Spring naar bijdragen

GruesomeGore

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door GruesomeGore

  1. ik zou het persoonlijk wel doen, ik heb er ook 1 omgebouwd.. moet je maar nagaan hoeveel geld je bespaart.. als je 6 spellen koopt van 70 euro staat dat al weer bijna gelijk als aan een nieuwe xbox 360 premium. ik heb nu ongeveer al 60 spellen.. om de 5 dagen ofzo een nieuwe voor nog geen €2,- per spel..

    dat van het risico van dat je xbox 360 kapot kan gaan blijft er natuurlijk aanzitten, maar als je hem laat ombouwen en er gaat iets fout, heb je waarschijnlijk nog de garantie erop zitten die je van je ombouwer krijgt, heb ik dan.. en anders kan degene die hem heeft omgebouwd wel nieuwe onderdelen erinzetten als er iets mis mee is.. het bannen van xbox live word ook al bijna onmogelijk gemaakt door de nieuwe firmware's.. het zit heel goed in elkaar.. een tijdje geleden kwam een firmware uit die iXtreme 1.2 heet, er zijn nog geen zaken bekend dat microsoft iemand heeft gebanned met het gebruiken van iXtreme 1.2..

    Ze proberen microsoft op zijn minst 10 stappen voor te zijn zodat er niemand wordt gebanned, daarom is er nu ook iXtreme 1.3, terwijl er nog niemand is gebanned met 1.2.. gewoon uit voorzorg.. maarja er blijft altijd risico aanzitten.. en het ligt er ook maar aan wat je zelf wil met je xbox.. voor single player games zou ik sowieso ombouwen..

    er zijn nu trouwens ook manieren om de xbox360 om te bouwen zonder dat de garantie vervalt (heb ik gehoord en gelezen op internet)

    maja de keuze is aan jou.. nog veel plezier met gamen ;)

  2. Xbox 360 spellen branden gaat als volgt:

    Je download een game via een torrent site of hoe dan ook..

    als het bestand is ingepakt krijg je 60-70 files waar als het goed is .rar achter staat.. als het alleen bij de bovenste paar files zo is en onderaan niet meer, maakt niet uit.. gewoon het 1ste .rar bestandje openen met winrar.. dan begint ie uit te pakken wat 10-15 minuten gaat duren.. als hij het spel heeft uitgepakt, ga je naar de map waarin hij het heeft uitgepakt.. daar zie je 2 files.. 1 iso en 1 dvd.. het kan ook zijn dat er 1 dvd file is en die andere heet .000.. dat maakt niet uit.. je opent de dvd file in kladblok.. dan staan er 2 dingen: LayerBreak: 1913760 en de naam van het .iso/.000 bestand.. je moet controleren of de naam die in de .dvd file staat overeenkomt met die van de .iso/.000 file en ook checken of er 1913760 staat.. dan open je je brandprogramma(imgburn, cloneCD whatsoever, een programma die .dvd's files brand) ik leg het nu uit met imgburn. Dan ga je naar settings-write en dan regts bovenin staat er options

    layerbreak for DL media.. dan kies je user specified en stel je de sectors in op 1913760.. dan klik je op ok en dan selecteer je het .dvd bestand en ga je die branden.. het best kan je branden met 2x speed.. is het beste voor je xbox 360.. je kan het beste ook Dual Layer DVD's kopen die een max brand snelheid van 2x heeft, is goedkoper.. Als je gaat branden met Imgburn kan je het beste verify uitzetten (tenminste heb ik) het neemt egt veel tijd in beslag.. volgens mij ongeveer net zo lang als het branden zelf, tenminste 20 minuten langer en ze doen het daarna nog steeds perfect..

    nog een tip: zoek eerst op google ofzo op welke drive je hebt.. daarna zoek je op welke dvd's je het beste kan gebruiken voor het branden van spellen voor jouw drive.. als ze 5 euro duurder zijn dan andere maakt niet zoveel uit. als je brand met verkeerde dvd's, zullen sommigen het niet eens doen volgens mij en anderen zullen het wel doen maar je krijgt na een tijdje schade aan de laser in je 360.. ik heb het zelf ook gehad toen ik nog geen ervaring had met het branden van spellen.. ik dacht ik koop gewoon mooi de goedkoopste phillips dvd's.. mooi aan het spelen enzo, werkte bijna altijd perfect.. 3 dvd's verneukt met branden ofzo en na een half jaar begint de 360 egt een raar geluid te maken.. allemaal van die tikjes zegma.. beetje moeilijk uit te leggen maar ik ging dus naar die kerel die hem had omgebouwd, zegt ie dat me laser kapot is en dat ik een nieuwe nodig had of hij kon er naar kijken en proberen het te fixen zonder nieuwe laser maar dan zou die alsnog na een paar weken weer kapot gaan.. dus moest een nieuwe laser erin van €45,-

    nog veel succes en plezier  ;)

  3. ik zou wachten op cod4.. GRAW2 is ook egt vet spel maar als je online wilt spelen moet je egt COD4 kopen.. GRAW2 is op live wel leuk om te doen enzo maar er zijn lang niet zoveel mensen/gamemodes als bij COD4.. bij GRAW2 krijg je tijdens het spelen ook ranks maar dat zijn er volgens mij niet meer als 16-20 voor zover ik heb gezien.. bij COD4 start je bij rank 1 tot 55 en dan kan je dat 10 keer doen tenminste dat heb ik gehoord tijdens het spelen van COD4.. en GRAW2 zullen over een tijdje haast geen mensen meer zitten.. stappen waarschijnlijk over op COD4.. het is alleen jammer dat je COD4 singleplayer game zo binnen 5 uur uitspeelt.. alleen als je op veteran gaat spelen dan duurt het wel een tijd langer :P

    En ik zou ook wachten op Assasin's Creed.. Ik heb hem zelf ook en hij is egt vet.. een van de best uitziende spellen (samen met COD4) vind ik dan..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...