Spring naar bijdragen

sofie

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door sofie

  1. Het bestand is gewoon opgeslagen in een aparte map in Mijn Documenten. Voor zover ik weet heb ik gewoon recht om die map te openen. Mijn pc heeft ook geen verschillende gebruikers, dus daar ligt het ook niet aan.

    Toch wil ik jullie alvast bedanken voor jullie moeite  :)

  2. dat is het em juist, ik heb mijn computer al ontelbare keren opnieuw opgestart maar het haalt allemaal niks uit. Als ik als 1e op mijn computer de naam probeer te veranderen, lukt het nog steeds niet. Het is een .avi bestand, ik weet niet of het daar aan kan liggen?

  3. ik zit ook met een probleempje. Ik heb een bestand gedownload en wil hier graag de naam van veranderen, maar telkens als ik het probeer krijg ik de volgende foutmelding: "Kan de naam van het bestand niet veranderen, mogelijk is het programma door iemand anders of door een programma in gebruik. Sluit de programma's af en probeer het opnieuw." Nou heb ik het al ontelbare keren geprobeert, allerlei programma's afgesloten maar het lukt nog steeds niet. Ik heb hiervoor nooit moeite gehad de naam van een bestand te veranderen, dus ik snap niet waarom mijn pc nu zo moeilijk loopt te doen :-\. Iemand die een oplossing weet?

  4. Ik wil graag een film downloaden, alleen is deze film een .nrg bestand. Normaal gesproken kan ik alle films gewoon downloaden met microtorrent, maar hierbij lukt het mij niet hem te downloaden. Ik kan op google niet vinden welk programma ik dan wel kan gebruiken, alleen kan ik dit nergens vinden. Kan iemand mij vertellen welk programma ik moet gebruiken?

    alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...