuiten van regioprijzen nog niet volledig zijn toegelicht, markeert deze maatregel een belangrijke stap in de handhaving van een rechtvaardig prijsbeleid, bedoeld om zowel de service als de gebruikerservaring van YouTube Premium in alle markten te optimaliseren.
   Read more...

   53 • 0

  • Drifter

   Het probleem van cyberaanvallen waarbij gebruik wordt gemaakt van QR-codes, of 'quishing', blijkt steeds ingrijpender te worden. Volgens het onderzoek van Check Point Research, een bekende partij in de wereld van cybersecurity, worden deze technieken complexer en geraffineerder. Het switchen van traditionele afbeeldingsgebaseerde QR-codes naar varianten die zijn opgebouwd uit ASCII-tekens, vormt een innovatieve maar zorgwekkende ontwikkeling in de aanpak van cybercriminelen.

   Links: QR-code uit een phishingcampagne. Rechts: standaard QR-code
   De indrukwekkende toename van aanvallen, geïllustreerd door een groei van 587% in het begin van het jaar, gevolgd door nog eens een stijging van 363% tussen april en mei, toont aan hoe snel dit probleem zich ontwikkelt. Deze kwaadaardige QR-codes vind je vaak terug in onschuldig ogende e-mails die mensen aansporen tot het opnieuw instellen van hun multifactor-authenticatie, onder het mom dat deze zou zijn verlopen. Nietsvermoedende gebruikers worden dan naar nagemaakte websites geleid die ontworpen zijn om persoonlijke en gevoelige informatie te stelen.
   De technische totstandkoming van QR-codes op basis van ASCII is bijzonder sluw. ASCII, voluit de American Standard Code for Information Interchange, wordt breed toegepast voor het vastleggen van tekst in digitale systemen. Door gebruik te maken van HTML om deze ASCII-tekens als een QR-code weer te geven, omzeilen cybercriminelen slim de detectiemechanismen van beveiligingssystemen. Traditionele beveiligingstools falen hier omdat ze de QR-code niet als afbeelding classificeren, maar slechts als onschuldige tekst zien.
   Het advies van experts als Zahier Madhar van Check Point benadrukt de noodzaak voor meer geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Het proces van het automatisch decoderen van QR-codes in e-mails en het controleren van de krijgt de achterliggende URL's op potentieel malafide inhoud daarbij speciale aandacht. Daarnaast wordt de optie aangedragen om QR-codes binnen e-mails te vervangen met veilige links, zodat zelfs als iemand geprobeerd wordt te verleiden tot het scannen van een code, men naar een veilig domein wordt geleid.
   Belangrijk om te beseffen is dat cybersecurity niet alleen een kwestie is van de juiste software op desktops of laptops. Met de toenemende prevalentie van mobiele apparaten in ons dagelijks leven, wordt het essentieel dat ook deze apparaten goed beveiligd zijn. Vooral omdat de kans groot is dat een QR-code gescand wordt met een mobiele telefoon. Een gedegen beveiligingsaanpak dient meerdere lagen te kennen en elk mogelijk toegangspunt tegen mogelijke aanvallen te beschermen. De inzet van gesofisticeerde kunstmatige intelligentie (AI) lijkt hierbij niet meer weg te denken, gezien de complexiteit en constante evolutie van phishingtechnieken.
   Het Infinity Platform van Check Point wordt als een van dergelijke oplossingen gepresenteerd, die in staat zijn om de dynamische en voortdurend ontwikkelende dreigingen het hoofd te bieden. Dit toont aan dat naast voortdurende waakzaamheid, de inzet van moderne en effectieve cybersecuritytechnologieën essentieel is in de strijd tegen steeds verfijnder wordende cyberdreigingen.
   Read more...

   43 • 0

  • Drifter

   Sony's recent aangekondigde update voor de PlayStation Portal brengt een significante verbetering die het toegankelijker maakt voor gamers om overal verbinding te maken met het internet, met name via publieke wifi-netwerken zoals in hotels, luchthavens, en fastfoodrestaurants. Deze ontwikkeling is een reactie op de eerdere beperkingen van de PlayStation Portal, die geen verbinding kon maken met publieke wifi-netwerken vanwege de noodzaak om door inlogschermen te navigeren, iets wat voorheen niet mogelijk was zonder een ingebouwde webbrowser.
   De slimme oplossing die Sony bedacht heeft, maakt gebruik van een QR-code die op het scherm van de PlayStation Portal verschijnt. Wanneer gebruikers een verbinding willen. maken met een publiek wifi-netwerk, kunnen ze deze QR-code scannen met hun smartphone. Hiermee wordt het inlogproces naar de telefoon overgebracht, waar gebruikers gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot het vereiste inlogscherm en hun inloggegevens kunnen invullen. Dit omzeilt de noodzaak voor een webbrowser op het apparaat zelf en maakt een eens onmogelijke verbinding moeiteloos mogelijk.
   Naast het verbeteren van de connectiviteit met publieke wifi-netwerken, introduceert de update ook andere handige functies. Zo kunnen gebruikers nu te allen tijde het batterijpercentage van hun apparaat zien, iets wat essentieel is voor het beheren van speelsessies om te voorkomen dat de batterij midden in het spel leeg raakt. Bovendien wordt de locatie van de virtuele touchpad op het scherm aangegeven, wat bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid van de PlayStation Portal.
   Met de PlayStation Portal kan men gebruikmaken van Remote Play, wat het mogelijk maakt om de PlayStation 5-games via wifi te streamen en te spelen, uiteraard mits men beschikt over een PlayStation 5-console. Onder de populairste PlayStation 5-games die vaak op de Portal gespeeld worden, bevinden zich titels als 'God of War Ragnarök', 'Spider-Man 2', 'Astro's Playroom', 'Fortnite', 'Rocket League' en 'EA Sports FC 24', wat wijst op de brede verscheidenheid aan games die beschikbaar zijn voor gamers wanneer ze onderweg zijn.
   Deze update is vitaal voor het uitbreiden van de functionaliteit en mogelijkheden van de PlayStation Portal, die zo een nog aantrekkelijker optie wordt voor gamers die hun spelervaring willen meenemen buiten de grenzen van hun huis. Door een brug te slaan tussen de PlayStation Portal en publieke wifi-netwerken, opent Sony nieuwe deuren voor gaming onderweg, wat wederom benadrukt hoe de industrie blijft innoveren en reageren op de behoeften van haar gebruikers.
   Read more...

   111 • 0

  • Drifter

   In de huidige markt voor internetdiensten blijkt dat aanbieders van glasvezelverbindingen de snelheid van het internet kunstmatig laag houden bij goedkopere abonnementen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zou een glasvezelaansluiting zonder tussenkomst van internetproviders standaard een internetsnelheid van ten minste 1 gigabit per seconde (Gbps) kunnen leveren. Internetproviders verlagen deze snelheid echter bewust om meer winst te genereren met glasvezelabonnementen.
   Economische Overwegingen
   Het klinkt logisch: als je minder betaalt, krijg je een lagere internetsnelheid. Echter, bij glasvezel is dit niet zonder meer het geval. Glasvezelaansluitingen zijn standaard in staat om een snelheid van minimaal 1 Gbps aan te bieden. Internetproviders maken gebruik van speciale apparatuur of software om deze snelheid te beperken. Glasvezelexpert Hendrik Rood van consultancybureau Stratix legt uit: "De aanschaf van die apparatuur of software kost geld," vervolgt Rood. "Daardoor zijn de kosten om lagere internetsnelheden te leveren eigenlijk hoger dan het leveren van de volledige snelheid."
   Vergelijking met Verkeer
   Anco Scholte ter Horst, directeur van internetprovider Freedom Internet, vindt deze situatie vreemd. Hij vergelijkt het met een vierbaans autosnelweg: "Als je vier banen hebt, laat je het verkeer ook niet over één rijbaan rijden. Het kost niets extra om alle vier de rijbanen te benutten."
   Marketingstrategieën van Internetproviders
   De reden dat internetproviders toch besluiten om de glasvezelsnelheid te beperken, ligt volgens Rood in marketingstrategieën. Door abonnementen met lagere snelheden aan te bieden, wordt de standaard 1 Gbps-snelheid een soort 'premium product' waarvoor mensen bereid zijn meer te betalen.
   Bijvoorbeeld, ten opzichte van het goedkoopste internetabonnement betaal je bij KPN ongeveer 10 euro per maand extra voor een snelheid van 1 Gbps. Bij Odido is dat verschil zelfs 15 euro per maand. "De prijs die internetproviders vragen voor het abonnement met de laagste snelheid, zegt iets over wat een glasvezelaansluiting daadwerkelijk kost," zegt Scholte ter Horst. Voorheen was het dataverkeer dat klanten veroorzaakten een serieuze kostenpost voor internetproviders. Tegenwoordig zijn die kosten echter zo laag geworden dat ze verwaarloosbaar zijn.
   Gebruik van Internetdiensten
   "Sneller internet leidt ook niet tot evenredig meer dataverkeer," legt de directeur van Freedom Internet uit. "Bijvoorbeeld, Netflix of Microsoft Teams gebruiken dezelfde hoeveelheid data op een 1 Gbps-verbinding als op een 100 Mbps-verbinding."
   Consumentenmisleiding
   Mensen met een glasvezelaansluiting worden dus in feite misleid. Door het aanbieden van abonnementen met lagere snelheden proberen internetproviders consumenten te laten betalen voor een snelheid die ze eigenlijk standaard zouden moeten ontvangen. Het is een strategie die hen toestaat meer te verdienen door de natuurlijke snelheid van glasvezel kunstmatig te beperken.
   Read more...

   89 • 0

  • Drifter

   In een onverwachte ontwikkeling kondigt koopjedeal.nl, een bekend online platform voor dagdeals, zijn sluiting aan. Een belangrijke mededeling van de bedrijfsleiding kwam naar voren via een officiële e-mail naar hun klanten, waarin zij meedeelden dat door onvoorziene omstandigheden koopjedeal.nl zijn activiteiten zal beëindigen. Bij wijze van afscheid wordt een omvangrijke uitverkoop aangekondigd, met aantrekkelijke kortingen, ongeëvenaard in de geschiedenis van koopjedeal. De e-mail bevat de overtuigende uitnodiging "De deals zijn nog nooit zó goedkoop geweest, KLIK HIER en profiteer nu", benadrukkend dat dit een laatste kans is voor klanten om te profiteren van hun aanbiedingen.
   Het cruciale nieuws over deze bedrijfssluiting sceert over de digitale golven slechts een enkele week na een aanzienlijke tegenslag voor koopjedeal.nl. Het bedrijf verkreeg een stevige boete van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vanwege de onthulling van te zijn betrokken bij advertenties met zogenaamde nepkortingen. Deze praktijken brachten onjuiste "van-prijzen" aan het licht, waardoor klanten misleid werden over de ware waarde van de korting, welke vaak lager uitviel dan verondersteld of in sommige gevallen volledig illusoir bleek.
   De ACM heeft in totaal vijf ondernemingen aangepakt in deze sanctieronde voor vergelijkbare overtredingen, onder welke gerenommeerde namen vielen zoals G-Star, Tommy Hilfiger, Leen Bakker en JYSK, met een collectieve beboetingssom van €621.000. Van deze groep ontving koopjedeal.nl de zwaarste individuele financiële sanctie, namelijk een boete van €163.000, vanwege de verkoop van huishoudelijke apparaten, waaronder stofzuigers en prullenbakken, die gepaard gingen met misleidende kortingsacties.
   De noodzaak voor stevige regulering en consumentenbescherming werd bekrachtigd door Cateautje Hijmans van den Bergh, bestuurslid bij de ACM, die benadrukte dat de prijs een sleutelfactor is in de besluitvorming van kopers. Het aanpakken van nepkortingen is daarom essentieel om te zorgen dat klanten geen slachtoffer worden van misleiding en daadwerkelijk ontvangen waarvoor ze betalen.
   De reacties op deze gebeurtenissen zijn gemengd. Terwijl G-Star, Tommy Hilfiger en JYSK hebben toegegeven fouten te hebben gemaakt, kiest Leen Bakker juist voor het juridische pad door tegen de opgelegde sanctie in beroep te gaan. Het moederbedrijf achter koopjedeal.nl, Day Traders, heeft merkwaardig genoeg geen schuld erkend ondanks de straffe maatregel van de ACM.
   Deze opeenvolging van evenementen luidt een onzekere periode in voor koopjedeal.nl en markeert een dramatische ommekeer voor het voorheen populaire platform. Met hun besluit om te stoppen, is het de verwachting dat de finale uitverkoop hen wellicht een laatste voetnoot in de online retailgeschiedenis zal bezorgen.
   Read more...

   130 • 0

  • Drifter

   Ticketmaster, heeft stappen gezet om de flexibiliteit van hun dienstverlening in Nederland ta vergroten, dit door klanten vanaf nu de mogelijkheid te bieden om hun mobiele tickets door te verkopen via externe platformen. Deze beleidswijziging komt na een nauwkeurig onderzoek van de Nederlandse Autoriteit Consument & Markt (ACM), die gekeken heeft naar mogelijke belemmeringen voor consumenten bij de doorverkoop van tickets.
   Voorheen beperkte Ticketmaster de mogelijkheid voor doorverkoop van hun mobiele e-tickets uitsluitend tot hun eigen platform. Deze tickets zijn electronisch verbonden aan het Ticketmaster-account van de koper en vereisten dat ook ontvangende partijen een dergelijk account hadden voor transfer. Hoewel de ACM geen directe overtredingen constateerde in het beleid van Ticketmaster, heeft het ticketplatform toch toegezegd zijn beleid aan te passen. Deze aanpassing maakt het dus voor gebruikers van Ticketmaster mogelijk om hun aangekochte mobiele tickets te verkopen via een doorverkoopplatform van hun keuze, waarmeer klantvriendelijkheid en marktconcurrentie potentieel verbeteren.
   De ACM heeft Ticketmaster beschreven als een significant invloedrijke speler binnen de Nederlandse ticketverkoopmarkt. Het onderzoek was met name gericht op de beperkingen rond de doorverkoop van mobiele e-tickets, welke het uitsluitend mogelijk maakten deze tickets via Ticketmaster zelf te verkopen. Dit zou competitie op de markt van doorverkoop van tickets kunnen benadelen, wat uiteindelijk negatieve gevolgen kan hebben voor consumenten door hogere prijzen, minder gunstige voorwaarden en een afname in de kwaliteit van de service.
   Ticketmaster en zijn moederbedrijf Live Nation zijn kritisch bekeken, niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Zo zou het Amerikaanse ministerie van Justitie overwegen juridische actie te ondernemen tegen Live Nation. Dit komt voort uit bezorgdheid dat hun handelingen na de fusie van Live Nation en Ticketmaster de marktconcurrentie zouden kunnen schaden. Daarnaast kreeg Ticketmaster te maken met boetes wegens digitaal machtsmisbruik, waarbij inloggegevens van concurrenten zonder toestemming werden gebruikt voor toegang tot hun systemen.
   Door deze beleidswijzigingen en de lopende aandacht van regulerende instanties wereldwijd lijkt Ticketmaster vastberaden zijn platform open en eerlijk te houden, ten gunste van zowel consumenten als de marktwerking op de ticketverkoopsector.
   Read more...

   82 • 0

  • Drifter

   Valse foutmeldingen in programma's zoals Google Chrome, Microsoft Word of OneDrive kunnen een verborgen risico op malware-infecties markeren. Cybercriminelen zijn bedreven in het ontwerpen van geraffineerde valstrikken, gericht op nietsvermoedende gebruikers de intentie hebben snel problemen willen oplossen die op hun computerscherm verschijnen. Deze strategie speelt in op de onmiddellijkeemoplossende reflex van de meeste mensen.
          
   In de zich steeds voortzettende golf van cyberdreigingen heeft onderzoek van entiteiten zoals Proofpoint aan het licht gebracht dat dergelijke aanvalsstrategieën niet beperkt zijn tot een enkele hackersgroepering. Vele groepen, waaronder één genaamd ClearFake, zijn actief in deze bedrieglijke vormen van cyberaanvallen, waarbij ze eerder al successen boekten door gebruikers ertoe aan te zetten neppe browserupdates te installeren. Deze zogenaamde updates leverden in realiteit echter malafide software op die de systemen van slachtoffers compromitteren.
   Deze nieuwste vorm van aanval gaat evenwel nog een stapje verder dan het eenvoudige kapen van de browser. Nu hebben cybercriminelen hun vizier op uitgebreidere en FREQUENTER gebruikte programma's in de browser gericht, via het uitvoeren van JavaScript-code op populaire websites om zo neppe foutmeldingen te genereren. Deze foutmeldingen beweren kritische problemen in Google Chrome, Microsoft Word of OneDrive te detecteren, compleet met schijnbaar "handige" oplossingen voor de verzonnen problemen. De hack vereist echter RNGEKEURESDEF gehoorzaamheidaan deze "oplossingen" en vraagt gebruikers vaak om een PowerShell-script te kopiëren en uit te voeren via de opdrachtprompt, hetgeen in wezen een uitnodiging is voor malware om ongehinderd toegang te krijgen tot hun systeem.
   Het meest kritieke wapen dat deze aanvallers hanteren is echter de verkeerde opvatting of onwetendheid van gebruikers omtrent veiligheid. Door zichtbaar dateerbare foutmeldingen die directe en ogenschijnlijke simpele fixes presenteren, gokken de cybercriminelen op de haast en het gebrek aan technische kennis bij hun beoogde slachtoffers. Deze methode voegt nog een dimensie van misleiding toe door de noodzaak van de gebruiker om actief mee te werken, wat de detectie en analyse van deze malware compliceerder maakt.
   Wanneer u dus met een dergelijke foutmelding wordt geconfronteerd, is het essentieel om eerst een adempauze te nemen en de validiteit ervan te onderzoeken door onafhankelijke bronnen te raadplegen of de melding op het internet op te zoeken. Vaak kunnen echte foutcodes of problemen snel worden geïdentificeerd door dialogen met de officiële klantenservice of door te zoeken op gerenommeerde technische hulpforums.
   Een vervolgstap is om steeds waakzaam te zijn en nooit zomaar scriptcode te executeren die u niet volledig begrijpt. Voor degenen onder u die overwegen dit te moeten doen, kan voorlegging van de code aan een vergevorderde AI, zoals ChatGPT, of aan beveiligingsexperts, zijn nut bewijzen door een snelle analyse te bieden van wat de code werkelijk van plan is te doen, en kan zo onnodige risico's vermijden. Door degetelijke voorzorgsmaatregelen te nemen, kunnen individuele gebruikers een essentiële bijdrage leveren aan wboth hun eigen digitale veiligheid als die van het grotere netwerk waartoe zij behoren.
   Read more...

   193 • 0

 • Je wilt informatie over het downloaden op het internet. Het enige probleem is, je hebt geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg in de download wereld. Handleidingen van verschillende download methodes komen aanbod en zijn speciaal voor de beginnende downloader in Jip en Janneke taal geschreven. We hebben ook reviews beschikbaar van diversen hardware en software. Mocht je alsnog vragen hebben, kun je die altijd in het forum stellen.

  Met vriendelijke groeten, het Duken team. :goed:

 • Laatste topics op het forum

 • Popular Contributors

 • Recente prestaties

  • xf2000 earned a badge
   2 year
  • xf2000 earned a badge
   3 years
  • xf2000 earned a badge
   4 years
 • Member Statistics

  23,100
  Total Members
  5,247
  Most Online
  blunder26
  Newest Member
  blunder26
  Joined

Announcements

×
×
 • Create New...