Jump to content

Activity

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Alle personen die door BREIN zijn gepakt leveren de mediaspeler inclusief de software (software die daar dus door die personen is opgezet) wat het juist voor de wetgeving illegaal maakt. Je hoeft in dit geval dus zelf niets meer te installeren, maar alleen je mediaspeler aansluiten. Je betaald dus in feite de kosten van de mediaspeler + een zeer gereduceerd bedrag voor illegale (gehackte) abonnementen van betaalzenders.
 3. Today
 4. Website: Extremeusenet.nlCouponcode: 25easterKorting: 25%Geldig tot en met: niet bekend
 5. De Lego Film 2 Dat het niet per se een slecht idee hoeft te zijn om een (animatie)film te baseren op beroemd speelgoed bewezen de makers van The Lego Movie vijf jaar geleden al. De animatiefilm van regieduo Phil Lord en Christopher Miller combineerde het Deense constructiespeelgoed waar we allemaal groot mee zijn geworden met een charmant verhaal over de goedgemutste bouwvakker Emmet die de strijd met Lord Business aanging. Dit laat onverlet dat de animaties wederom van hoge kwaliteit zijn. Ook al is alles uit de computer komen rollen, je krijgt door de fijntjes uitgewerkte texturen compleet met vingerafdrukken, krassen en vetvlekken het idee dat je met echte Lego te maken hebt. Grandioos zijn de momenten waarop Emmet en zijn vrienden stante pede een voertuig in elkaar moeten zien te flansen. De nummers van de onderdelen vliegen je om de oren. bron: https://www.filmtotaal.nl/recensie/13365 Download bestand The Lego Movie 2: The Second Part (2019) [WEBRip] [1080p] [YTS] [YIFY] Grote 1.7 GB bron Afbeeldingen De Lego Film 2 downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor De Lego Film 2 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 6. Allemaal dagjes mensen natuurlijk. Die gingen er lekker met de paasdagen uit, zeker met het mooie weer. Hele fijne dinsdag allemaal!
 7. Maar weet jij toevallig of deze software wordt geïnstalleerd door de verkoper of dat ze worden ingekocht met de software? Er gaar best wat werk in zitten voor de verkopers om de software er handmatig op te knallen per stuk. Ik was gewoon benieuwd Bedankt voor de lijst met software, moet ik weer eens induiken.
 8. De top 10 meest gedownloade films van de periode 22 april tot 28 april. Deze week staat de film ‘Glass’ bovenaan, gevolgd door ‘Escape Room’ en ‘High Life’ maakt de top drie weer compleet. Week 17 zijn er twee nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Glass is voor de derde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden of streamen van films en series. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer 1 (1) Glass 6.9 / trailer 2 (2) Escape Room 6.4 / trailer 3 (…) High Life 6.3 / trailer 4 (3) How to Train Your Dragon: The Hidden World 7.8 / trailer 5 (5) Aquaman 7.7 / trailer 6 (…) The Professor and the Madman 7.5 / trailer 7 (6) Bumblebee 7.0 / trailer 8 (9) The Mule 7.1 / trailer 9 (4) The Upside 6.5 / trailer 10 (7) Spider-Man: Into the Spider-Verse 8.6 / trailer Het topic van Glass, de meest gedownloade film van afgelopen week vinden we hier: De trailer van de meest gedownloade film: Toon volledig nieuwsbericht
 9. De top 10 meest gedownloade films van de periode 22 april tot 28 april. Deze week staat de film ‘Glass’ bovenaan, gevolgd door ‘Escape Room’ en ‘High Life’ maakt de top drie weer compleet. Week 17 zijn er twee nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Glass is voor de derde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden of streamen van films en series. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer 1 (1) Glass 6.9 / trailer 2 (2) Escape Room 6.4 / trailer 3 (…) High Life 6.3 / trailer 4 (3) How to Train Your Dragon: The Hidden World 7.8 / trailer 5 (5) Aquaman 7.7 / trailer 6 (…) The Professor and the Madman 7.5 / trailer 7 (6) Bumblebee 7.0 / trailer 8 (9) The Mule 7.1 / trailer 9 (4) The Upside 6.5 / trailer 10 (7) Spider-Man: Into the Spider-Verse 8.6 / trailer Het topic van Glass, de meest gedownloade film van afgelopen week vinden we hier: De trailer van de meest gedownloade film:
 10. Yesterday
 11. Na een jaren lopende rechtszaak, is er op 26 april 2017 door het Europees Hof beslist, dat ook het streamen uit illegale bron strafbaar is. Het verkopen van een mediaspeler, voorzien van add-ons die linken naar illegale software, is dan ook niet langer toegestaan. Ook het bieden van support en ondersteuning kan als strafbaar worden voorzien. Het gaat om mediaspelers met Kodi, een open source-software waar iedereen aan mee kan werken. Er zijn veel verschillende apparaten die hieronder vallen, zoals de Mediaplayer X9 en de COOD E. Hierop kun je als consument de apps, die ook wel add-ons worden genoemd, installeren. Voorbeelden hiervan zijn Go Movies, Icefilms, Mashup, Istream, Yify Movies HD en Go TV. De genoemde apps zijn vaak al geïnstalleerd op de apparaten bij aankoop ervan.
 12. @Trizomu klopt, officieel zijn ze er na de vorige grote update mee gestopt maar als je in google zoekt naar gratis uprade windows 7 naar 10 dan vind je genoeg info dat het nog mogelijk is en hoe.
 13. Volgens mijn weten zou het nog steeds mogelijk zijn om GRATIS te upgraden naar W10, enige uitleg kan u vinden via de volgende link gratis upgraden naar W10
 14. Man, wat een verkeer op de terugweg van Texel naar huis. Tot aan de Belgische grens ging het nog, maar vanaf de grens naar Gent was het bijna niet te doen. Morgen over naar de order van de dag, werken
 15. Nee, je koopt een Android kastje en installeert een app, deze bijvoorbeeld. Je voert de IPTV gegevens in van je provider en klaar is Kees. Maar in bijna alle gevallen kan je ook een M3U bestand krijgen. Die open je met de VLC player en zo kan je op de PC e.d. gebruik maken van IPTV. Ik begrijp dus niet waarom dit soort kastjes met de software voor geïnstalleerd werden verkocht, een digibeet kan dit zelf opzetten. Het is trouwens wel handig om Android 7 of hoger te hebben, anders is Ultra HD niet ondersteund.
 16. Last week
 17. Hint 5 Past er zoveel in een koffer....?
 18. toch wel lastige zeg @Duken kom niet echt verder met google nog
 19. Fijne paasdagen , de 1ste is alweer bijna voorbij. dinsdag weer werken
 20. Hint 4 Een wandelende tak als vriend....
 21. Online Platforms waar gebruikers content kunnen uploaden waar ook Omzet (bijv. Advertentie inkomsten) mee behaald wordt zijn de 1e die moeten zorgen voor een licentie, maar ook dan is er nog sprake van het aantal gebruikers per maand. (denk hierbij aan een paar miljoen gebruikers) Kleine sites zoals Duken.nl zijn vrijgesteld als er wordt voldaan aan een aantal standaard regeltjes, die eigenlijk al jaren bestaan, maar nu in de aangenomen wetgeving duidelijker zijn omschreven en vastgelegd. Het plaatsen van (nieuws) artikelen die van een andere Bron komen zouden bijvoorbeeld niet in zijn geheel gekopieerd mogen worden zonder toestemming van de originele auteur. (dit is niet nodig wanneer delen uit de tekst worden overgenomen en er een link wordt geplaatst naar de oorspronkelijke bron) De Europese Commissie heeft een informatieblad aangemaakt wat gelezen kan worden onder deze link
 22. Hint 3: er lopen meer dieren rond in de film welke er niet thuishoren.
 23. Brein gaat verder onderzoek doen naar de bron. Begrijp ik dan dat je die dingen ergens kan inkopen? Ik was in de veronderstelling dat het Android tv kastjes waren waar de verkopers met plugins die dingen gereed maakte voor de consument. Nu heb ik het idee dat je ze dus kant en klaar kan inkopen?
 24. Alvast prettige paasdagen heren ! Wordt nog een mooie dag morgen dus neem het ervan.
 1. Load more activity
 • Latest news

 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  The Lego Movie 2: The Second Part

  • Actie
  • Avontuur

  Baantjer het Begin

  • Misdaad

  Game of Thrones

  • Sci-Fi & Fantasy
  • Drama

  Captain Marvel

  • Actie
  • Avontuur

×
×
 • Create New...