Spring naar bijdragen

James007

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door James007

  1. Gewoon de film openen in VLC,  --> View ---. VLSub --> Taal selecteren en de juiste sub zoeken. Best via config even je voorkeurtaal instellen alsook je inlog gegevens bij opensubtiles invoeren.

    Of beter nog: met qbittorrent (ondersteund sequential downloads) de torrent via een Russische torrentsite naar je pc downloaden. Op de pc Plex server installeren en op je TV (of android box) de Plex app. De plex app zal de gewenste ondertitel voor je downloaden. 

    En dan is er natuurlijk ook nog Stremio 😉

    • Bedankt 1
  2. 1 hour ago, Hurley said:

     

    Moderen is goed, maar ik sluit mij aan bij James hier, een kritische noot moet kunnen. Desnoods kan je nog een opmerking bij een bericht plaatsen om eventuele verkeerde aannames aan te stippen, het verwijderen van kritische reacties zonder de aanwezigheid van aanstootgevende taal lijkt mij niet de bedoeling voor een forum waar iedereen zijn mening zou moeten kunnen geven?

     

    Ik ben overigens super blij met deze doorstart, fijn om te zien dat er nog mensen zijn die hun hobby durfen te delen. Zo te zien hebben ze ook geleerd van het voorval met PVT. Ik vind het overigens logisch dat er mensen zijn die hier wel met een kritische blik naar kijken, de database van PVT ligt nu bij de welbekende instanties, een doorstart ligt dan ook direct op het netvlies van deze organisaties. Dat zal de staff achter deze community vast wel weten, desalniettemin iets om rekening mee te houden voor de gebruikers, duken geeft mij de informatie voor deze beslissingen .... als er geen kritische noot meer kan zijn gaat dat verloren.

     

    Mijn dag kan niet meer stuk, heb zonet de 'reacted well'  badge gekregen voor mijn commentaar 😉

     

    Geen idee waarom mijn post is verwijderd: zoals ik erin aangaf ben ik ooit ook slachtoffer van de Belgische justitie geweest - inclusief huiszoeking en vele ondervragingen (als getuige in een crimineel dossier waarbij een klant betrokken was).  Ervaring genoeg dus om veilig te kunnen stellen dat het echt geen goed idee is om een database welke justitie offline heeft gezet op een ander domein terug te uploaden (vraag me overigens af of MrAudi als eigenaar van die database zijn goedkeuring hiervoor gegeven heeft) . Just my two cents.

     

    EDIT:  Hoera, mijn verwijderd stukje proza is terug online

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    1

    • Haha 1
    • Eens 1
  3. 54 minutes ago, Krokeledokus said:

    Back-ups op een cloud is inderdaad snel te vinden ALS - zoals je zelf al zegt- ze in het bezit zijn van de laptop. En die bewaar je dan simpelweg THUIS.............???!!! DAT is mijn primaire "kritiek"

     

    Tja, ik neem aan dat MrAudi geen zin had om iedere keer dat hij iets op zijn site moest schrijven het bos in te duiken om zijn goed onder een boom verstopte laptop op te delven. Kan het overigens wel ergens begrijpen...

     

    54 minutes ago, Krokeledokus said:

    De mogelijkheid tot inbeslagname van de server is sterk afhankelijk van de locatie van de server en wie de eigenaar is van de server. Mijn idee is dat PR gebruik maakte van een hostingprovider ( zie het bericht op deze site van Mr. Audi 18 juni jl.) en dan is beslag leggen op een server een zeer lastig verhaal blijkt uit bestaande jurisprudentie. Zeker als de fysieke locatie ook nog eens in het buitenland is.

     

    Hoe het juist gegaan is kan ik uiteraard niet weten, maar het is een feit dat de site offline is en MrAudi in zijn bericht ontkent dat hij het het gedaan heeft. Kan natuurlijk ook zijn dat hij tijdens de huiszoeking gewoon de inloggegevens verstrekt heeft, iets waarvan je je kan afvragen of dat wel zo verstandig is om te doen zonder eerst je advocaat te raadplegen...

     

    36 minutes ago, Bertram said:

    Jullie kunnen lullen wat je wilt maar als je zelf te koop loopt met prive gegevens zoals Audi dat deed is het heel erg makkelijk met wat googelen om de echte naam te achterhalen, zijn opschepperij en stoere praat heeft hem nu de kop gekost, als je na gaat dat er nog veel mensen zijn die posten en denken dat gewoon onder hun eigen ip te kunnen doen zijn niet erg slim wat dat betreft.

    Lid worden van een site is niet verboden zover ik weet, maar als je gaat posten voor een site en dan nog met je eigen ip is het vaak een kwestie van tijd voor je aan de beurt bent.

    BREIN en BAF kunnen zelf erg weinig doen maar die werken graag mee met justitie.

    En inderdaad gun je dit niemand maar ik wist 2 jaar geleden al de echte naam van Audi alleen door gepraat op het forum zelf.

     

    Uiteraard!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...