Spring naar bijdragen

Marcel1324117093

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Marcel1324117093

  1. HAllo,

    Ik ben Marcel en sinds kort download ik, tot tevredenheid, met Shareaza. Hier kun je ook torrents mee downloaden. Nu heb ik met sommige bestanden het probleem dat ik heel langzaam download, maar verschrikkelijk loop te uploaden. (ratio 1: 3 en in het extreemste geval zelfs 11 mb van de 130 down en al 330 up). Is dit een bekend iets of doe ik iets fout.

    Verder staan mijn downloads vaak in een wachtrij, heeft dit gewoon te maken met het feit dat het een populaire download is?

    Daarnaast wil ik zelf torrents maken kunnen jullie me uitleggen hoe ik dat doe? Is daar een programma voor ?

    Ik gebruik de torrents vooral voor muziek.

    Marcel

  2. Bedankt voor je snelle antwoord. Heb idd even een nieuw bestandje geprobeerd en die ging zo naar binnen. Maar ik blijf het gek vinden dat hij op die andere bestanden helemaal niks doet. Balken zijn blauw, alleen prioriteit staat op Auto [laag] en status blijft maar op wachten staan. Is hier niks aan te doen? Ik zit nu inmiddels een uur vrolijk te uploaden, maar krijg er zo weinig voor terug  :(

  3. Heb gisteren Emule geinstalleerd en na wat moeite alles goed werkend gekregen. Vandaag start ik Emule weer om verder te gaan, maar de downloadsnelheid is totaal weg. Het Uploaden gaat met gemiddeld 70 KB/s maar bij de bestanden die ik aan het downloaden ben blijft de teller angstvallig op 0 staan.

    Mijn prioriteiten van de bestanden staan allemaal op auto, alleen staat er nu achter alle bestanden [laag]? Dit was gisteren niet en ik wacht nu al meer dan 45 minuten. Weet iemand of hier iets aan te doen is??

  4. HAllo allemaal,

    Ik ben Marcel en ik ben hier nieuw. Ik kwam op deze site nadat ik het downloaden weer wilde oppakken. Na gisteravond/nacht eerst Bittorent geinstalleerd te hebben, wat redelijk gelukt is.. alleen de snelheid en die verdomde poorten..., ben ik vandaag met Emule aan de slag gegaan voor muziek.

    Dit ging prima.. snelheid is volgens mij redelijk en de poorten test is na veel proberen gelukt.

    Zal nog wel veel vragen hebben, dus alle hulp is welkom  :-[

×
×
  • Nieuwe aanmaken...