Spring naar bijdragen
 • Gebruikersstatistieken

  17507
  Aantal leden
  5247
  Meest online
  klaas
  Nieuwste lid
  klaas
  Geregistreerd
 • Product Review

 • Nieuwe handleiding

 • Nu op het forum

  • Alita: Battle Angel review Het verhaal over Alita (origineel heet het ‘Gunnm’, wat in het Japans Gun Dream betekent) heeft grofweg drie ontwikkelfasen ondergaan. Initieel is ‘Battle Angel Alita’, gecreëerd door de Japanner Yukito Kishiro, een 9-delig Japanse cyberpunk manga stripverhaal dat tussen 1990 en 1995 is gepubliceerd in JUMP manga magazine. Daarna zijn in 1993 de eerste twee van de negen delen geadapteerd in een original video animation (anime) en heet het ‘Battle Angel’. Parallel hieraan zijn tussen 1996 en 2018 additionele manga series verschenen, waaronder een roman in 1997. In de laatste fase is op 14 februari 2019 de film ‘Alita: Battle Angel’ uitgebracht en gedistribueerd door 20th Century Fox. . Het is verbluffend hoe hij in beide films een compleet ander karakter tentoonstelt. Hij bevestigt hiermee dat hij thuishoort in het clubje acteurs die je, zonder spijt, elke rol kan toewijzen. Ook Jennifer Connelly in haar rol als Chiren zorgt voor de nodige spanning. Alhoewel ze soms meer op de achtergrond aanwezig is, heeft ze een belangrijke functie die tot elk mensenhart (en wellicht ook cyborg) spreekt. ‘Alita: Battle Angel’ brengt in Iron City dus 3 Oscarwinnaars samen, namelijk: Christoph Waltz, Mahershala Ali en Jennifer Connelly. De film is hoogst vermakelijk. Je hebt, wanneer je de bioscoop uit wandelt, zeker een paar minuten nodig om weer met de voeten op aarde te komen. Snel een kaartje boeken dus. Veel plezier! bron: https://cinemagazine.nl/alita-battle-angel-2019-recensie/ Alita: Battle Angel releases Titel  Alita: Battle Angel (Alita.Battle.Angel.2019.1080p.HQTS.GOLD-EDITION.x264-CHS[TGx]) Grote 2.42 GB bron Alita: Battle Angel Download - Torrent / NZB en Stream Directe links naar websites voor een NZB, Torrent, stream of download bestand van de film Alita: Battle Angel zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • Aquaman review Na zijn verschijning in ‘Justice League’ werd het tijd om Aquaman zijn eigen film te geven. Regisseur James Wan duikt met de kijker in een nieuwe onderwaterwereld, naar het mythische Atlantis. Dit doet hij op een behoorlijk originele manier, waarin Wans achtergrond in horrorfilms (‘The Nun’ (2018) en de ‘Saw’-franchise) goed te herkennen is. Het resultaat is een, op het eerste gezicht, relatief originele superheldenfilm. Helaas weet de plot onvoldoende stand te houden om deze originele poging tot een succes te maken. James Wan heeft met ‘Aquaman’ een dappere poging gedaan tot het maken van een originele film, waar hij op visueel vlak zeer goed in geslaagd is. Het verhaal is echter zo rommelig en overdadig dat het geheel niet overtuigend is. Het is te hopen dat de DCEU (het filmuniversum waar films als ‘Aquaman’, ‘Batman v. Superman’ en ‘Wonder Woman’ onderdeel van zijn) de filmkwaliteit snel verbetert, want het publiek zal dezelfde fouten niet veel vaker vergeven. bron: https://cinemagazine.nl/aquaman-2018-recensie/ Aquaman releases Titel Aquaman (Aquaman (2018) [WEBRip] [1080p] [YTS.AM]) Grote 2.319GB bron Aquaman Download - Torrent / NZB en Stream Directe links naar websites voor een NZB, Torrent, stream of download bestand van de film Aquaman zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • Bumblebee review Het is geen geheim dat de laatste delen in de Transformers-franchise steeds verder afstonden van wat de fans graag zouden willen zien. Waar het begin van de serie nog op enthousiasme kon rekenen waren de laatste delen zielloze actiefilms. En misschien wel belangrijker: de fans van de 80’s-cartoonserie herkenden hun favoriete robotspeelgoed niet door de make-over die Michael Bay ze had gegeven. Knight laat met Bumblebee zien dat een actiefilm niet altijd snel hoeft te zijn, maar ook een verhaal kan vertellen. In Bumblebee valt alles op zijn plaats. Ruimte voor nieuw acteertalent, herkenbare tijden (inclusief herkenbare Transformers) en nog nog steeds een prima actiefilm. Als hij dan ook nog in een van de laatste scènes een perfecte Optimus Prime-vrachtwagen tevoorschijn tovert maakt het hart van een 80’s kind toch een hupsje. Eindelijk de Transformers-film waar we op zaten te wachten! bron: https://www.filmvandaag.nl/recensies/774-bumblebee Bumblebee releases Titel Bumblebee (Bumblebee.2018.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG) Grote 2.19GB Titel Bumblebee (Bumblebee.2018.2160p.UHD.BluRay.x265-TERMiNAL) Grote     21.47GB bron Bumblebee Download - Torrent / NZB en Stream Directe links naar websites voor een NZB, Torrent, stream of download bestand van de film Bumblebee zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
 • Vernieuwde handleidingen

×
×
 • Nieuwe aanmaken...