Spring naar bijdragen

Simon

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Simon

  1. Ik heb zojuist The Departed gedownload. Helemaal mooi, ging sneller dan ooit, ik helemaal blij. Is hij zo goed als klaar, nog 3% te gaan, gaat bij 97,1% opeens de snelheid naar beneden, en beneden, tot dat hij stopt! Ik boos.. Ga ik eens bij de chat kijken, bij andere mensen precies het zelfde!

    Ik gebruik Bitlord.

    Is hier iets tegen te doen? Het is namelijk ontzettend frustrerend. >:( :( ;)

  2. Oke, ik ben stom bezig, ik had al gezocht naar dit probleem met de search, en niks gevonden, maar niet naar een paar topics eerder gekeken..

    Hier vind ik ongeveer het zelfde probleem, hoewel het wel iets anders is doordat het daar over rar gaat:

    http://www.duken.nl/component/option,com_smf/Itemid,99999999/topic,15124.0  ??? ::)

    Als dit topic daardoor overbodig wordt sluit dit dan maar weer.. :shame:

  3. Ik heb een tijdje geleden Battlefield 2 gedownload, en dat ging allemaal goed en heb ik een tijd gespeeld. Maar nu gaat het een beetje vervelen, dus heb ik special forces erbij gedownload. 2 mdf en 2 mds bestanden, die ik netjes op virtuele disc's heb gezet met alcohol 120%. Dus ik de installatie starten, krijg ik op eens de melding 'plaats disc twee. Opnieuw proberen?'

    Die disc twee is er dus wel, in virtuele schijf (F:), alleen vind het installatie bestand hem niet. Ook kan ik (F:) nergens selecteren, ik krijg gewoon de eerder genoemde boodschap, waar ik op 'opnieuw' kan klikken, waarbij niks gebeurd, en op 'nee' waarbij de installatie afbreekt. :(

    Heeft iemand hier de oplossing voor? Ik wil special forces zo graag.. :-\ :'(

  4. Ik download de laatste tijd best veel series, dus torrent bestanden met rond de 20 film bestanden. Alleen is het zo, dat als ik ze gedownload heb, (1 voor 1 of allemaal tegelijk) ik vaak 1 aflevering, of nu allemaal niet af kan spelen. Er komt dan geen miniatuur weergave, terwijl dat wel bij de andere is, en als ik m'n muis erop hou zie ik ook niet hoe lang hij duurt.

    Ik download met bitlord, en die geeft elke keer aan dat ze gewoon klaar zijn. Wel is het zo dat als ik de de prioriteit van de afleveringen op uitgezet zet en dan weer op normaal, ze opeens maar 98,9% ofzo zijn, maar ook dan tot 100% laten gaan helpt niet.

    Verder heb ik ook de computer opnieuw opgestart, bitlord uitgezet, maar het hielp allemaal niet. Daarna heb ik GSpot gedownload, en 1 aflevering laten scannen, en die geeft aan dat er een audio codec mist, die hij niet kan vinden, maar volgens mij is dat het niet. Ik heb de afleveringen proberen af te spelen met BSplayer, (oude versie), windows media player 10 met goede video codec, en de nieuwste DivX player.

    Weet iemand hier de oplossing voor? Anders heeft het voor mij geen zin meer om series te downloaden.. :(

    Oja nog 1 ding vergeten: Als ik een aflevering die het niet doet met internet explorer open, en die het vervolgens met WMP opent, krijg ik de volgende error, misschien nog handig om te weten.. :-\

    "this can occur when another program or operating system comonent encounters a problem but does not communicate the nature of the problem to the player"

  5. Ik heb zojuist GTA SA gedownload, als iso bestand. Aangezien ik geen dvd brander heb, wou ik hem door middel van deamon tools of alcohol 120% installeren.

    Ik heb eerder al alcohol 120% gehad, en daar al vele games mee geinstalleerd. Maar ooit heb ik dat programma er weer vanaf gegooit, en een tijd niet meer gebruikt.

    Toen ik een maand terug weer een spel wou installeren, installeerde ik weer alcohol 120%. Aan het eind kreeg ik de opdracht de computer te restarten, wat ik deed, en toen hij weer op nieuw opstartte, was er een blauw scherm, met de melding dat er iets in het register ontbrak.

    Iemand heeft toen de computer weer gerepareerd, en zei dat het de harde schijf is, die niet goed meer was.

    Maar ik denk dat het kwam door de installatie van alcohol 120%, misschien door wat ze melden in het info bericht, dat ik bij de installatie kreeg / krijg:

    "this program will install SCSI pass through direct (sptd) layer on your computer." En nog wat uitleg.

    Mijn vraag nu is, kan het dat mijn computer gecrasht is door alcohol 120%, en zonee, is het nu veilig om alcohol 120% opnieuw proberen te installeren?

    Een backup maken en het er dan maar op gokken heb ik niet echt veel zin in, aangezien het goed veel moeite en geld kostte om de computer te maken, en ik niet nog eens en kapotte computer wil.. :'(

    Alvast bedankt  :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...