Jump to content

Our Picks

Top content from across the community, hand-picked by us.

Top 10: de gedownloade films - 08/08/2022 - Minions: The Rise of Gru Nr. 1
Elke week zetten wij de meest gedownloade films op een rij. Wat downloaden we het meeste? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode tot 8 augustus. Deze week staat de film ‘Minions: The Rise of Gru’ bovenaan, gevolgd door ‘Jurassic World Dominion' en ´Prey' maakt de top drie weer compleet.

Er zijn vier nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Minions: The Rise of Gru is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Onze sectie Films en series toont de meest populaire en gedownloade Nederlandse en Engelstalige films. Gebaseerd op de wekelijkse top 10 downloads en de uitgave in de bioscopen.

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.

De meest gedownloade films voor de week die eindigt op 8 augustus zijn:

Plaats


Vorige wk.


Film


IMDb / Trailer 

1


(…)


Minions: The Rise of Gru


6.7 / trailer
1


(2)


Jurassic World Dominion


6.0 / trailer
3


(…)


Prey


7.3 / trailer
4


(3)


Doctor Strange in the Multiverse of Madness


7.2 / trailer
5


(2)


The Gray Man


6.6 / trailer
6


(7)


Lightyear


5.3 / trailer
7


(…)


Luck


6.4 / trailer
8


(6)


The Black Phone


7.1 / trailer
9


(5)


Thor: Love and Thunder


6.9 / trailer
10


(…)


Elvis


7.7 / trailer
 
 • 0 replies

Wat zijn de Gratis manieren om Eredivisie Voetbal te kijken
Er zijn vast net als bij de Formule 1manieren om Gratis via een livestream naar Eredivisie wedstrijden te kijken. Misschien wel leuk om daar eens een verzameling tips van te maken in dit topic. +1!
 • 11 replies

Beste Gratis Software van Juli 2022
Tip 1: Firefox Focus - Privacy vriendelijke browser

Geschikt voor: iOS, Android

De bekendste browsers bieden standaard maar een matige privacybescherming. Ze hebben vaak wel een optie om een privévenster te openen, maar dan nog zijn er volop manieren om je te volgen. Bij sommige browsers kun je heel veel van dit soort volgmethoden blokkeren door add-ons te installeren. Zo kun je Firefox bijvoorbeeld behoorlijk goed dichtspijkeren, ook wanneer je niet in een privévenster surft. Lang niet elke browser biedt een vergelijkbaar aantal add-ons voor dit doel.
 • 0 replies

Beste Gratis Software van Mei 2022
Tip 1: Snelle bestandsinformatie met QuickLook

Geschikt voor: Windows 11

In Windows worden foto’s in mappen standaard getoond in pictogram-weergave. Zo zie je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Maar voor tekstbestanden heb je niets aan die weergave. Gebruikers van macOS hebben het makkelijker. Zij kunnen op een bestand klikken en door de spatiebalk ingedrukt te houden, zien ze van allerlei soorten bestanden even snel de inhoud. 

Wie dat in Windows ook wel zou willen, kan terecht bij QuickLook, dat zowel te downloaden is via internet als via de Windows Store. Standaard kan QuickLook je een snelle blik gunnen op de inhoud van allerlei soorten afbeeldingen, videobestanden, archieven, pdf-, html- en tekstbestanden. QuickLook is zelfs in staat om je een snippertje muziek van audiobestanden te laten horen zonder ze te openen.

Vind je dat alles nog niet genoeg? Dan kun je via https://kwikr.nl/quickplug verschillende plug-ins vinden voor een snelle blik op Office-bestanden, epubs, allerlei 3D-modellen, de inhoud van mappen en meer. Een handig hulpje!


Tip 01 Bekijk of beluister de inhoud van bestanden zonder ze te openen.

Tip 2: Waan je een kunstenaar met Mondriaan Creator

Geschikt voor: Windows 11

 • 3 replies

Nintendo Switch Fan Speed aanpassing
Met deze handleiding / setting kun je de snelheid van je fan aanpassing voor je nintendo switch.
Enkele voordelen hiervan zijn;

Je nintendo switch wordt minder warm bij een overclock.


Hogere temperatuur betekend ook vaak dat de levensduur van je elektrische componenten minder lang mee gaan. (dit komt vaak voor bij homebrew applicaties)


Dingen die niet getest zijn, en we dus nog onderzoeken zijn;

Levensduur van je batterij!


Werkt verder op atmosphere maar is niet getest op ReiNX en SX OS.

Ik geef je verder het benodigde bestand, kopieer dit naar de map atmosphere/config op de SD-kaart.
Vergeet uiteraard de bestandsextentie niet te veranderen van .txt naar .ini (Anders werkt deze setup niet!)

In deze config is het snelheidsniveau met één stap in elke sectie aangepast en verhoogd (behalve eerste setting er is namelijk geen ventilator nodig op kamertemperatuur)
Wijzig indien nodig en veel plezier ermee!

Default settings;

[tc]
tskin_rate_table_console = str!"[[-1000000, 40000, 0, 0], [36000, 43000, 51, 51], [43000, 53000, 51, 153], [53000, 58000, 153, 255], [58000, 1000000, 255, 255]]"
tskin_rate_table_handheld = str!"[[-1000000, 40000, 0, 0], [36000, 43000, 51, 51], [43000, 48000, 51, 102], [48000, 53000, 102, 153], [53000, 1000000, 153, 153], [48000, 1000000, 153, 153]]"


Aanpassing voor "dockmode only" van de nintendo switch (Mocht je hem alleen in dockmode gebruiken)

[tc]
tskin_rate_table_console = str!"[[-1000000, 40000, 0, 0], [36000, 43000, 51, 102], [43000, 53000, 102, 153], [53000, 58000, 153, 255], [58000, 1000000, 255, 255]]


Dus mocht je hem alleen in dockmode gebruiken, dan is mijn advies om de 2 lijnen die in "system_settings" staan te vervangen met bovenstaande lijn.
Overigens heb je met deze ventilatorsnelheden een switch die minder luidruchtig is, maar toch koeler te blijft.

Kleine uitleg wat alles betekend:
-1000000, 40000 dit is de temperatuur = 40C
255 is de snelheid, 0-255

system_settings.txt
 • 1 reply

Post in Formule 1 2022 gratis live streams overzicht geen viaplay ​🏎️​
Ik ben er ook wel een beetje klaar mee dat we voor Formule 1 ook mogen betalen. Ik ga dit jaar Formule1 kijken via VPN Dat is ook een prima mogelijkheid. Tenzij iemand een goede lijst heeft met live streams.

Je hebt een VPN nodig zoals PIA VPN  ( <-- volledige uitleg) werkt op elk apparaat. Daarna start je de app van de VPN-dienst op, bijvoorbeeld op je laptop, smartphone of tablet en maak je verbinding met de juiste VPN-server, namelijk één in Oostenrijk.

PIA VPN is ook nog eens 30 dagen gratis te proberen en kost je daarna 1.79 per maand 🥰Dit is het land van de zender waar de live stream gratis wordt uitgezonden.    Dan open je het Oostenrijkse Servus TV waar je de live stream van de race kan kijken. Die kan je ook weer casten naar elk Chromecast apparaat thuis! Zoals je TV 
3 juli


GP van Groot-Brittannië


Silverstone


10 juli


GP van Oostenrijk


Red Bull Ring


24 juli


GP van Frankrijk


Circuit Paul Ricard


31 juli


GP van Hongarije


Hungaroring


28 augustus


Gp van België


Circuit de Spa-Francorchamps


4 september


GP van Nederland


Circuit Park Zandvoort


11 september


GP van Italië


Autodromo Nazionale Monza


25 september


GP van Rusland (wordt vervangen)


Sochi Autodrom (nieuwe locatie volgt)


2 oktober


GP van Singapore


Marina Bay Street Circuit


9 oktober


GP van Japan


Suzuka International Racing Course


23 oktober


GP van Verenigde Staten (Austin)


Circuit of the Americas


30 oktober


GP van Mexico


Autódromo Hermanos Rodríguez


13 november


GP van Brazilië


Autódromo José Carlos Pace


20 november


GP van Abu Dhabi


Yas Marina Circuit
 
  • Thanks
  • Did win!

De beste gratis torrent-clients van 2022
Kies de beste gratis torrent-client voor snelle, makkelijke, veilige downloads. Een gratis torrent-client kan een echte game-changer zijn, waardoor je op een veiligere en efficiënte manier grote bestanden kan downloaden. 

Als je direct downloadt van een grote host server, heb je een grote kans dat het een trage ervaring oplevert, al helemaal wanneer meerdere mensen hetzelfde bestand willen binnenhalen. Met torrents download je stukjes van het bestand dat jij wil hebben van mensen die al over deze bestanden beschikken. Een gratis torrent-client doet al het harde werk voor jou. De client downloadt verschillende stukjes van het bestand om vervolgens een geheel ervan te maken.

Al de beste gratis torrent-clients hebben hun eigen sterke kanten, met verscheidene functie die kunnen helpen bij het beheer van grote bestanden. Vandaar dat we een lijst samengesteld hebben met daarin de beste gratis torrent-clients van 2021. Elk programma heeft zijn eigenaardigheden, en wij hebben ze voor jou getest.

Of je nu een simpel programma nodig hebt dat gewoon zijn taak voldoet, of een meer geavanceerd programma dat bijvoorbeeld via add-ons uitgebreid kan worden, er zit altijd iets in onze lijst voor jou. Onze rangschikking van de beste gratis torrent-clients neemt alles mee in rekening, gaande van de gebruikservaring en advertenties tot hoe de software zich met andere applicaties integreert. Waar je voorkeuren ook liggen, er zit er vast eentje bij die voor jou geschikt is.

Zijn torrents legaal?

Torrents hebben een slechte reputatie vanwege de link die gelegd wordt met piraterij. Toch zijn torrents zélf niet illegaal. In tegendeel zelfs: er zijn vele legitieme redenen om ze te gebruiken, waaronder het downloaden van open source-software en materiaal dat beschikbaar is in het publieke domein.
  • Thanks
  • Like
 • 1 reply

Verbeteringen Badges
Heren, dames, leden, gasten en gezellige bezoekers,

De badges welke iedereen kan krijgen bij activiteit op de website zijn verbeterd. Ook heb ik er een flink aantal toegevoegd. Deze komen vanzelf naar voren en het punten systeem voor de ranks hierin is ook verbeterd.

De badges kan je vinden onder je profiel en dan te drukken op badges:

Daar is het overzicht zichtbaar van al je verdiende badges

https://www.duken.nl/forums/profile/1-duken/badges/

Veel badge plezier

 
 • 0 replies

Top 10: de meest gedownloade films - 14/02/2022 - The King’s Man Nr. 1
Elke week nemen we de meest gedownloade films op torrent-sites onder de loep. Wat downloaden piraten? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode tot 14 februari. Deze week staat de film ‘The King’s Man’ bovenaan, gevolgd door ‘House of Gucci' en ´Eternals' maakt de top drie weer compleet.

Er zijn twee nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. The King’s Man is voor de derde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Onze sectie Films en series toont de meest populaire en gedownloade Nederlandse en Engelstalige films. Gebaseerd op de wekelijkse top 10 downloads en de uitgave in de bioscopen.

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.

De meest gedownloade films voor de week die eindigt op 14 februari zijn:

Plaats


Vorige wk.


Film


IMDb / Trailer


 


1


(…)


The King’s Man


6.5 / trailer


2


(1)


House of Gucci


6.8 / trailer


3


(3)


Eternals


6.6 / trailer


4


(2)


Nightmare Alley


6.2 / trailer


5


(4)


Spider-Man: No Way Home


9.0 / trailer


6


(…)


Marry Me


7.2 / trailer


7


(8)


Dune


8.3 / trailer


8


(6)


Ghostbusters: Afterlife


7.6 / trailer


9


(5)


The Matrix Resurrections


5.8 / trailer


10


(10)


No Time to Die


7.5 / trailer


Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:

 

 
 • 1 reply

USB Loader GX & Wii Backup Manager voor de WII
Dit is een handleiding voor het gebruik van USB Loader GX, een populaire USB-lader voor de Wii die wordt gebruikt om games vanaf een USB-stick te spelen.
En vervolgens ook Wii Backup Manager om de games naar een externe hardeschijf te kunnen kopiëren.

Wat je nodig hebt;

Een Wii


Een USB stick en/of SD-kaart


Externe hardeschijf


USB Loader GX - "Link"


Wii Backup Manager - "Link"


USB Loader GX
1.  Pak USB Loader GX uit en plaats deze in de map "apps" op uw USB-drive of SD-kaart.
2. Plaats je USB-drive en /of SD-kaart als je er een gebruikt in je Wii en start USB Loader GX vanuit het Homebrew-kanaal.
Enkele voorkomende problemen:

1. Als USB Loader GX "Wachten op HDD ..." zegt met een aftelling van 20 seconden, kan het de USB-drive waarschijnlijk niet vinden. Probeer de app te verlaten en start hem opnieuw nadat je de USB-drive in de andere poort van de Wii hebt gestoken.
2. Je kunt op de 1-knop op je Wii-afstandsbediening drukken om een dialoogvenster te openen om gamecovers en illustraties van GameTDB te downloaden. Het kan even duren om de gamecovers en illustraties te downloaden, afhankelijk van het aantal games dat je hebt.
3. GameCube of "aangepaste" Wii-spellen kunnen al dan niet een aangepaste banner hebben die USB Loader GX gebruikt. Om dit in te schakelen, zoekt of schrijft u "CustomBannersURL = http://banner.rc24.xyz/ in config/GXGlobal.cfg" op uw USB-station. Vervolgens kun je de "Aangepaste banner" downloaden door op de 1-knop op je Wii-afstandsbediening te drukken.
 • 1 reply

Top 10: de meest gedownloade films - 03/01/2022 - The Matrix Resurrections Nr. 1
Elke week nemen we de meest gedownloade films op torrent-sites onder de loep. Wat downloaden piraten? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode tot 3 januari. Deze week staat de film ‘The Matrix Resurrections’ bovenaan, gevolgd door ‘Spider-Man: No Way Home' en ´Don’t Look Up' maakt de top drie weer compleet.

Er is één nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. The Matrix Resurrections is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.
  • Like
 • 1 reply

Gezocht voor Usenet project
Gezocht : c++ / qt developer voor een usenet project.  Het gaat mede om aanpassingen in een bestaande code-base, bij serieuze belangstelling graag Pb naar Tuinbever
 • 3 replies

'Wandavision' is de meest gedownloade tv-show van 2021 en de Top 10
'Wandavision' is het meest gepirateerde tv-programma dat in 2021 op torrent-sites is uitgebracht. De populaire Disney+-serie ontkroonde 'The Mandalorian', dat vorig jaar bovenaan de hitlijst stond. 'Loki', een andere Marvel-serie, staat op de tweede plaats en 'The Witcher' vervolledigt de top drie.

Aan het einde van elk jaar bekijken we de meest gedownloade tv-afleveringen onder torrent-piraten. Een aantal jaren op rij werd de lijst aangevoerd door Game of Thrones, maar aan die regeerperiode kwam vorig jaar een einde nadat de serie was geëindigd.

Deze wisseling van de wacht viel samen met de lancering van verschillende Disney+ exclusives, die het vooral goed doen bij het piratenpubliek. Vorig jaar was 'The Mandalorian' de meest illegale tv-serie en in 2021 staat er weer een Disney-titel bovenaan de lijst.

'Wandavision' nam naadloos de eerste plek over in een lijst die wordt gedomineerd door Marvel-series. De serie was een hit op Disney+ en op piratensites, waarbij elke aflevering miljoenen keren werd gedownload.

De strijd om de eerste plaats was hevig met vier titels die duidelijk opvielen tussen de rest. Disney's "Loki" nam uiteindelijk genoegen met de tweede plaats, een plek hoger dan "The Witcher" van Netflix.

'The Falcon and the Winter Soldier' nam genoegen met de vierde plek, maar was niet ver verwijderd van populariteit in vergelijking met de top drie.

Wat het meest opvalt is dat alle Disney+ series van Marvel's “ Phase Four ” in de top 10 staan. Naast de al genoemde titels staat ook 'Hawkeye' op de vijfde plek en 'What If…?' op de zesde.

Nu het huidige streaminglandschap zo versnipperd is, lijkt het erop dat veel mensen liever piraten in plaats van te betalen voor 'een ander' abonnement. Dat geldt zeker voor Marvel-fans..

Meest gedownloade TV Series via Bittorrent 2021
  • Like
 • 0 replies

Kerst VPN-aanbieding van Private Internet Access - 1.79 per maand
Private Internet Access is nog steeds de beste VPN provider en heeft een hele sterke kerst aanbieding voor 1.79 per maand. Deze VPN provider gebruiken Duken.nl leden en natuurlijk ikzelf al dagelijks om ons internet verkeer te anonimiseren. Los dat de dienst en cliënt erg snel, prettig en op elk apparaat werkt, houd deze VPN provider geen logging bij en is deze ook één van de goedkoopste VPN providers. 

Bij deze tijdelijke aanbieding waarbij je 85% bespaard en drie maanden extra cadeau krijgt bij het afsluiten van een abonnement. 🎅

De tijdelijke prijzen:

€11.69 per maand
€3.10 per maand (€37,19 per jaar - 62% korting)
€1.79 per maand (€70 per drie jaar- 85% korting) + 3 maanden gratis)

Tip: Je betaald bij het afsluiten voor de gehele gekozen periode en niet per maand. Dit in gedacht houdend kan je ook kiezen voor het Jaarlijks abonnement voor €3.10 per maand en daarbij €37.19 per jaar.


We hebben op Duken.nl een uitgebreide stap voor stap handleiding voor het gebruik van Private internet access en betalen kan ook gewoon via ideal. Met PIA VPN is het ook mogelijk om te downloaden via nieuwsgroepen en torrents en andere download diensten. Daarbij kunnen jouw privé gegevens niet meer achterhaald worden, altijd handig. Het is bewezen in rechtszaken dat deze VPN provider geen logging bijhoud van zijn gebruikers.  We hebben ook een handleiding beschikbaar voor je telefoon i.c.m. PIA VPN, die vinden we hier.

Open de website van Private Internet Access en kies je gewenste abonnement. Je kunt bij Private Internet Access binnen 30 dagen na de aanschaf je geld terug vragen (Je kunt dit zien als een probeer periode, op deze manier kun je “gratis” de VPN service testen). 
 • 0 replies

Volledige Discord integratie
We hebben een mooie nieuwe feature erbij op Duken.nl; namelijk de Discord integratie. Voor de leden welke niet bekend zijn met Discord een kleine uitleg. Discord is website en app om tekst, video en audio te delen. Veel leden maken er graag gebruik van, om makkelijk te kunnen communiceren met andere. Hoewel je via Discord ook kan chatten, wordt de tool ook benut om met elkaar te praten via een headset. 

Hoe werkt Discord?

Om Discord te gebruiken heb je een account nodig. Zodra je een account hebt, kan je zelf een server aanmaken, je aansluiten bij andermans server of een groepsgesprek starten. Een server is een soort ‘community’ van gelijkgezinden (bijvoorbeeld leden van Duken.nl  ), waarin je met andere leden kan (voice) chatten. Vaak moet je eerst een persoonlijke uitnodiging ontvangen via Discord, voordat je een server kan joinen.

Op Duken.nl vind je op diversen plaatsen de link om onze Discord server te joinen. Je kunt ook deze directe link gebruiken om onze server te joinen. Je kan nu je Discord account koppelen met je Duken.nl profiel. Daardoor is het ook mogelijk om je te registeren op Duken.nl met een Discord account (als je deze al bezit). Er vind automatisch een synchronisatie plaatst van bijvoorbeeld je afbeelding. 

Ook zijn er koppelingen met de gebruikersgroepen binnen Duken.nl op het Discord kanaal. Zo heb je meer rechten en toegang binnen Discord als je hier bijvoorbeeld "Full member" bent. 

Veel plezier met deze nieuwe functionaliteit op het forum en met speciale dank aan @SwitchFreak voor het idee en de configuratie en @Tuinbever voor het troubleshooten van het inlog probleem. Bedankt heren!
  • Like
 • 12 replies

Top 10: de meest gedownloade films - 01/11/2021 - Dune Nr 1.
Elke week nemen we de meest gedownloade films op torrent-sites onder de loep. Wat downloaden piraten? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode 1 november tot 7 november. Deze week staat de film ‘Dune’ bovenaan, gevolgd door ‘Free Guy' en ´Army of Thieves' maakt de top drie weer compleet.

Week 44 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Dune is voor de tweede keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.
 • 0 replies

NRO's (apps) | Toebehoren (patches) | Links (Firmwares, etc) | Programma's
Een grote verzameling voor onze homebrew community hier op Duken. Deze lijst zal alsmaar groeien, en ik hoop met jullie bijdrage dat deze nog grote zal worden.
NRO's (apps):
1. Checkpoint - "Link"
Snel en een simpele methode om je save games op te slaan, zodat je deze eventueel kan delen met de community. Of voor sommige games zelfs kan editen voor betere wapens, gear, etc.
2. Homebrew App store - "Link"
Dit is een ingebouwde app store waar sommige ontwikkelaars hun eigen gemaakte apps beschikbaar maken, en dus heel simpel op je switch te installeren. Zonder dat je deze aan je pc moet hangen.
3. FTPD - "Link"
Een FTP programma voor op je Nintendo Switch, hier kun je d.m.v elk willekeurig FTP programma op je PC altijd bij je files op je switch. Zo kun je dus ook andere apps gemakkelijk op je homebrew zetten.
4. Goldleaf - "Link"
Voor het installeren van je games via USB en/of netwerk, maar hoofdzakelijk werkt deze het beste voor USB (zoals eventueel een hardeschijf/usb stick)
5. All-in-One Switch Updater - "Link"
Met deze NRO kun je allerlei dingen updaten, zoals Atmosphère, bootloaders, signature patches, etc.. Ik zelf heb hem er wel opstaan, maar ik update deze dingen vaak manueel. Omdat ik bepaalde dingen altijd nog net even aanpas. Maar je kan deze NRO prima gebruiken mocht je het op deze manier willen doen.
6. Awoo Installer - "Link"
Voor het installeren van je games via USB en/of netwerk, ik gebruik deze zelf altijd voor installeren via netwerk. Omdat deze het meest stabiele is.
7. ChoiDujourNX - "Link"
Stabiele NRO voor het upgraden/downgraden van je firmware offline. Ook met FAT32 en/of ExFat mogelijkheden.
Toebehoren:
1. Signature patches - "Link"
Vaak komen de nieuwste spellen met andere signature patches (handtekeningen voor echtheid) en deze moeten dus eens in de zoveel tijd ge-update worden. D.m.v deze signature patches kun je altijd alle spellen op je homebrew spelen.
 • 3 replies

Nxbrew.com handleiding
Ik krijg regelmatig de vraag hoe je het makkelijkst kan downloaden via nxbrew. Dit eigenlijk door de vele pop-ups en reclame die erbij zit.
Helaas kan ik voor de pop-ups en reclame alleen maar adviseren om een pop-up blocker te nemen.

Mocht je verder nog vragen hebben, kun je altijd hier een reactie achter laten, of mij een PM sturen
Benodigdheden voor het makkelijkst downloaden;

Jdownloader2 - "Link"


1fichier account (optioneel) - "Link"


Google account (optioneel) - "Link"


Je hebt 1fichier en/of google natuurlijk niet nodig, maar dit account kun je instellen in Jdownloader2. En op die manier kun je gemakkelijk alle downloads toevoegen in je programma.
Wat uiteraard jou eigen voorkeur heeft, met 1fichier heb je eigenlijk nooit problemen. Grootste verschil met een gratis en/of betaalde versie van 1fichier is het aantal downloads wat je tegelijk kan binnen halen. Met de gratis versie is dat één voor één, maar met de betaalde versie zijn dat meerdere tegelijk.

Mocht je voor google kiezen, dan moet je eerst een kopie toevoegen bij je eigen account, om zo de restricties te omzeilen van de 2TB die per dag gedownload kan worden van die desbetreffende link.

Via deze link kun je vinden hoe je deze "download quote" kan overbruggen "Link"

1. Installeren van Jdownloader2.
2. Ga vervolgens naar settings, en dan naar account manager.
3. En kies vervolgens "add"

Via deze weg kun je allerlei accounts toevoegen om te downloaden, en zo een gemakkelijk overzicht te behouden van al je downloads.
Bij "Name" en "Pass" vul je de login gegevens in van het desbetreffende account waarmee je wilt downloaden.
Extra informatie nxbrew:

Op de website van nxbrew kun je via "Game Index" alle games vinden die op hun website staan, en via "CTRL + F" kun je zoeken op de webpagina. En zo gemakkelijk je game vinden.
Via de "Request Games" pagina, kun je via een formulier een verzoek indienen om zo toch je game binnen te krijgen.
 • 3 replies

Top 10: de meest gedownloade films - 30/08/2021 - Snake Eyes Nr 1.
Elke week nemen we de meest gedownloade films op torrent-sites onder de loep. Wat downloaden piraten? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode 30 augustus tot 5 september. Deze week staat de film ‘Snake Eyes’ bovenaan, gevolgd door ‘The Suicide Squad' en ´The Green Knight' maakt de top drie weer compleet.

Week 35 zijn er twee nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Snake Eyes is voor de tweede keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.
  • Thanks
 • 0 replies

Top 10: de meest gedownloade films - 26/07/2021 - Black Widow nr.1
Elke week nemen we de meest gedownloade films op torrent-sites onder de loep. Wat downloaden piraten? Dit is de top 10 meest gedownloade films van de periode 26 juli tot 1 augustus. Deze week staat de film ‘Black Widow’ weer bovenaan, gevolgd door ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard' en ‘Space Jam: A New Legacy' maakt de top drie weer compleet.

Week 30 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Black Widow is voor de derde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden.

Plaats


Vorige wk.


Film


IMDb / Trailer


 


1


(1)


Black Widow


7.0 / trailer


2


(4)


The Hitman’s Wife’s Bodyguard


6.3 / trailer


3


(5)


Space Jam: A New Legacy


4.3 / trailer


4


(…)


Jolt


5.5 / trailer


5


(…)


The Forever Purge


5.4 / trailer


6


(6)


A Quiet Place Part II


7.7 / trailer


7


(3)


The Tomorrow War


6.7 / trailer


8


(2)


Gunpowder Milkshake


5.9 / trailer


9


(7)


Cruella


7.5 / trailer


10


(…)


Pig


7.0 / trailer


Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:

 
 • 2 replies

Met een Plex Media Server kun je overal in huis genieten van je favoriete films en series. Het kost enige moeite om een mediaserver op te zetten, maar als je de stappen in deze handleiding volgt, dan scheelt dat aanzienlijk.

01 Plex Media Server installeren

Plex Media Server is beschikbaar voor diverse platforms en besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, Linux en FreeBSD. De applicatie is relatief licht en werkt op systemen met minimaal een Intel Core i3-cpu en 2 GB ram. Voor dit artikel downloaden we de Windows-versie. Klik bij de installatie op Options om te kiezen waar je de app wilt installeren. De installatie duurt een minuutje; druk dan op Launch om Plex Media Server te starten. Log in met je Plex-account of maak een nieuwe aan met je Google-account, Facebook of je mailadres.

02 Gratis of betaald

Eenmaal ingelogd kun je je Plex Media Server instellen. Bij de start zie je een pop-up die je probeert te verleiden een Plex Pass-abonnement te nemen. Zo’n abonnement (4,99 euro per maand) laat je onder meer op je mobiel streamen, media via de cloud synchroniseren - handig als je pc niet aanstaat - en video’s lokaal opslaan voor offline gebruik. Klik de melding weg met het kruisje rechtsboven, geef je mediaserver een naam en bepaal of deze ook buitenshuis benaderd mag worden. Druk daarna op Volgende.

03 Mediaserver instellen

In het volgende scherm kun je lokale mappen met media toevoegen aan je Plex Media Server. Klik op Bibliotheek toevoegen en selecteer het mediatype (bijvoorbeeld films, series of muziek). Blader naar de gewenste map en druk op Bibliotheek toevoegen om je keuze te bevestigen. Alles toegevoegd? Klik dan op Volgende om het proces te voltooien. Mogelijk moet je even wachten voordat al het materiaal is geïndexeerd. Plex voegt automatisch informatie, filmposters en (album)hoezen toe voor een fraai en compleet overzicht.
 • 4 replies

Illegaal downloaden, gebeurt dat nog?
De Nederlandse filmindustrie moest onlangs een tegenvaller incasseren. Door een arrest van de Hoge Raad kan de sector het illegaal downloaden van films door particulieren voorlopig niet aanpakken. Hoewel piraterij al een aantal jaren op zijn retour is, is de strijd nog lang niet gestreden, zegt de muziek- en filmindustrie.


In het kort

Nederland was jarenlang een paradijs voor illegaal downloaden films en muziek.


Streamingdiensten en bestrijding hebben dat veranderd.


Bestrijding blijft nodig maar is een taaie klus.De 25-jarige managementtrainee uit Amsterdam wil zijn verhaal wel vertellen, maar alleen op basis van anonimiteit. Jarenlang heeft hij met regelmaat films illegaal gedownload via platforms zoals The Pirate Bay. Hij behoort tot de generatie die nog nooit een cd of een dvd heeft gekocht. Nu is hij gestopt met illegaal dowloaden. Het is een combinatie van geweten en legaal aanbod, legt hij uit.

Samen met anderen heeft hij inmiddels abonnementen op meerdere videostreamingdiensten, zoals Netflix, Amazon Prime en Disney+. ‘Er staat zo’n overload aan aanbod op de streamingdiensten dat ik altijd nog wel een film of serie moet kijken. Maar het is ook wel een kwestie van morele bezwaren. Ik heb een ongemakkelijker gevoel bij illegaal downloaden dan vroeger.’ Dat hij inmiddels een vast maandsalaris verdient, helpt natuurlijk ook.
  • Thanks
 • 2 replies

VPN verbinding op je Android telefoon via PIA
Welkom bij de handleiding van Private Internet Access VPN voor op je Android telefoon. Met dit programma is het mogelijk om een VPN verbinding te gebruiken op je Android telefoon zodat anoniem kan downloaden en te internetten.

In dit artikel geven we een introductie, gebruiksaanwijzing en de configuratie voor het optimaal gebruik maken van PIA op je telefoon. De handleiding voor Windows computers vinden we hier.

Wat komt er aan bod deze handleiding?

Wat is PIA VPN?
Plus- en minpunten van PIA VPN op Android.
Installatie in woord en beeld
Configuratie en tips van PIA VPN op Android na de installatie voor optimaal gebruik
PIA MACE gebruiken

Wat is PIA VPN?

PIA VPN op je telefoon kan heel goed van pas komen. Misschien denk je dat een VPN applicatie op je telefoon geen groot verschil voor je zal maken, maar dat is zeker niet waar. Ook VPN’s voor je telefoon hebben veel voordelen. Je kunt bijvoorbeeld veilig verbinding maken met openbare wifi-hotspots, anoniem internetten, Internetcensuur omzeilen maar ook goedkoper online shoppen. 

Wanneer je onderweg bent, bijvoorbeeld op vakantie, is de kans groot dat je openbare wifi netwerken gaat gebruiken. Bijvoorbeeld in het Hotel waar je overblijft, het restaurant waar je eet, het vliegveld waar je bent en andere plekken. Veel mensen beseffen niet dat op die manier gebruik maken van publieke wifi hotspots gevaarlijk kan zijn, je kan op een openbare wifi netwerk namelijk makkelijk meekijken met het verkeer wat hier op plaatst vind en gegevens onderscheppen. Op deze manier is het dus mogelijk om gevoelige informatie in te zien die jij verstuurt en ontvangt via het internet. De VPN verbinding houd dit tegen.
  • Like
 • 2 replies

Duken app
Yes, het is gelukt... Zit nog een klein bugje in maar daar heb je geen last van als lid, maar de app vanuit de browser werkt. 🙏

Zowel op Windows als android. Je kan nu Duken.nl installeren. 👍

Stap 1 open de site en kies app installeren.


Stap 2. Kies installeren


Stap 3.  Duken is toegevoegd op je device.


Stap 4. Enjoy
  • Like
 • 1 reply

Zo maak je unattended Windows versies
Welkom bij de handleiding unattended maken van windows. Dit doen we aan de hand van diverse programma's

In dit artikel geven we een introductie, gebruiksaanwijzing en de configuratie voor het unattendend maken van een Windows 10 versie

Wat komt er aan bod deze handleiding?

Werken met een 7WORK map
Werken met Deployment tool
Werken met NTlite
Werken met Ultra ISO
Werken met install builder

De handleiding bestaat uit meerdere video's 

Video 1: hoe maak je Windows 10 met 7WORKS en NTlite
Video 2: hoe maak je Windows 10 met de MRP Configurator
Video 3: hoe maak je Windows 10 met div. toepassingen

Werk materiaal 

Les 1  DOWNLOAD het ww = tuinbever  Dit zijn de tools die ik in video 1 gebruik 

VIDEO LES 1

 
  • Thanks
 • 2 replies

Announcements

×
×
 • Create New...