Spring naar bijdragen

njahaaa

Full members
  • Aantal bijdragen

    173
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door njahaaa

  1. Vraagje,

    Ik heb nu een progje om de fps te zien tijdens het gamen en in cod mwf2 haal ik met alles op max een aa 4keer 60 fps en in splitsec met alles aan maar 30,nu loopt het wel heel goed enzo maar ik hoor mensen praten over 100-150 fps wat hebben die dan voor een pc vraag ik me dan af?

    Ik het een i7 860 op een msi p55 gl65 en een 8750 blackeditie met 4 gb ddr3 en 2 500 gb hd'd in raid o zijn dit normale fps voor mijn systeem?

  2. Ik wil mijn abo verlengen met toestel en zit nu bij vodafone,ik zit zo op internet te checken bij vodafone maar ook bij webwinkels zoals gsmwijzer,belnu.nl ,bestelmaar,nl enz en zie dat ik bij een 1 jarige abo veel minder moet bijbetalen bij zo een webshop dan bij vodafone zelf,terwijl ik gewoon bij vodafoon blijf dan .

    Heeft iemand ervaring bij zulke shop en zit  er geen addertje onder het gras??

  3. Landelijk internet probleem xcpt81.png

    Maybe als jullie hetzelfde provider hebben.

    Maar njahaaaa zegt dat als hij/zij de router er opnieuw insteek (wat steek je in... :P ) internet het weer doet, dan lijkt het me meer een probleem van de router, gebeurt meestal bij de goedkopere sweex routerjes die vastlopen.

    [A]HHH

    Heb jij draadloos internet, want je zet je pc op een bepaalde manier en dan doetie het ff?? :S

    Zou eens je draadloze kanaal veranderen naar de minst gebruikte bij jou in de buurt (had je sown progje voor ma weet zo die naam niet meer)

    Ik Trek dan de  stroom eruit en steek hem dan weer in  en dan deed hij het weer een tijdje.

    Het is niet een goedkoop sweets dingetje maar een  linksys,ik had hem gisteren  voor een iets langere tijd uitgetrokken en weer in gestoken en hij doet het nog steeds dus . afwachten

  4. ik heb vanaf gisteren  steeds dat het internet wegvalt, en ik denk dat het aan de router ligt want als ik die even uittrek en weer in steek dan is de verbinding weer goed voor even ,10 min ofzo en dan daarna is die weer weg!

    Waar zou dit aan kunnen liggen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...