Jump to content

Our Picks

Top content from across the community, hand-picked by us.

Maak een eigen gratis forum / club en begin je online community
Maak een eigen gratis forum / club en begin je online community
Maak een eigen gratis forum op Duken.nl. Het is eenvoudig, snel en makkelijk in gebruik. Krijg hier een gratis forum. Ontdek hoe u uw eigen forum / club en een onbeperkt aantal leden en onderwerpen kan aanmaken en beheren. Beginnen te creëren met uw online community en maak gebruik van de bestaande 16000+ leden op Duken.nl.

Wat zijn de mogelijkheden van een gratis forum / club op Duken.nl?

Geniet van het (normaal betaalde versie) Invision Community forum om een uniek forum te maken.
De installatie is gemakkelijk en snel. Voeg u eigen huisstijl en headers toe.
Maak gebruik van de gemeenschap op Duken.nl om een forum te creëren en het uniek te maken.
Jou forum is met een SSL-certificaat beveiligd en wij geven je community een webruimte, in overeenstemming met de normen van het Internet.
Geniet van jou forum met ongelimiteerde leden en berichten op een vertrouwelijke en krachtige host.
  • Thanks
 • 1 reply

Nederlandse Usenet community movietrack.live online
Sinds kort is de nieuwe Nederlandse Usenet community movietrack.live online. Movietrack is een website waar je films en series kan vinden welke te downloaden zijn vanaf nieuwsgroepen. Om te kunnen downloaden vanaf nieuwsgroepen heb je een NZB bestand nodig. Op movietrack zijn de NZB bestanden zichtbaar nadat je bent ingelogd.

Na of voor dat je een account hebt aangemaakt kun je zoeken naar films en series of gebruik maken van het overzicht om content te vinden. Als je de gewenste film en serie hebt gevonden kan je deze bekijken en krijg je hier informatie over. Hiervoor moet je zijn ingelogd. Zo kan je zien wie de poster is, wat het formaat is, de taal etc. Daarnaast is ook het wachtwoord beschikbaar welke je nodig hebt voor het uitpakken van het bestand.

Al met al is movietrack een erg makkelijk en overzichtelijke website om gebruik te kunnen maken van films en series. Binnen het forum van movietrack kan je verzoekjes plaatsen. Er zijn naast movietrack nog veel meer usenet communty's. Een overzicht van deze websites kan je hier vinden: https://www.duken.nl/forums/links/category/9-nederlandse-nzb-communities/
  • Thanks
  • Like
 • 3 replies

Duken.nl website upgrade 4.5
Het was weer een mooie dag voor de Duken community. Na ruim een jaar kunnen we eindelijk beginnen met de grote software upgrade. De site heeft een upgrade gehad van versie 4.4 naar de laatste 4.5. Er zijn veel nieuwe mogelijkheden geïmplementeerd waardoor onder andere de snelheid van de website omhoog is gegaan en er nieuwe mogelijkheden voor bezoekers en leden zijn zoals het thema.

We draaien vanaf heden op de officiële Invision community 4.5 software. Wij hopen dat dit zorgt voor nog meer interactiviteit tussen de leden en een nog betere ervaring voor iedereen. Dit zijn de belangrijkste features:

Belangrijke nieuwe functies / verbeteringen

-  Nieuw Front-end design
- Topic view en samenvatting
- Pixabay foto's 
-  AdminCP Dark Mode
-  Site Statistieken ,  Search Insights , en  Club Statistieken
-  Marketplace nu ingebouwd in de AdminCP
-  Mobile App voor iOS en Android (Beta)
-  Zapier Integration voor Invision Cloud Gemeenschappen
- Rechts naast elk topic vinden we een samenvatting
- En het toevoegen van afbeeldingen is heel fijn door de integratie met Pixabay 


De hele lijst met upgrades welke voornamelijk op de achtergrond werken vind je hier.

Als jullie tips, feedback hebben of problemen / fouten tegenkomen horen we dit graag in de reacties. Dan kunnen we deze verhelpen zodat de gebruikers ervaring bij iedereen goed blijft
  • Like
 • 0 replies

De beste films op Netflix 2020
Wat zijn de beste films op Netflix? Een vraag die je vaak hoort en deze vraag gemakkelijk te beantwoorden is de onderstaande lijst gegenereerd op basis van cijfers en recensies van de bekende film websites zoals IMDb, Rotten Tomatoes etc. Op deze manier krijg je een lijst van films welke niet allemaal op Netflix staan. Gelukkig konden we deze weer filteren waardoor we alleen de films tonen welke ook beschikbaar zijn op Netflix. 

We hebben nu een mooie lijst beschikbaar met de recente, klassiekers en zelf Netflix originals. Met deze top 50 lijst kan je zelf even rustig neuzen welke films je aanspreken en nog moet bekijken. De links naar de Netflix film konden we helaas niet geven, daarvoor zul je even op Netflix de zoek functie moeten gebruiken. 😉

Netflix top 50 film 2020:
 • 0 replies

Wat is VPN split-tunneling
Welkom bij de handleiding voor het gebruik van Split-tunneling met een VPN verbinding. Met VPN split-tunneling kunt je gewenst verkeer van uw apparaat of app door de VPN leiden of juist niet.

In dit artikel geven we een introductie, gebruiksaanwijzing en de configuratie voor het optimaal gebruik maken van VPN split-tunneling.

Wat komt er aan bod deze handleiding?

Wat is VPN split-tunneling?

Gebruik van split-tunneling i.c.m. Private Internet Acces VPN
Wat is VPN split-tunneling

Split-tunneling is een van de functies, die je vaak bij VPN’s providers ziet, maar waarvan je misschien niet helemaal zeker weet hoe je dit op de juiste manier kunt gebruiken. Met een VPN met split-tunneling kunt je er bijvoorbeeld voor kiezen om Netflix zonder de VPN dienst te gebruiken en je Torrent of NZB client juist wel. Je kunt hiermee toegang behouden tot uw netwerkprinter terwijl e veilig internet en gebruik blijven maken van lokale netwerk oplossingen of gamediensten zoals Steam niet via de VPN applicatie te laten verlopen.

Gebruik van split-tunneling i.c.m. Private Internet Access VPN

Er zijn VPN diensten welke de Split-tunneling niet hebben. Gelukkig heeft Private Internet Access deze wel, veel leden waaronder ikzelf maak gebruik van deze VPN dienst. Een handleiding voor de installatie en het gebruik van PIA VPN vinden we hier. Als je nog geen VPN hebt kan je deze hier afnemen. Via deze link krijg je extra korting en 2 maanden gratis cadeau. 
Na de installatie kan je via de instellingen van de VPN applicatie kiezen voor de tab Netwerk. Hier is ook de Split tunnel optie beschikbaar.
  • Like
 • 0 replies

6 manieren om torrents te downloaden vanuit je webbrowser
Torrents downloaden kan een lastig proces zijn voor beginners. Zou het niet veel eenvoudiger zijn als ik een torrent gewoon rechtstreeks vanuit mijn webbrowser zou kunnen downloaden? Het is een vraag die gemakkelijk te beantwoorden is. Ja, voor sommige downloaders is het gemakkelijker en er zijn tal van opties om dit te doen.

In een wereld waar het afspelen van muziek of het on-demand bekijken van video's de standaard is, kan het downloaden van torrents behoorlijk omslachtig lijken. Dit geldt met name voor mensen die nieuw zijn in het delen van bestanden. Waarom zou ik software installeren om een klein bestand te downloaden dat vervolgens een groter bestand downloadt? Hieronder staan enkele van de torrentclients in een browser opties die in 2020 werken, elk met een kleine beschrijving en een lijst met voor- en nadelen.

1. WebTorrent

Alleen al voor de naam moeten we beginnen met WebTorrent , dat speciaal is gemaakt om BitTorrent te integreren met de browser. De technologie maakte indruk op Netflix en er zijn tientallen projecten die de code gebruiken om het voor mensen gemakkelijk te maken om bestanden in een browser te delen. Instant.io van WebTorrent is een goed voorbeeld van een basisclient .

Een andere, meer functierijke WebTorrent-client is βTorrent , die ook een eigen tracker heeft. Met deze webclient kunnen mensen bestanden selecteren, downloadprioriteiten instellen of seed-bestanden delen met anderen.


Voordelen: Het werkt overal, zonder de noodzaak om aparte software te installeren of een account te registreren.
Nadelen: WebTorrent is afhankelijk van WebRTC, dat moet worden ondersteund en ingeschakeld in de browser. 
 • 0 replies

Welke films en series downloaden wij het meest tijdens de lockdown?
We zitten nu al een paar weken in de lockdown door het Corona virus. Dat betekend dat we allemaal binnen zitten en de videodiensten als Netflix en Disney+ veel worden bekeken om de tijd binnen wat prettiger te maken. Los van de videodiensten zijn we ook weer meer aan het downloaden en opzoek te gaan naar content welke nog niet beschikbaar is op de videoplatformen. Maar wat is er eigenlijk de afgelopen periode met de lockdown het meest gedownload? 

Onderstaand is een overzicht welke films en series wij Nederlanders het meest hebben gedownload de afgelopen 4 weken. De lijst op opgesteld met de data van iknowwhatyoudownload.com. Hier worden de statistieken van het torrentverkeer bijgehouden. Eventueel kan je ook even kijken of je eigen IP adres ergens is opgevallen... Dat maakt gelijk weer scherp dat je een VPN verbinding moet gebruiken. Als je een VPN verbinding gebruikt zijn dit soort zaken niet meer zichtbaar en kan je anoniem gebruik kan maken van het internet. Belangrijkste voor de downloader is natuurlijk een eventuele auteur organisatie jouw persoonlijke gegevens niet kan achterhalen...

De 10 meest gedownloade films in tijden van de lockdown in Nederland....

Misschien heb je door de bovenstaande lijst weer zin in het bekijken van een nieuwe film of serie. Wij plaatsen ook elke week de top 10 meest gedownloade content. Onze download handleidingen vind je hier. Veel kijk plezier! 
 • 0 replies

Alfred 4 voor macOS review
Ik gebruik de app Alfred al een aantal jaar. Alfred is een app voor macOS. Hiermee kun je onder andere zoeken naar bestanden op je mac, en het openen van apps.

Wat kun je nog meer met Alfred, is het beter dan Spotlight? Dat lees je in deze review.
  • Thanks
  • Like
 • 1 reply

Stremio op Android - Films en series streamen
Welkom bij de handleiding van Stremio. Met dit programma is het mogelijk om films en series te streamen direct vanuit het Torrent netwerk met ondertiteling maar ook via Netflix, Amazon, Pathé thuis etc.

In dit artikel geven we een introductie, gebruiksaanwijzing en de configuratie voor het optimaal gebruik maken van Stremio op je Android telefoon zodat je onderweg en thuis de mooiste content kan bekijken.

Wat komt er aan bod deze handleiding?

Wat is Stremio?
Plus- en minpunten van Stremio
Installatie in woord en beeld
Configuratie en tips van programma-naam na de installatie voor optimaal gebruik

Wat is Stremio

Stremio is een applicatie welke beschikbaar is op vrijwel alle apparaten en besturingssystemen. De applicatie is te downloaden vanuit de officiële website van Stremio maar ook via de bekende app stores zoals de Google Playstore. Binnen de applicatie is er een overzicht beschikbaar met de meest populaire films en series waarvan je de informatie van kan inzien. Ook kan je zoeken naar films en series en deze opslaan. Doordat de applicatie het mogelijk maakt om extra add-ons (toevoegingen) te installeren kan je vanuit de applicatie ook de film direct bekijken (streamen) op je apparaat. De applicatie zorgt ook voor ondertiteling in je gewenste taal en je kan ook gebruik maken van je Chromecast. Films en series zijn dus via je Chromecast te bekijken op je televisie.

Plus- en minpunten van Stremio

Pluspunten

Beschikbaar op alle besturingssystemen
Nederlandstalig software
Ontzettend gebruiksvriendelijke software
Alle films en series te vinden binnen de applicatie
Mogelijkheid tot Chromecast

minpunten

Bij gebruik van het torrent netwerk is een VPN verbinding nodig.

In deze handleiding nemen we je mee voor de installatie op je Android telefoon. Er volgt ook een handleiding voor het Windows besturingsysteem. Download het programma in de Google play store of op de website van Stremio en installer deze op je telefoon.
  • Did win!
  • Like
 • 8 replies

Link directory feature actief op Duken.nl
We hebben weer wat moois beschikbaar gemaakt op Duken.nl. We bezitten nu ook een Links Directory waar je links kan vinden naar de gewenste content op basis van categorie. Momenteel staan veel links verdeeld over forum berichten en nieuws berichten door de gehele website. Deze zijn lastig te vinden en bij te werken. Met de links directory kan je nu op een prettige en makkelijke manier de links opzoeken en gebruiken.

De directory bestaat uit een aantal categorieën, zoals Torrent sites, NZB sites, share sites etc. Deze bevatten vaak ook weer sub-categorieën zodat je snel alle Nederlandse torrent communities kan vinden of juist Nederlandse NZB communities.  

In het overzicht zijn de nieuwste links snel te vinden en houden we ook de statistieken bij per link object. Hoeveel views, hits of reacties heeft deze link gehad. Alle link objecten zijn voorzien van een informatie over de website zelf en kan je ook vinden of registratie bijvoorbeeld verplicht is, hoeveel bestanden er te vinden zijn en hoeveel leden de website heeft.

De links worden elke week automatisch gecontroleerd, dit zorgt ervoor dat de links binnen de directory altijd up-to-date zijn en werken. Als links niet meer reageren worden deze automatisch uit het systeem gehaald en eventueel weer actief gemaakt als de site online komt. 

De meest gebruikte links zijn onderin de pagina te vinden van de Links Directory en los hiervan mag je natuurlijk ook commentaar geven op de link objecten. Last but not least, je mag zelf links toevoegen! De directory is volledig interactief en bij het versturen van een link worden er op basis van de categorie een paar simpele vragen gesteld die je kan beantwoorden. Daarna wordt er een foto van de website welke je opstuurt gemaakt en komt deze direct in het overzicht te staan met de websites.

Heel veel plezier met deze nieuwe module en we hopen dat de leden en bezoekers van Duken verblijd kunnen worden met nieuwe links op de wondere wereld van het internet. 
 • 1 reply

VPN van Private Internet Access voor 2.50 per maand
Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand. Deze VPN provider gebruiken veel leden en ikzelf al dagelijks om je internet verkeer te anonimiseren. Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt, de VPN provider geen logging bijhoud is deze ook één van de goedkoopste VPN providers. 

PIA heeft een tijdelijke kortingsactie, het is niet duidelijk tot wanneer deze loopt maar de verwachting is dat de prijzen ergens in mei weer normaal worden. Als je nu je VPN dienst afsluit behoud je de kortingprijzen. 
De huidige kortingsprijzen:

$9.95 per maand
$35.95 voor 6 maanden ($5.99 per maand - 40% korting)
$39.95 voor 1 jaar ($2.85 per maand - 71% korting!)

We hebben op Duken.nl een uitgebreide stap voor stap handleiding voor het gebruik van Private internet access en betalen kan ook gewoon via ideal. Met PIA VPN is het ook mogelijk om te downloaden via nieuwsgroepen en torrents en andere download diensten. Daarbij kunnen jouw privé gegevens niet meer achterhaald worden, altijd handig. Het is bewezen in rechtszaken dat deze VPN provider geen logging bijhoud van zijn gebruikers. 

Open de website van Private internet access. Kies je gewenste abonnement. Je kunt bij Private Internet Access binnen 7 dagen na de aanschaf je geld terug vragen (Je kunt dit zien als een probeer periode, op deze manier kun je “gratis” de VPN service testen). 
 • 9 replies

Hall Of Fame: Nederlandse uploaders/vertalers
Het werk van Nederlandse uploaders en vertalers heeft bij talloze mensen jaren lange plezier opgeleverd, zo ook bij mij. In tijden vóór betaalde streamingsdiensten, wanneer een film voor de eerste keer online verscheen, was hier vaak nog geen Nederlandse ondertiteling voor beschikbaar. Dit werd ook opgemerkt door Nederlandse gebruikers waardoor sommige van hen op het idee kwamen om dan maar zelf de ondertiteling te maken. Om zo iets goed te doen verreist tijd, passie en uiteraard kennis van de gesproken taal. Wanneer de zelfgemaakte ondertiteling compleet was, werd de film met Nederlandse onderteling gedeeld voor het grote publiek zodat zij ook konden genieten van het aanbod.

Ik én leden van Duken willen alle uploaders en vertalers door de jaren heen bedanken voor hun inzet, tijd, moeite en passie. Online Nederland kon (én kan nog steeds) niet zonder jullie, dus bedankt hiervoor 🤩
Hieronder vindt je een alphabetisch gesorteerde  lijst met namen van Nederlandse uploaders, groepen & vertalers die zó groot zijn geworden dat deze nooit vergeten mogen worden. Er zullen ongetwijfeld grote namen missen dus mocht je namen weten die waardig genoeg zijn voor de Hall Of Fame, plaats een reactie met bewijs dat deze de Nederlandse scene bedient heeft. Dit mogen ook namen zijn die niet meer actief zijn.

Let op, geen links plaatsen die linken naar illegale content!

 

Hall Of Fame: Individuele uploaders

Betty-Boop
blackSam
Bodhi
Bowser
coen1111
crazyadriaan
Daffy
diva
downl0ad
erwin0001
grizzly
ikke1956
ipod020
jobbie
Koedje
longdeer
luiehond69
Merlijntje
MovieNight
NLUPPER002
Poolvos
popie
Qiuckly
shooter123
Stan1948
utopia
Vaping
VENOM
Vlinder2


 

Hall Of Fame: Groepen

2Lions-Team
DivXNL-Team
Dutch Movie Theater (DMT)
DutchReleaseTeam
Metamorfose
Nlt-Release
Quality over Quality (QoQ)
SimplyReleases


 

Hall Of Fame: Vertalers

Janty


 
  • Thanks
 • 7 replies

Google Querys voor het zoeken en downloaden van films etc
Hierbij een mooie zoek query om te Googlen. Je kunt hiermee zoeken op Google naar films / series / muziek / games etc welke gehost zijn op servers. Deze servers zijn door de Google bot indexeert en daarom vindbaar (op de juiste manier).

Je hebt dan wel de juiste Google query nodig om deze te kunnen vinden. Die hebben we natuurlijk gedeeld

Dit blijft een erg mooie:

intitle:"index.of" (mp4|avi|mkv) "Naam van bekende film of serie hier" -html -htm -php -asp -jsp -blog


Voorbeeld: https://www.google.nl/search?q=intitle:"index.of"+(mp4|avi|mkv)+"frozen 2"+-html+-htm+-php+-asp+-jsp&start=10&bav=on.2,or.r_cp.&cad=b&biw=1920&bih=950&dpr=1&ech=1&psi=IltuWLadNYvojwTtmKDgCQ.1483627299220.3&ei=IltuWLadNYvojwTtmKDgCQ&emsg=NCSR&noj=1

Daarna krijg je op Google de resultaten van de openbare directorys:


In deze directory kan je de content welke je zoekt vinden. Je kan deze downloaden door er op te klikken.


Je kunt ook nog via het ../ knopje (als je niet in "Index" zit een map eronder zoeken.


en ook daarin zijn weer folders met andere films etc te vinden:


Veel zoek plezier! 
  • Like
 • 6 replies

Jumanji: The Next Level de meest gedownload en de top 10 op 3 maart
De top 10 meest gedownloade films van de periode 2 maart tot 8 maart. Deze week staat de film ‘Jumanji: The Next Level’ bovenaan, gevolgd door ‘Frozen II’ en ‘Knives Out’ maakt de top drie weer compleet.

Week 10 zijn er twee nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Jumanji: The Next Level is voor de tweede keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series.
Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

 

Plaats


Vorike wk.


Film


IMDb / Trailer
 

1


(4)


Jumanji: The Next Level


6.9 / trailer
2


(1)


Frozen II


7.1 / trailer
3


(3)


Knives Out


8.0 / trailer
4


(2)


Charlie’s Angels


4.2 / trailer
5


(…)


Guns Akimbo


6.6 / trailer
6


(…)


Spied in Disguise


6.8 / trailer
7


(6)


Ford v Ferrari


8.2 / trailer
8


(7)


Joker


8.8 / trailer
9


(…)


Superman: Red Son


6.3 / trailer
10


(5)


Parasite


8.6 / trailer

Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:

 

 
 • 0 replies

Hi,

Ik dacht, laat ik eens een topic openen om 5 appjes te delen die ik zelf al een tijd gebruik. Wellicht hebben andere Mac-gebruikers hier ook iets aan.

BlockBlock (gratis)


KnockKnock (gratis)


OverSight (gratis)


RansomWhere? (gratis)


Little Snitch (betaald)BlockBlock: Houdt in de gaten welk proces er persistent wilt worden. Is dit van een app die je zelf hebt geïnstalleerd of is het mogelijk Malware? Hier krijg je vervolgens een melding van en kun je wel of geen toestemming geven.

KnockKnock: Voer met de ingebouwde AV-scan (virustotal) een handmatige scan uit, en kom erachter wat er allemaal op je Mac staat geïnstalleerd en wat het daar doet.

OverSight: Houdt in de gaten welke app de webcam / microfoon probeert te activeren. Dit kun je vervolgens toestaan of blokkeren.

RansomWhere?: Houdt het bestandssysteem in de gaten. Probeert een mogelijk verdacht proces bestanden te versleutelen? Dan krijg je een melding en kun je dit proces beëindigen.

Little Snitch: Monitort alle inkomende en uitgaande verbindingen. Wat wil er naar binnen en wat wil er naar buiten? Wil ik dat wel of niet? Je krijgt een melding en kunt zelf aangeven wat er moet gebeuren.
  • Thanks
 • 2 replies

23 procent Nederlanders doet nog aan gratis downloaden
Minder dan een kwart van de Nederlanders downloadt nog wel eens gratis videocontent muziek of spellen om die op een later moment te bekijken of te gebruiken. De opkomst van streaming heeft de noodzaak van downloaden steeds geringer gemaakt. 

In november 2019 gaf 77 procent van de Nederlanders aan dat zij geen gratis content meer downloaden. Twee jaar eerder was dit nog 72 procent. Dat blijkt uit cijfers van het Consumer Insights-panel van Telecompaper. Er is niet gekeken naar betaald downloaden.

P2P nog vaakst ingezet voor downloaden

Nog altijd gebruikt 6 procent van de Nederlanders wel eens een P2P (peer to peer) optie zoals een torrentsite om gratis content te downloaden. Ook nieuwsgroepen (usenet) of FTP (file transfer protocol, downloaden van een andere server met gebruikersnaam en wachtwoord) worden nog wel eens ingezet (respectievelijk 4 en 3%).

Van de in omvang dalende groep mensen die nog wel eens gratis content download, geeft de meerderheid aan dat ze dit het afgelopen jaar minder frequent zijn gaan doen. Bij de grootste groep mensen (17%) is dit omdat het eenvoudiger geworden is om betaalde varianten van de gewenste content te downloaden. 

Meeste downloaders doen dit minder frequent

De meeste Nederlanders die nog gratis downloaden, geven aan dat zij dit het afgelopen jaar minder frequent zijn gaan doen. Onder meer omdat websites en andere opties steeds minder beschikbaar zijn. 

Een kleinere groep respondenten is juist meer gratis gaan downloaden. Redenen die hiervoor genoemd worden zijn onder meer dat zij makkelijker gratis te downloaden content kunnen vinden en dat zij nieuwe manieren gevonden hebben om te downloaden. ‘Andere redenen’ worden veel vaker genoemd in november 2019, in vergelijking met oktober 2017. 
 • 9 replies

Frozen 2 de meest gedownload en de top 10 op 18 februari
De top 10 meest gedownloade films van de periode 17 februari tot 23 februari. Deze week staat de film ‘Frozen 2’ bovenaan, gevolgd door ‘Knives Out’ en ‘Charlie’s Angels’ maakt de top drie weer compleet.

Week 8 zijn er vier nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Fronzen 2 is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series.
Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.
 • 0 replies

Beste Torrent Sites, zoekmachines, software en meer 2020
Welkom bij de informatie pagina over torrent sites, zoekmachines en software. Deze pagina staat vol informatie welke gebruikt kan worden zodat je torrent bestanden kan zoeken en downloaden via de diversen mogelijkheden.

In dit artikel geven we een korte introductie over Torrent bestanden, geven we links van torrent sites, zoekmachines en clients met informatie over de pagina's en software.

Wat komt er aan bod op deze pagina?

Wat is zijn torrent bestanden?


Beste torrent sites


Andere (internationale) torrent sites


Torrent zoekmachines


Torrent clients en software


Torrent en VPN


Andere handige pagina'sWat is zijn torrent bestanden?

Downloaden via het torrent netwerk is één van de populairste download methodes. De reden hiervoor is toch wel het gemak en de vele sites die torrent bestanden aanbieden. Het protocol is in 2001 ontwikkeld en door de sociale opzet deel je het bestand wat je download waardoor iedereen elkaar help.

Volledige uitleg over torrent vind je hier.

Beste (internationale) torrent sites

Op deze Torrent sites kan je zonder aanmelden zoeken naar torrent bestanden en deze downloaden. Een overzicht van de Nederlandse torrent communities vinden we hier.
  • Thanks
  • Like
 • 24 replies

Bloomon gratis vaas cadeau 2020 korting
Jawel, ik ga hem weer lekker delen. Voor alle bloemen liefhebbers heeft bloomon de actie voor een gratis vaas ter waarde van 15 euro bij je bestelling.


Gelukkig kan je hem gemakkelijk krijgen, gebruik bij je bestelling de onderstaande link

https://www.bloomon.nl/?referral=chantalkoe

Dan krijg je deze link en bij je bestelling wordt er automatisch de vaas toegevoegd!

Medium vaas€ 15,00
(incl. BTW & standaard bezorging)

Een bloomon favoriet! Onze handgeblazen medium vaas is de perfecte match met je medium bos. Gemaakt om het beste uit je bos te halen!

Elke vaas is handgemaakt en daardoor uniek. Het kan daarom zijn dat er kleine verschillen of luchtbelletjes in het design zitten. Perfecte imperfecties die ontstaan zijn tijdens het glasblazen.

29 cm hoog, diameter 18 cm


100% glas

Dus, wil je een mooie vaas bij je bestelling. Gebruik dan de link welke geldig is in 2019 maar ook 2020! Enjoy 🌷🌼🌻

https://www.bloomon.nl/?referral=chantalkoe
 • 0 replies

Surprise! Er is weer een leuke prijsvraag! We hebben in het verleden vaak CD-Keys en diverse hardware weggegeven via prijsvragen. Onder de prijzen van November 2019 vallen vijf Mandalampen met speaker te winnen.

In samenwerking met Usenet.today geven we lampen weg. Usenet.today is een bekende Usenet provider met scherpe prijzen, leuke acties, 1500 dagen retentie en de mogelijkheid tot het aanvragen van een gratis trial account van 10 GB. Bij usenet.today krijg je leuke cadeau's bij het aanmelden voor een jaarabonnement.

Hoe kan ik Winnen?

Voor zo’n mooie prijs kan je makkelijk meedoen. Punten verdienen! Onder de prijsvraag kan je een reactie achterlaten. Voor deze reactie verdien je één punt. Daarnaast kun je, geheel vrijwillig, een trial account aanvragen bij Usenet.today, ook hiervoor krijg je één punt.

In totaal kun je dus twee punten verdienen en heb je dus twee keer kans om te winnen!

Wij zullen uit de inzendingen 5 willekeurige winnaars kiezen via rafflecopter welke gebruikt maakt van random.org om winnaars te selecteren.
De winnaars krijgen het product thuis gestuurd via Usenet.today. De prijsvraag sluit automatisch 15 november.
 • 0 replies

Duken.nl door de jaren heen!
Heren en dames,

Ik wil dit toch even met jullie delen.... Bij een duik in het archief kwam ik op een oude database van duken.nl met een nieuwsbericht over de "nieuwe website". Dit bericht kwam uit 2011. Het ging toen van de overgang van het CMS systeem Joomla naar Wordpress. Daarbij kwam ik screenshots van de oude sites / layouts tegen. Deze heb ik weer opgeslagen zodat ze gedeeld konden worden. Vanaf 2011 draaide we de Wordpress pagina (nu niet meer... ). De screenshots na 2011 heb ik zojuist gevonden en toegevoegd. Altijd leuk !

De wordpress site heeft vanaf 2012 heeft gedraaid tot ergens 2017. Daarna zijn we overgestapt naar dit IPB CMS gestapt. Daar zoek ik het nieuwsbericht nog van...

2002 tot 2004 - HTML code: 


2004 tot 2005 Joomla CMS:


2005 tot 2006 Joomla CMS:


2006 tot 2007 Joomla CMS:


2007 tot 2009 Joomla CMS:


2009 tot 2011: Joomla CMS


2011 tot 2017 Wordpress CMS:


En nu dus de invision Community. Daar draaien we al wat jaren vertrouwd op.
 
  • Did win!
  • Like
 • 6 replies

Beste legale streaming dienst?
Binnenkort komt de streaming dienst Disney+ naar Nederland. Ik heb begrepen dat op dit platform vele goede films verschijnen, waaronder natuurlijk alle Marvel films. Netflix abbo de deur uit en een Disney+ abbo nemen, op beide diensten een abbo nemen of gaan voor een totaal andere dienst zoals Videoland? Wat denken jullie?
  • Thanks
 • 10 replies

Korting op VPN dienst Private Internet Access
Private internet access is uit de download tests de beste VPN provider. Deze VPN provider gebruik ikzelf en vele andere leden al dagelijks om je internet verkeer te anonimiseren. Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt, de VPN provider geen logging bijhoud is deze ook één van de goedkoopste VPN providers. 

PIA heeft een tijdelijke kortingsactie, het is niet duidelijk tot wanneer deze loopt maar de verwachting is dat de prijzen ergens in september weer normaal worden. Als je nu je VPN dienst afsluit behoud je de kortingprijzen. 
De huidige kortingsprijzen:

$6.95 per maand


$36.95 voor 6 maanden ($5.99 per maand)


$39.95 voor 1 jaar ($3.33 per maand)We hebben op Duken.nl een uitgebreide stap voor stap handleiding voor het gebruik van Private internet access. Met PIA VPN is het ook mogelijk om te downloaden via nieuwsgroepen en torrents en andere download diensten. Daarbij kunnen jouw privé gegevens niet meer achterhaald worden, altijd handig. Het is bewezen in rechtszaken dat deze VPN provider geen logging bijhoud van zijn gebruikers. 

Open de website van Private internet access. Kies je gewenste abonnement. Je kunt bij Private Internet Access binnen 7 dagen na de aanschaf je geld terug vrage (Je kunt dit zien als een probeer periode, op deze manier kun je “gratis” de VPN service testen). 

Veel anoniem download plezier.
 • 0 replies

Top 10 gedownloade films van 8 juli tot 14 juni
De top 10 meest gedownloade films van de periode 8 juli tot 14 juli. Deze week staat de film ‘Shazam!’ bovenaan, gevolgd door ‘Alita: Battle Angel’ en ‘Hellboy’ maakt de top drie weer compleet.

Week 28 is er één nieuwkomer in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Shazam! is voor de tweede keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.
 • 0 replies

Spikesplace.live
Hallo mensen,

Den Spike heeft zijn droom waargemaakt, een Forum dat samenwerkt met Force4Fun

We zijn een splinternieuw Forum, dus er is nog veel werk aan de winkel.
We zijn met enige spoed op zoek naar posters c.q. spotters om ons team te versterken.
Heb je interesse om ons te versterken, stuur dan eeen pm naar Tuinbever of Den Spike.

Spikesplace werkt samen met Force4fun, dit is uniek in de usenet wereld.
Respect voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel!!

Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen op het forum
We hebben veel te bieden, waaronder een sterk unattended team met bekende ua bouwers.
Maar ook films, muziek, gewone software en meer...

Registratie is natuurlijk geheel gratis.
Registreren met V.P.N of mobiel heeft geen zin, want dan wordt je niet toegelaten.
Eenmaal geregistreerd kun je wel vpn en/of mobiel inloggen!

Ook zijn we in het bezit van een gezellige chat en Spikesplace Radio station, 24 uur per dag gevarieerde muziek en live DJees!
Heb je interesse om DJ te worden, meld je dan aan bij Den Spike.


We hopen jullie te verwelkomen op Spikesplace, en wensen jullie een gezellige tijd bij ons en veel download plezier.

Met vriendelijke groet,
Spikesplace Team

https://spikesplace.live/
  • Thanks
  • Like
 • 79 replies

×
×
 • Create New...