Spring naar bijdragen

Granaat90

Members
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Granaat90

  1. Jah, ga denk ik ook voor die eerste kabel, heb ik gelijk een mooi systeem. Ben benieuwd wat het verschil gaat zijn met digitaal. Hopelijk wat scherper beeld


    Post samenvoeging: maart 09, 2010, 19:11:18

    Die eerste kabel is volgens de verkoper alleen voor de xbox's zonder hdmi. Nou kan ik volgens mij het beste deze kabel kopen van het filmpje.

    Dus gewoon van HDMI naar DVI, en dan geluid via dat geval wat ik er ook bij heb gekregen.

    Maar die kabels zijn niet goedkoop , rond de 25€, dus ik wil zeker weten of dvi mooier beeld geeft dan via agp. De een zegt van wel en de ander van niet? Lijkt mij toch dat dvi (digitaal) inderdaad een beter resultaat geeft dan agp(analoog).

    Sorry voor al deze vragen, maar wil het graag zeker weten.


    Post samenvoeging: maart 10, 2010, 13:59:33

    Topic kan dicht, heb een hdmi naar dvi kabel gekocht + een tulp man naar tulp man kabel die in dat audioverlengstuk van xbox gaat. Dus nu speel ik op 1080p full hd + audio O0

  2. thnx voor de snelle reacties, jah dat rgb-in stond net onder de ingang van de kabel, maar het is inderdaad gewoon een vga ingang.. ;)

    Okee Farid, dat was dus wat ik niet zeker wist, dus het maakt wel degelijk verschil tussen analoog en digitaal qua beeld. Dan ga ik zo'n kabel aanschaffen, heb ook nog een andere oplossing gevonden, maar geeft dit net zo'n mooi resultaat? http://www.hdmikabelshop.nl/adapter-hdmi-male-dvi-d-male-verguld.html Moet dan alleen even kijken hoe ik audio ga regelen.

  3. Hallo,

    ik heb een xbox 360 elite en een samsung SyncMaster P2350 23inch die Full HD ondersteunt, nou zit er op de monitor alleen een dvi en een rgb-in aansluiting.

    Mijn xbox is aangesloten op de rgb aansluiting met een resolutie van 1920x1080. Alleen hij geeft op de xbox niet aan dat dit full-hd is. Nou hoort de xbox volgens mij aan te geven 1080P. Klopt het dat als ik deze koop, dat ik wel in Full-HD speel? Of speel ik nu al gewoon op de beste kwaliteit ( heb dat idee namelijk niet, vind het beeld niet echt scherp), komt dit omdat ik analoog speel en niet digitaal?

    http://www.xcm.cc/xcm_white_360_hdmi_1080i_cable.htm

    Dus voor de duidelijkheid heb ik nu de xbox op de monitor aangesloten via rgb en niet dvi. Hopelijk begrijpen jullie mijn verhaal een beetje  :P

    :edit ik zie dat die kabel alleen voor witte 360's is?

  4. Hallo,

    ik heb een vraagje,

    Ik heb een DVD-speler met 1 AUX-ingang, dus voor audio in en audio out. Daar heb ik mijn surround set op aangesloten.En op de DVD-speler heb ik  mijn xbox 360 aangesloten. Nou wil ik ook graag dat mijn pc daarop word aangesloten. Bestaat er zoiets als een AUX verdeler, dat ik dus 2x audio in en 2x audio out daarop kan aansluiten? Ik heb al een speciale tulp naar jack stekker, dus kan ook de pc aansluiten op de dvd speler. Wil alleen niet hele tijd hoeven switchen van stekkers, beetje onhandig zo.


    Post samenvoeging: maart 01, 2010, 18:15:21

    Niet?  :'(

  5. Hoi,

    weet niet zeker of dit de goeie plaats is om deze vraag te stellen, maar ik heb haast.

    Als ik mijn AMD 3700+ wil overclocken in mijn bios dan als ik hem daarna reboot dan wilt hij niet opstarten en dan moet ik eerst mijn bios resetten voordat hij het weer doet. Ik kan hem maximaal op multiplier 12x zetten. Dan staat hij op 2.41 ghz. Hoe kan ik hem toch overclocken?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...