Spring naar bijdragen
 • Gebruikersstatistieken

  16942
  Aantal leden
  1374
  Meest online
  Hanjo
  Nieuwste lid
  Hanjo
  Geregistreerd
 • Product Review

 • Nu op het forum

  • Inderdaad een heerlijke serie. Deze serie heeft van alles wat, vind ik.
   Al had ik in het begin wel de neiging om af te haken. Dit omdat het allemaal wat langzaam op gang kwam. Uiteindelijk met veel plezier alle seizoenen bekeken.
  • The Crown is een Britse historische dramaserie van scenarioschrijver Peter Morgan. De serie vertelt een biografisch verhaal over de regeerperiode van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. De serie is gestart in 2016 en bestaat momenteel uit 2 seizoenen.  In totaal staan er 6 seizoenen op de planning. Hoofdrolspelers: Claire Foy, Matt Smith, Jared Harris, John Lithgow. Het verhaal begint in 1947 als Elizabeth II gaat trouwen met Philip, hertog van Edinburgh. In het eerste seizoen wordt het verhaal verteld van de eerste tien jaar van haar leven als koningin.
   In de seizoenen die daarop volgen, wordt per seizoen ook telkens tien jaar van haar leven die daarop volgt behandeld. Mijn mening: Waar zal ik beginnen. Ik vind het een geweldige serie. Kosten nog moeite zijn gespaard. En dat is te zien. Ook de acteurs spelen stuk voor stuk geweldig. Vooral hoe John Lithgow de rol van Winston Churchill neerzet is fenomenaal. Verder geeft de serie je een mooi inkijkje in het leven van Engelse koningshuis.
   Alle afleveringen van beide seizoenen waren stuk voor stuk pareltjes om naar te kijken. Het verveelde me geen moment. Deze serie is een echte aanrader voor wie is geïnteresseerd in het Engelse koningshuis en zijn of haar geschiedenis wat wil oppoetsen.
   Laat het derde seizoen maar komen. Door een recast zal dit pas ergens in 2019 zijn. Cijfer: 9.5.  
  • Leuk die clubs! Zal er morgen even induiken, nu oo de bank lekker niks doen. Fijne avond!
 • Vernieuwde handleidingen

×