• Handleidingen – Categorieën

  1. Downloaden

   U wilt dus gaan downloaden en streamen? Downloaden en streamen kan via verschillende programma's. Sommige programma's zijn gericht op het downloaden van grote bestanden zoals films en andere weer op kleine bestanden zoals muziek.
   7
   handleidingen

   Na het downloaden

   Als u klaar bent met downloaden dan kunnen er verschillende soorten acties naar boven komen. Bestanden die je download zijn er namelijk in alle soorten en maten en met welk programma kan je je video bestand afspelen?
   4
   handleidingen

   Handige tips

   Hier zijn diversen handige tips en programma's te vinden. Zo is er een overzicht van NZB sites & Payservers , een programma om alle Windows drivers kan updaten, hoe je met een VPN verbinding anoniem kan downloaden etc. Handige handleidingen voor het dagelijks gebruik op onder andere de computer.
   11
   handleidingen
 • Nu op het forum

  • Ik zoek epub ebook van: grey anatomy    
  • Gast Niels
   hallo, Sinds nzbserver.com eruit heeft gelegen kan ik nzb-bestanden van 3,5 jaar en ouder niet meer downloaden. Heeft iemand een alternatief voor deze site, het liefst met een zo compleet mogelijk overzicht, en een retentie die zo'n 5 tot 6 jaar teruggaat. Ik hoor het graag. gr Niels
  • Aftermath (2017) Roman is een voorman in de bouw die te maken krijgt met een vreselijke tragedie. Zijn vrouw en dochter komen om tijdens een botsing van twee vliegtuigen als gevolg van een fout van een luchtverkeersleider. Zijn wanhoop wordt nog verergerd door een stel lichtzinnige advocaten die op zoek zijn naar compensatie in ruil voor verantwoordelijkheid.    Volgens bron : https://www.moviemeter.nl/film/1112167 Ga 'm vanavond nog bekijken !