Jump to content


Activity but no Movies

Showing status updates, topics, handleidingen, nieuwsberichten, reviews and links posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Klopt ik deed alleen achter de schermen af en toe wat bugfixes en server updates 😃 De andere staff verdient veel meer credits maar die zijn vaak niet op forums zoals dit aanwezig (met hun echte account)
 3. Jammer dat deze community niet eens het 3 jarig bestaan heeft kunnen vieren. @Insane was als Systeem Operator uiteraard verantwoordelijk voor het scriptwerk en het verwerken van site problemen, maar de credits zijn volgens mij toch echt voor de voormalig stafleden en posters en niet te vergeten het vertaalteam. Mijn pluim gaat dus echt naar de voormalige staf en ik hoop dat zij misschien ooit weer samen iets nieuws op kunnen bouwen.
 4. Yesterday
 5. Daar lijkt me niks mis mee, rechts bovenin staat er een poppetje waar je op kan klikken om in te loggen of registeren.
 6. ik denk rechtsboven aantikken en onder inloggen je registreren
 7. Ik kan op de site niet ontdekken hoe ik me kan registreren!
 8. Ik wil mij registreren op movietrack.live maar kan op hun site niet ontdekken hoe ik me kan registreren!
 9. De lijst is weer bijgewerkt met nieuwe en offline communities.
 10. Link staat op status offline. Wel laten we dit topic open. Ook ik zal jullie missen, was een erg prettige community waar bijzonder veel te vinden was. Bedankt voor jullie bijdrage in de usenet wereld.
 11. De top 10 meest gedownloade films van de periode 14 juni tot 20 juni. Deze week staat weer de film ‘Infinite’ bovenaan, gevolgd door ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It' en ‘Cruella' maakt de top drie weer compleet. Week 24 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Infinite is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bek
 12. Last week
 13. deze is misschien weer te groot, maar wel lekker voor mijn slechte ogen
 14. super bedankt voor al die jaren zonde dat jullie ermee stoppen hopelijk pakt iemand deze site weer op. bedankt groet Sikke
 15. Als de webwinkels in Europa stoppen met hun woekerprijzen dan zal er meer gekocht worden in Europa. Veel gerief komt van China en wordt hier heel duur verkocht.
 16. Bedankt voor alles wat je gedaan hebt, jaren lid geweest, zoek nu andere oorden op.
 17. Als ik een geschikte kandidaat heb waar ik alle NZB`s naartoe verplaats laat ik het jullie hier weten. Max 2 weken wachten 😃
 18. Als alle reacties in de topics over the-newgeneration.net nou eens goed werden gelezen zouden dit soort vragen helemaal niet gesteld worden. De Stafleden en Posters van deze Community zijn gestopt na een geschil met de Systeem Operator @Insane. Dit alles heeft zich al afgespeeld in de maand Maart zoals gelezen kan worden onder deze link. @Insane heeft in verschillende topics daarna nog een verklaring gegeven en uit niets blijkt dat de oude stafleden en posters bezig zijn met het opzetten van een nieuwe community. Het is ook volstrekt zinloos om die vragen nu te stellen aan @Insane en het wordt denk ik ook de hoogste tijd dat alle topics betreffende the-newgeneration.net afgesloten worden en de de officiële link Offline wordt gezet.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...