Jump to content

Den29

Members
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Den29

 1. Op 18-12-2021 om 00:21 zei Uppertje:

  Nou, ik merk wel dat er hier mensen zitten die exact weten wat er aan de hand is! Een site als Alleenretail kan natuurlijk never nooit zolang bestaan als het "zakkenvullers" zijn. Daarnaast, enige kennis van een goed beveiligde tracker zou al duidelijk maken dat de "gouden" tijden al vele jaren achter ons liggen. 

  Ik denk dat er maar weinig trackers zijn die nog geld overhouden aan het exploiteren van een torrentsite. Verwijzingen naar google zijn ook totaal niet relevant , want 90% wat je daar vind over bijvoorbeeld Alleenretail is van zolang gelden, dat vele onder ons nog met de fles werden grootgebracht. 

  Dit soort reacties, zoals over zskkenvullers weerhoudt mij er nu echter van om verdere info omtrent Alleenretail te gaan delen. Ik ken inderdaad de eigenaar persoonlijk, evenals een aantal stafleden . 

  Maar omwille van het feit, dat hier ongefundeerd alles, zonder onderbouwing gezegd mag worden, is voor mij nu een reden om terughoudend te zijn met informatie

  Volgens mij gaat het goed komen, ik zie nu al iets meer leven op de URL. Dus hopen dat de site snel online komt dan kan ik weer iets uploaden en controleren!

   

  • Like 1
×
×
 • Create New...