Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Our Picks

Top content from across the community, hand-picked by us.

USB Loader GX & Wii Backup Manager voor de WII
Dit is een handleiding voor het gebruik van USB Loader GX, een populaire USB-lader voor de Wii die wordt gebruikt om games vanaf een USB-stick te spelen.
En vervolgens ook Wii Backup Manager om de games naar een externe hardeschijf te kunnen kopiëren.

Wat je nodig hebt;

Een Wii


Een USB stick en/of SD-kaart


Externe hardeschijf


USB Loader GX - "Link"


Wii Backup Manager - "Link"


USB Loader GX
1.  Pak USB Loader GX uit en plaats deze in de map "apps" op uw USB-drive of SD-kaart.
2. Plaats je USB-drive en /of SD-kaart als je er een gebruikt in je Wii en start USB Loader GX vanuit het Homebrew-kanaal.
Enkele voorkomende problemen:

1. Als USB Loader GX "Wachten op HDD ..." zegt met een aftelling van 20 seconden, kan het de USB-drive waarschijnlijk niet vinden. Probeer de app te verlaten en start hem opnieuw nadat je de USB-drive in de andere poort van de Wii hebt gestoken.
2. Je kunt op de 1-knop op je Wii-afstandsbediening drukken om een dialoogvenster te openen om gamecovers en illustraties van GameTDB te downloaden. Het kan even duren om de gamecovers en illustraties te downloaden, afhankelijk van het aantal games dat je hebt.
3. GameCube of "aangepaste" Wii-spellen kunnen al dan niet een aangepaste banner hebben die USB Loader GX gebruikt. Om dit in te schakelen, zoekt of schrijft u "CustomBannersURL = http://banner.rc24.xyz/ in config/GXGlobal.cfg" op uw USB-station. Vervolgens kun je de "Aangepaste banner" downloaden door op de 1-knop op je Wii-afstandsbediening te drukken.
  • Thanks
 • 1 reply

Top 10: de meest gedownloade films - 03/01/2022 - The Matrix Resurrections Nr. 1
Elke week nemen we de meest gedownloade films op torrent-sites onder de loep. Wat downloaden piraten? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode tot 3 januari. Deze week staat de film ‘The Matrix Resurrections’ bovenaan, gevolgd door ‘Spider-Man: No Way Home' en ´Don’t Look Up' maakt de top drie weer compleet.

Er is één nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. The Matrix Resurrections is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.
  • Like
 • 1 reply

Gezocht voor Usenet project
Gezocht : c++ / qt developer voor een usenet project.  Het gaat mede om aanpassingen in een bestaande code-base, bij serieuze belangstelling graag Pb naar Tuinbever
 • 3 replies

'Wandavision' is de meest gedownloade tv-show van 2021 en de Top 10
'Wandavision' is het meest gepirateerde tv-programma dat in 2021 op torrent-sites is uitgebracht. De populaire Disney+-serie ontkroonde 'The Mandalorian', dat vorig jaar bovenaan de hitlijst stond. 'Loki', een andere Marvel-serie, staat op de tweede plaats en 'The Witcher' vervolledigt de top drie.

Aan het einde van elk jaar bekijken we de meest gedownloade tv-afleveringen onder torrent-piraten. Een aantal jaren op rij werd de lijst aangevoerd door Game of Thrones, maar aan die regeerperiode kwam vorig jaar een einde nadat de serie was geëindigd.

Deze wisseling van de wacht viel samen met de lancering van verschillende Disney+ exclusives, die het vooral goed doen bij het piratenpubliek. Vorig jaar was 'The Mandalorian' de meest illegale tv-serie en in 2021 staat er weer een Disney-titel bovenaan de lijst.

'Wandavision' nam naadloos de eerste plek over in een lijst die wordt gedomineerd door Marvel-series. De serie was een hit op Disney+ en op piratensites, waarbij elke aflevering miljoenen keren werd gedownload.

De strijd om de eerste plaats was hevig met vier titels die duidelijk opvielen tussen de rest. Disney's "Loki" nam uiteindelijk genoegen met de tweede plaats, een plek hoger dan "The Witcher" van Netflix.

'The Falcon and the Winter Soldier' nam genoegen met de vierde plek, maar was niet ver verwijderd van populariteit in vergelijking met de top drie.

Wat het meest opvalt is dat alle Disney+ series van Marvel's “ Phase Four ” in de top 10 staan. Naast de al genoemde titels staat ook 'Hawkeye' op de vijfde plek en 'What If…?' op de zesde.

Nu het huidige streaminglandschap zo versnipperd is, lijkt het erop dat veel mensen liever piraten in plaats van te betalen voor 'een ander' abonnement. Dat geldt zeker voor Marvel-fans..

Meest gedownloade TV Series via Bittorrent 2021
  • Like
 • 0 replies

Kerst VPN-aanbieding van Private Internet Access - 1.79 per maand
Private Internet Access is nog steeds de beste VPN provider en heeft een hele sterke kerst aanbieding voor 1.79 per maand. Deze VPN provider gebruiken Duken.nl leden en natuurlijk ikzelf al dagelijks om ons internet verkeer te anonimiseren. Los dat de dienst en cliënt erg snel, prettig en op elk apparaat werkt, houd deze VPN provider geen logging bij en is deze ook één van de goedkoopste VPN providers. 

Bij deze tijdelijke aanbieding waarbij je 85% bespaard en drie maanden extra cadeau krijgt bij het afsluiten van een abonnement. 🎅

De tijdelijke prijzen:

€11.69 per maand
€3.10 per maand (€37,19 per jaar - 62% korting)
€1.79 per maand (€70 per drie jaar- 85% korting) + 3 maanden gratis)

Tip: Je betaald bij het afsluiten voor de gehele gekozen periode en niet per maand. Dit in gedacht houdend kan je ook kiezen voor het Jaarlijks abonnement voor €3.10 per maand en daarbij €37.19 per jaar.


We hebben op Duken.nl een uitgebreide stap voor stap handleiding voor het gebruik van Private internet access en betalen kan ook gewoon via ideal. Met PIA VPN is het ook mogelijk om te downloaden via nieuwsgroepen en torrents en andere download diensten. Daarbij kunnen jouw privé gegevens niet meer achterhaald worden, altijd handig. Het is bewezen in rechtszaken dat deze VPN provider geen logging bijhoud van zijn gebruikers.  We hebben ook een handleiding beschikbaar voor je telefoon i.c.m. PIA VPN, die vinden we hier.

Open de website van Private Internet Access en kies je gewenste abonnement. Je kunt bij Private Internet Access binnen 30 dagen na de aanschaf je geld terug vragen (Je kunt dit zien als een probeer periode, op deze manier kun je “gratis” de VPN service testen). 
 • 0 replies

Volledige Discord integratie
We hebben een mooie nieuwe feature erbij op Duken.nl; namelijk de Discord integratie. Voor de leden welke niet bekend zijn met Discord een kleine uitleg. Discord is website en app om tekst, video en audio te delen. Veel leden maken er graag gebruik van, om makkelijk te kunnen communiceren met andere. Hoewel je via Discord ook kan chatten, wordt de tool ook benut om met elkaar te praten via een headset. 

Hoe werkt Discord?

Om Discord te gebruiken heb je een account nodig. Zodra je een account hebt, kan je zelf een server aanmaken, je aansluiten bij andermans server of een groepsgesprek starten. Een server is een soort ‘community’ van gelijkgezinden (bijvoorbeeld leden van Duken.nl  ), waarin je met andere leden kan (voice) chatten. Vaak moet je eerst een persoonlijke uitnodiging ontvangen via Discord, voordat je een server kan joinen.

Op Duken.nl vind je op diversen plaatsen de link om onze Discord server te joinen. Je kunt ook deze directe link gebruiken om onze server te joinen. Je kan nu je Discord account koppelen met je Duken.nl profiel. Daardoor is het ook mogelijk om je te registeren op Duken.nl met een Discord account (als je deze al bezit). Er vind automatisch een synchronisatie plaatst van bijvoorbeeld je afbeelding. 

Ook zijn er koppelingen met de gebruikersgroepen binnen Duken.nl op het Discord kanaal. Zo heb je meer rechten en toegang binnen Discord als je hier bijvoorbeeld "Full member" bent. 

Veel plezier met deze nieuwe functionaliteit op het forum en met speciale dank aan @SwitchFreak voor het idee en de configuratie en @Tuinbever voor het troubleshooten van het inlog probleem. Bedankt heren!
  • Did win!
  • Like
 • 12 replies

Top 10: de meest gedownloade films - 01/11/2021 - Dune Nr 1.
Elke week nemen we de meest gedownloade films op torrent-sites onder de loep. Wat downloaden piraten? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode 1 november tot 7 november. Deze week staat de film ‘Dune’ bovenaan, gevolgd door ‘Free Guy' en ´Army of Thieves' maakt de top drie weer compleet.

Week 44 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Dune is voor de tweede keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.
 • 0 replies

NRO's (apps) | Toebehoren (patches) | Links (Firmwares, etc) | Programma's
Een grote verzameling voor onze homebrew community hier op Duken. Deze lijst zal alsmaar groeien, en ik hoop met jullie bijdrage dat deze nog grote zal worden.
NRO's (apps):
1. Checkpoint - "Link"
Snel en een simpele methode om je save games op te slaan, zodat je deze eventueel kan delen met de community. Of voor sommige games zelfs kan editen voor betere wapens, gear, etc.
2. Homebrew App store - "Link"
Dit is een ingebouwde app store waar sommige ontwikkelaars hun eigen gemaakte apps beschikbaar maken, en dus heel simpel op je switch te installeren. Zonder dat je deze aan je pc moet hangen.
3. FTPD - "Link"
Een FTP programma voor op je Nintendo Switch, hier kun je d.m.v elk willekeurig FTP programma op je PC altijd bij je files op je switch. Zo kun je dus ook andere apps gemakkelijk op je homebrew zetten.
4. Goldleaf - "Link"
Voor het installeren van je games via USB en/of netwerk, maar hoofdzakelijk werkt deze het beste voor USB (zoals eventueel een hardeschijf/usb stick)
5. All-in-One Switch Updater - "Link"
Met deze NRO kun je allerlei dingen updaten, zoals Atmosphère, bootloaders, signature patches, etc.. Ik zelf heb hem er wel opstaan, maar ik update deze dingen vaak manueel. Omdat ik bepaalde dingen altijd nog net even aanpas. Maar je kan deze NRO prima gebruiken mocht je het op deze manier willen doen.
6. Awoo Installer - "Link"
Voor het installeren van je games via USB en/of netwerk, ik gebruik deze zelf altijd voor installeren via netwerk. Omdat deze het meest stabiele is.
7. ChoiDujourNX - "Link"
Stabiele NRO voor het upgraden/downgraden van je firmware offline. Ook met FAT32 en/of ExFat mogelijkheden.
Toebehoren:
1. Signature patches - "Link"
Vaak komen de nieuwste spellen met andere signature patches (handtekeningen voor echtheid) en deze moeten dus eens in de zoveel tijd ge-update worden. D.m.v deze signature patches kun je altijd alle spellen op je homebrew spelen.
  • Thanks
 • 1 reply

Nxbrew.com handleiding
Ik krijg regelmatig de vraag hoe je het makkelijkst kan downloaden via nxbrew. Dit eigenlijk door de vele pop-ups en reclame die erbij zit.
Helaas kan ik voor de pop-ups en reclame alleen maar adviseren om een pop-up blocker te nemen.

Mocht je verder nog vragen hebben, kun je altijd hier een reactie achter laten, of mij een PM sturen
Benodigdheden voor het makkelijkst downloaden;

Jdownloader2 - "Link"


1fichier account (optioneel) - "Link"


Google account (optioneel) - "Link"


Je hebt 1fichier en/of google natuurlijk niet nodig, maar dit account kun je instellen in Jdownloader2. En op die manier kun je gemakkelijk alle downloads toevoegen in je programma.
Wat uiteraard jou eigen voorkeur heeft, met 1fichier heb je eigenlijk nooit problemen. Grootste verschil met een gratis en/of betaalde versie van 1fichier is het aantal downloads wat je tegelijk kan binnen halen. Met de gratis versie is dat één voor één, maar met de betaalde versie zijn dat meerdere tegelijk.

Mocht je voor google kiezen, dan moet je eerst een kopie toevoegen bij je eigen account, om zo de restricties te omzeilen van de 2TB die per dag gedownload kan worden van die desbetreffende link.

Via deze link kun je vinden hoe je deze "download quote" kan overbruggen "Link"

1. Installeren van Jdownloader2.
2. Ga vervolgens naar settings, en dan naar account manager.
3. En kies vervolgens "add"

Via deze weg kun je allerlei accounts toevoegen om te downloaden, en zo een gemakkelijk overzicht te behouden van al je downloads.
Bij "Name" en "Pass" vul je de login gegevens in van het desbetreffende account waarmee je wilt downloaden.
Extra informatie nxbrew:

Op de website van nxbrew kun je via "Game Index" alle games vinden die op hun website staan, en via "CTRL + F" kun je zoeken op de webpagina. En zo gemakkelijk je game vinden.
Via de "Request Games" pagina, kun je via een formulier een verzoek indienen om zo toch je game binnen te krijgen.
  • Thanks
 • 3 replies

Top 10: de meest gedownloade films - 30/08/2021 - Snake Eyes Nr 1.
Elke week nemen we de meest gedownloade films op torrent-sites onder de loep. Wat downloaden piraten? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode 30 augustus tot 5 september. Deze week staat de film ‘Snake Eyes’ bovenaan, gevolgd door ‘The Suicide Squad' en ´The Green Knight' maakt de top drie weer compleet.

Week 35 zijn er twee nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Snake Eyes is voor de tweede keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.
  • Thanks
 • 0 replies

Top 10: de meest gedownloade films - 26/07/2021 - Black Widow nr.1
Elke week nemen we de meest gedownloade films op torrent-sites onder de loep. Wat downloaden piraten? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode 26 juli tot 1 augustus. Deze week staat de film ‘Black Widow’ weer bovenaan, gevolgd door ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard' en ‘Space Jam: A New Legacy' maakt de top drie weer compleet.

Week 30 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Black Widow is voor de derde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.

Plaats


Vorige wk.


Film


IMDb / Trailer


 


1


(1)


Black Widow


7.0 / trailer


2


(4)


The Hitman’s Wife’s Bodyguard


6.3 / trailer


3


(5)


Space Jam: A New Legacy


4.3 / trailer


4


(…)


Jolt


5.5 / trailer


5


(…)


The Forever Purge


5.4 / trailer


6


(6)


A Quiet Place Part II


7.7 / trailer


7


(3)


The Tomorrow War


6.7 / trailer


8


(2)


Gunpowder Milkshake


5.9 / trailer


9


(7)


Cruella


7.5 / trailer


10


(…)


Pig


7.0 / trailer


Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:

 
 • 2 replies

Met een Plex Media Server kun je overal in huis genieten van je favoriete films en series. Het kost enige moeite om een mediaserver op te zetten, maar als je de stappen in deze handleiding volgt, dan scheelt dat aanzienlijk.

01 Plex Media Server installeren

Plex Media Server is beschikbaar voor diverse platforms en besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, Linux en FreeBSD. De applicatie is relatief licht en werkt op systemen met minimaal een Intel Core i3-cpu en 2 GB ram. Voor dit artikel downloaden we de Windows-versie. Klik bij de installatie op Options om te kiezen waar je de app wilt installeren. De installatie duurt een minuutje; druk dan op Launch om Plex Media Server te starten. Log in met je Plex-account of maak een nieuwe aan met je Google-account, Facebook of je mailadres.

02 Gratis of betaald

Eenmaal ingelogd kun je je Plex Media Server instellen. Bij de start zie je een pop-up die je probeert te verleiden een Plex Pass-abonnement te nemen. Zo’n abonnement (4,99 euro per maand) laat je onder meer op je mobiel streamen, media via de cloud synchroniseren - handig als je pc niet aanstaat - en video’s lokaal opslaan voor offline gebruik. Klik de melding weg met het kruisje rechtsboven, geef je mediaserver een naam en bepaal of deze ook buitenshuis benaderd mag worden. Druk daarna op Volgende.

03 Mediaserver instellen

In het volgende scherm kun je lokale mappen met media toevoegen aan je Plex Media Server. Klik op Bibliotheek toevoegen en selecteer het mediatype (bijvoorbeeld films, series of muziek). Blader naar de gewenste map en druk op Bibliotheek toevoegen om je keuze te bevestigen. Alles toegevoegd? Klik dan op Volgende om het proces te voltooien. Mogelijk moet je even wachten voordat al het materiaal is geïndexeerd. Plex voegt automatisch informatie, filmposters en (album)hoezen toe voor een fraai en compleet overzicht.
  • Thanks
  • Did win!
  • Like
 • 4 replies

Illegaal downloaden, gebeurt dat nog?
De Nederlandse filmindustrie moest onlangs een tegenvaller incasseren. Door een arrest van de Hoge Raad kan de sector het illegaal downloaden van films door particulieren voorlopig niet aanpakken. Hoewel piraterij al een aantal jaren op zijn retour is, is de strijd nog lang niet gestreden, zegt de muziek- en filmindustrie.


In het kort

Nederland was jarenlang een paradijs voor illegaal downloaden films en muziek.


Streamingdiensten en bestrijding hebben dat veranderd.


Bestrijding blijft nodig maar is een taaie klus.De 25-jarige managementtrainee uit Amsterdam wil zijn verhaal wel vertellen, maar alleen op basis van anonimiteit. Jarenlang heeft hij met regelmaat films illegaal gedownload via platforms zoals The Pirate Bay. Hij behoort tot de generatie die nog nooit een cd of een dvd heeft gekocht. Nu is hij gestopt met illegaal dowloaden. Het is een combinatie van geweten en legaal aanbod, legt hij uit.

Samen met anderen heeft hij inmiddels abonnementen op meerdere videostreamingdiensten, zoals Netflix, Amazon Prime en Disney+. ‘Er staat zo’n overload aan aanbod op de streamingdiensten dat ik altijd nog wel een film of serie moet kijken. Maar het is ook wel een kwestie van morele bezwaren. Ik heb een ongemakkelijker gevoel bij illegaal downloaden dan vroeger.’ Dat hij inmiddels een vast maandsalaris verdient, helpt natuurlijk ook.
  • Thanks
 • 2 replies

VPN verbinding op je Android telefoon via PIA
Welkom bij de handleiding van Private Internet Access VPN voor op je Android telefoon. Met dit programma is het mogelijk om een VPN verbinding te gebruiken op je Android telefoon zodat anoniem kan downloaden en te internetten.

In dit artikel geven we een introductie, gebruiksaanwijzing en de configuratie voor het optimaal gebruik maken van PIA op je telefoon. De handleiding voor Windows computers vinden we hier.

Wat komt er aan bod deze handleiding?

Wat is PIA VPN?
Plus- en minpunten van PIA VPN op Android.
Installatie in woord en beeld
Configuratie en tips van PIA VPN op Android na de installatie voor optimaal gebruik
PIA MACE gebruiken

Wat is PIA VPN?

PIA VPN op je telefoon kan heel goed van pas komen. Misschien denk je dat een VPN applicatie op je telefoon geen groot verschil voor je zal maken, maar dat is zeker niet waar. Ook VPN’s voor je telefoon hebben veel voordelen. Je kunt bijvoorbeeld veilig verbinding maken met openbare wifi-hotspots, anoniem internetten, Internetcensuur omzeilen maar ook goedkoper online shoppen. 

Wanneer je onderweg bent, bijvoorbeeld op vakantie, is de kans groot dat je openbare wifi netwerken gaat gebruiken. Bijvoorbeeld in het Hotel waar je overblijft, het restaurant waar je eet, het vliegveld waar je bent en andere plekken. Veel mensen beseffen niet dat op die manier gebruik maken van publieke wifi hotspots gevaarlijk kan zijn, je kan op een openbare wifi netwerk namelijk makkelijk meekijken met het verkeer wat hier op plaatst vind en gegevens onderscheppen. Op deze manier is het dus mogelijk om gevoelige informatie in te zien die jij verstuurt en ontvangt via het internet. De VPN verbinding houd dit tegen.
  • Like
 • 2 replies

Duken app
Yes, het is gelukt... Zit nog een klein bugje in maar daar heb je geen last van als lid, maar de app vanuit de browser werkt. 🙏

Zowel op Windows als android. Je kan nu Duken.nl installeren. 👍

Stap 1 open de site en kies app installeren.


Stap 2. Kies installeren


Stap 3.  Duken is toegevoegd op je device.


Stap 4. Enjoy
  • Like
 • 1 reply

Zo maak je unattended Windows versies
Welkom bij de handleiding unattended maken van windows. Dit doen we aan de hand van diverse programma's

In dit artikel geven we een introductie, gebruiksaanwijzing en de configuratie voor het unattendend maken van een Windows 10 versie

Wat komt er aan bod deze handleiding?

Werken met een 7WORK map
Werken met Deployment tool
Werken met NTlite
Werken met Ultra ISO
Werken met install builder

De handleiding bestaat uit meerdere video's 

Video 1: hoe maak je Windows 10 met 7WORKS en NTlite
Video 2: hoe maak je Windows 10 met de MRP Configurator
Video 3: hoe maak je Windows 10 met div. toepassingen

Werk materiaal 

Les 1  DOWNLOAD het ww = tuinbever  Dit zijn de tools die ik in video 1 gebruik 

VIDEO LES 1

 
  • Thanks
 • 2 replies

Zo maak je unattended software (beginners)
Welkom bij de handleiding unattendeds maken. Dit doen we aan de hand van diverse programma's

In dit artikel geven we een introductie, gebruiksaanwijzing en de configuratie voor het optimaal gebruik maken van software waar mee je silent installers maak

Wat komt er aan bod deze handleiding?

Werken met een CMD
Werken met winrar (SFX)
Werken met AutoIt
Werken met advanced installer


De handleiding bestaat uit meerdere video's 

Video 1: hoe maak je een installer doormiddel van een CMD en winrar
Video 2: hoe maak je een installer met Autolt
Video 3: hoe maak je een advanced installer
Video 4 Evt op aanvraag ( gevorderden)
Werk materiaal 

Les 1  DOWNLOAD het ww = tuinbever  Dit is het rar mapje dat ik in de video gebruik 

Les 2

Les 3

Evt. les 4

Ik zal wekelijks  1 video  er bij plaatsen

Video LES 1

Video LES 2

Volgt....
  • Thanks
  • Did win!
  • Like
 • 20 replies

De beste seedbox-providers

Dit zijn mijn aanbevolen seedbox-providers:

RapidSeedbox biedt root-toegang en veel apps zijn beschikbaar als "one click installs" inclusief Plex en OpenVPN. Accepteert bitcoin, 14 dagen restitutiebeleid. € 15 euro ($ 18 USD) van maand tot maand. Meer details .

DediSeedbox biedt ook OpenVPN en Plex aan als een installatie met één klik. Root-toegang tot je eigen VPS. Goede schijfruimte (1 TB met het abonnement van $ 15 per maand). Meer details.

Wat is een seedbox?

Een seedbox is een speciale, supersnelle server voor het downloaden en uploaden van bestanden. De meeste mensen huren seedboxen om zeer snelle torrent- of Usenet-overdrachten te realiseren. Meestal zie je snelheden van 100 Mbps (8 MB / s) tot 10 Gbps (1250 MB / s) op een seedbox.

Een seedbox stelt je ook in staat om ISP-throttling te vermijden en afluisteraars zoals de RIAA of MPAA te omzeilen.

Tegenwoordig zijn er veel seedbox-providers - de meeste worden beheerd door individuen of kleine bedrijven. Deze seedboxen hebben enkele van de beste feedback van klanten:

Hoe een seedbox te gebruiken

Over het algemeen zijn seedboxen zo ingesteld dat u Usenet- en torrent-applicaties vrij eenvoudig kunt installeren.

Nadat de bestanden zijn gedownload naar de seedbox, kunnen ze vervolgens op uw computer worden gedownload via de HTTP-, FTP-, SFTP- of rsync-protocollen. Je kunt de media ook rechtstreeks vanuit de seedbox streamen met een applicatie als Plex.

Sommige seedboxen bieden mogelijk een VNC- verbinding of een extern bureaubladprotocol op sommige Windows-machines. Hierdoor kunnen veel populaire clients op afstand worden uitgevoerd.

Een volledige lijst met Seedbox-providers

Hier is een lijst van alle seedbox-providers die al meer dan een jaar actief zijn...
  • Thanks

Voor 1 week zijn alle tools incl. unattended te downloaden voor iedereen, zo dat je ook eens kan zien wat de VIP voordelen zijn....

Je moet je uiteraard wel registreren, maar dat mag bij ons uiteraard met je VPN aan 😉

Daar naast blijft de gewone software en adobe tools gewoon free ook na deze week.

Groet en veel download plezier het Softtrack Team.
  • Thanks
 • 4 replies

Hoe groot is de kans dat je gepakt wordt bij illegaal downloaden, en wat zijn de gevolgen?
Stel je hebt geen zin om een Disney+ abonnement te nemen, maar je wil tóch Wandavision bingen. Dus surf je stiekem naar een downloadsite en pluk je de afleveringen van het internet. Dat is illegaal, maar hoe groot is de kans dat de politie je dadelijk in je kraag vat?

Er bestaat in Nederland sinds 2014 een downloadverbod. Daarvoor kon je wel in de problemen komen als je films, series of games zelf op het internet aanbood, maar was het soms onduidelijk of Nederlanders ook officieel illegaal bezig waren als ze die alleen maar downloadden.

Dat had te maken met de thuiskopieheffing, een bedrag dat bovenop de aankoopprijs van gegevensdragers (dus een USB-stick of je mobiele telefoon) komt. Die thuiskopieheffing gaat naar makers van films, series en muziek. In ruil daarvoor mogen Nederlanders voor eigen gebruik kopietjes maken van een muzieknummer of een film die ze gekocht hebben. Het was lange tijd niet duidelijk of een download uit illegale bron ook een ‘thuiskopie’ was.

De verwarring werd nog groter toen toenmalig minister van Justitie Fred Teeven in 2011 in een persbericht schreef dat ‘downloaden al geruime tijd onrechtmatig is voor games en andere software, maar dat dat nu ook gaat gelden voor bijvoorbeeld films en muziek’. Filmproducenten stapten daarop naar de rechter: in het statement van Teeven zou je kunnen lezen dat het downloaden van films en muziek op dat moment gewoon mocht. Ze kregen gelijk.

Enkele jaren later gingen elektronicabedrijven als Sony en Philips naar het Europees Hof over de thuiskopieheffing. Ze vonden die te hoog omdat Nederland ook illegale downloads meerekende voor de heffing. De EU-rechter besloot in 2014 dat illegale downloads per direct verboden moesten worden.

Wat zijn nu de regels?
  • Agree
  • Thanks
 • 2 replies

Hoe kom ik op het darkweb?
Ik wil graag het dark web bezoeken, ik begreep dat je daar ook kon downloaden en ik ben best wel nieuwsgierig. Heeft iemand hier tips voor of sites welke je makkelijk kan bezoeken. De tor browser voor het bezoeken heb ik geïnstalleerd maar weet nu niet hoe ik verder kan komen. 

VPN staat hier trouwnes altijd aan dus dat is mooi extra.
 • 5 replies

123movies - gratis films streamen
Welkom bij de handleiding van 123movies. Met deze website is het mogelijk om films en series direct te kijken

In dit artikel geven we een introductie, gebruiksaanwijzing en de configuratie voor het optimaal gebruik maken van 123 movies.

Wat komt er aan bod deze handleiding?

Wat is 123movies?


Plus- en minpunten van 123movies


Films kijken via 123Movies


Wat is 123movies

123Movies, ook wel bekend als GoMovies is een website die gebruikt kan worden om films mee te streamen. In 2018 werd deze site de meest illegale site in de hele wereld genoemd door de MPAA en was de site offline gehaald. Er nog steeds vele clones van de originele website in omloop waarop films en series bekijken kunnen worden zonder deze eerst te downloaden.

Het grote voordeel aan dit netwerk van websites is dat er duizenden films te vinden zijn binnen 25 verschillende categorieën waaronder zelfs films die net een nieuw zijn.

Plus- en minpunten van 123movies

Pluspunten

123movies is een website. Geen installatie nodig


Vrijwel alle films en series beschikbaar


Films kan je ook downloaden 


Content kan je ook naar je Chromecast sturen


minpunten

De website gaat soms offline en dan moet je naar een andere URL.


Ondertitels werken niet altijd


Films kijken via 123Movies

Het kijken van films gaat via deze website erg gemakkelijk. 

1. Bezoek de website van 123Movie


2. Film / serie openen

Wanneer je op de site bent bent kan je een film of serie zoeken. Dit kan via de zoekbalk of het menu in de bovenste balk. Wij kiezen de menu balk en kiezen voor TOP IMdb.


3. Film kijken

Selecteer de film en druk op de play knop. De magie begint en de film speelt af. Klaar is kees. 


 
  • Thanks
 • 4 replies

Update: Private Internet Access 2.7.1 VPN
Private internet Access VPN is geupdate naar versie 2.7.1. De aanpassingen op deze versie zijn onderstaand samengevoegd. Private internet access is een VPN dienst waar we ook een handleiding voor hebben beschreven. De dienst is beschikbaar voor Windows, Linux, macOS, Android, iOS, Chromebooks en als browser extensies voor Chrome, Firefox en Opera. PIA heeft een geen logging beleid en staat voor de privacy van zijn gebruikers.

Je kan gebruik maken van 10 gelijktijdige verbindingen op verschillende apparaten met één account en bevat over 31.000 servers verspreid over meer dan 75 landen, waaronder servers in Nederland. De VPN provider heeft volledige P2P support voor Torrent verkeer maar kan ook gebruik maken voor het downloaden vanuit nieuwsgroepen. 

Als technische oplossingen hebben ze onder andere, IP masking, data encryption, IPv6 leak protection, DNS leak protection, firewall, kill switch, Split Tunneling, MACE en port forwarding. Afhankelijk van het gekozen abonnement kost de dienst tussen de 2,50 en 9,29 euro per maand en kan het dertig dagen gratis worden getest. Sinds versie 2.0 kan er ook voor WireGuard worden gekozen om de verbinding op te zetten.
 • 0 replies

4 essentiële Netflix tips die je nog niet kende
Wilt u uw Netflix-ervaring verbeteren? Probeer deze 4 essentiële Netflix tips die uw Netflix gebruik zeker zullen verbeteren. Wat was het leven vóór Netflix? Ik vraag me dit vaak af. Natuurlijk was het gaaf om naar de videotheek te gaan, maar ik zou liever bing-watchen door Vikings op Netflix dan terug te gaan naar de winkel om van video te wisselen.

De wereld is veranderd en als je net als ik bent, ben je deze tijden behoorlijk verslaafd aan Netflix. Wat betekent dat je echt alles over Netflix moet weten om er het beste uit te halen. Er zijn eigenlijk een aantal handige trucs waarmee je niet alleen meer films en tv-programma's voor je geld kunt krijgen, maar ook je streamingervaring kunt verbeteren, zodat je in het algemeen beter kunt kijken. 

4 essentiële Netflix tips :

1) Schaf een VPN aan voor meer inhoud

Als er een van de 4 essentiële Netflix-trucs is die u zeker wilt weten, dan is het ongetwijfeld de ' VPN-truc '. Kortom, een VPN is een app waarmee je meer films en tv-programma's kunt krijgen met je Netflix-pakket. U kunt niet alleen meer inhoud krijgen, maar u kunt ook andere, nieuwere en exclusieve inhoud krijgen. Weet je, elke regio van Netflix biedt een andere catalogus met films en tv-programma's. Dus afhankelijk van waar je woont, hangt af van wat je kunt bekijken.

Door een VPN van Private internet access, kunt u toegang krijgen tot buitenlandse Netflix-catalogi en hun selectie films en tv-programma's bekijken. Het beste van alles is dat u uw gewone Netflix-accountgegevens kunt gebruiken. Je hebt geen nieuw account nodig bij Netflix. Open gewoon PIA VPN, maak verbinding met een van hun servers, bijvoorbeeld de VS, Canada of het VK en log in. U kunt nu door een hele nieuwe selectie films en tv-programma's bladeren. Gemakkelijk!
 • 0 replies

VPN verbinding en anoniem downloaden
VPN verbinding en anoniem downloaden

Welkom bij de handleiding om een VPN verbinding te gebruiken zodat je anoniem kan internetten. Met dit programma is het mogelijk om anoniem te downloaden nadat je bent verbonden met je VPN provider.

In dit artikel geven we een introductie, gebruikers handleiding en configuratie voor het optimaal gebruik maken van je VPN verbinding.

Wat komt er aan bod deze handleiding?

Wat is een VPN verbinding
Plus- en minpunten van Private internet access (PIA) VPN verbinding
Installatie in woord en beeld
Configuratie en tips van de PIA VPN na de installatie voor optimaal gebruik


PIA is de zeer goede en betrouwbare VPN provider als je wilt downloaden. Vragen of opmerkingen kunnen in de reacties of als losse vragen in het forum van Duken.nl.
  • Thanks
  • Like
 • 187 replies

 • Latest nieuws

 • Nu op het forum

  • Er zijn minstens 64 zoek resultaten die allemaal betrekking hebben op het het bannen van leden of een niet of slecht werkende registratie over deze ongeorganiseerde NZB Community. Ik mag toch hopen dat die stapel niet nog groter gaat worden en er een einde komt aan al die zelfde nietszeggende reacties.
  • Ik lig er ook uit zonder boe of bah... 
  • Voor sommige mensen zou dat een uitkomst zijn, o.a. voor de TS naar mijn idee. Ik heb hier nog nooit van gehoord maar mogelijk zijn er nog steeds aanbieders. Persoonlijk zou ik het juist leuk vinden om alles helemaal zelf te beheren en op te zetten. Maar, hoe ik het zelf zou willen, vereist veel meer kennis dan ik momenteel heb. Met alleen HTML5 en wat kennis van Javascript zet je geen succesvolle torrent website op. Daarnaast zou ik er nooit aan beginnen, omdat ik niet lekker zou slapen. Ik zit niet te wachten op een brief van Tim Kuik zijn advocaten, waarin ik gesommeerd wordt om 20.000 euro te betalen als schikking. Ik hou het bij downloaden, uploaden heb ik in het verleden voor 10 mensenlevens gedaan. (in de goede oude tijd van FTD)
  • Beste @pirates, er is op uw vraag aardig wat informatie verstrekt met linkjes en benamingen waar je toch zelf eerst meer over zal moeten weten. Dat kan alleen door wat dieper in de verschillende materie te duiken. U krijgt hier echt geen kant en klare Torrent Tracker op een schoteltje met een strikje er om heen. In hoofdlijnen heeft @Meh Meh al genoemd wat u tenminste nodig hebt, wat begint bij Algemene Kennis op het gebied van web hosting. Een Offshore Host (server) waar de software op geplaatst wordt. Een Domeinadres en naam van de Torrentsite. Een Seedbox Host om torrents mee te downloaden/uploaden.  Ik heb vast nog een heleboel niet genoemd, maar wat u goed moet begrijpen, is dat u iets wil starten, kennelijk zonder enige kennis van de materie wat niet echt verstandig is. Er waren jaren geleden al Scripters/Hosts die kant en klare torrent-trackers verhuurden, geheel verzorgt, waar je zelf alleen nog maar een Website naam voor hoefde te bedenken en maandelijks betalen voor het Hosten/Scripten, maar of die er nog steeds zijn weet ik niet.
  • Heel simpel uitgelegd. Je schaft een shared hosting pakket aan bij een offshore host. Op dat shared hosting pakket installeer je forum software, zoals de software die dit forum gebruikt. Daar kan je een torrent website van maken.  Daarnaast heb je een seedbox nodig, deze kost net zoals de offshore hosting geld. Een seedbox kan je bij deze host afnemen. De offshore host moet DMCA negeren, dat doet deze host onder andere.  Als je het simpel houdt, hoeft een seedbox en shared hosting bij elkaar niet meer dan 30 a 50 euro per maand te kosten. Naar mate je torrent website groeit, kan je upgraden naar een betere seedbox en een beter hostingpakket. Ik vraag mij echter af wat het doel is. Als je het gewoon leuk vindt om mensen te helpen door ze torrents aan te bieden, dan is het een leuk idee. Wil je het doen om geld te verdienen, dan kan je beter iets anders gaan doen. Een torrent website is maar zelden winstgevend. Het is namelijk ontzettend moeilijk om een goed verdienmodel te vinden. Als je gaat adverteren, kunnen copyright instanties achterhalen wie je bent door de adverteerder te dwingen om je gegevens vrij te geven. En, dan staan ze zo voor je deur. Advertenties plaatsen voor adverteerders die niet hoeven te weten wie je bent, brengt veel minder geld op. Eigenlijk kan je pas echt rijk worden met een torrent website als je miljoenen bezoekers per dag hebt. Mijn advies, doe je het voor het geld, doe het dan niet. Doe je het om mensen te helpen, reken er dan op dat het je geld kost. De kans dat je met een Nederlandse torrent website echt succesvol wordt is klein, er zijn al erg veel Nederlandse torrent websites.
×
×
 • Create New...