Spring naar bijdragen

bschutgens

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door bschutgens

  1. Al enige tijd kopieer ik NDS spelletjes naar een R4-kaartje. Nooit zijn er problemen geweest.

    De laatste tijd, bij de nieuwere spelletjes, krijg ik steeds dezelfde foutmelding: the save data could not be accessed, please turn the power off and reinsert the ds card.

    Deze tekst staat ook wel eens in het Nederlands.

    Heeft iemand enig idee waar dit aan ligt!!

  2. dag kaasbroodje,

    bedankt voor je reactie. ik heb via de link het programma gedownload, geinstalleerd en gebruikt. En ... helaas is het me niet gelukt.

    Bij het selecteren van de te omzetten bestanden herkent ie de M4A bestanden niet direct tenzij ik bij bestandtypes 'all types' selecteer. Vervolgens, na Openen gekozen te hebben, geeft ie bij ieder bestand een foutmelding (error in file).

    Ik heb de beschrijving op de site nagelezen. En zover ik het begrijp (mijn engels is wat gebrekkig ..) kan hij niet 'van M4A naar een bestandtype' converteren maar 'van een bestandtype naar M4A', daarbij hebben ze het op de site steeds over videobestanden naar een ander formaat.

    Heb je enig idee???? Alvast mijn enorme dank!

  3. Ik heb muziek gedownload met de extensie M4A. Elders op dit forum wordt verwezen naar http://www.freedownloadscenter.com/Best/m4a-to-wav-free.html om een programma te downloaden om dit bestandstype om te zetten naar MP3. Echter, ondanks dat er Free staat moet je toch betalen om je te laten registreren. Indien je dit negeert wordt het welliswaar omgezet naar MP3 maar bij het afspelen hoor je de hele tijd een stem er door heen spreken.

    Wie kent een gratis programma?

  4. Hallo Marcel,

    Dank voor je reactie, hier nog wat vragen:

    - Hoe kan ik een MP4 bestand converteren naar een AVI bestand?

    - In de handleiding van de dvd-speler staat niets over update mogelijkheden. Zoals ik het lees zou de speler MPeg4 bestanden kunnen lezen.

    - Ik heb VLC mediaplayer gedownload en hiermee kan ik de film wel op mijn pc zien.

    Kan je me nog een stapje verder helpen?

    Enorme dank!

  5. Ik heb een, nederlandstalige, film gedownload wat een MP4 bestand is. Ik ben in het bezit van een DivX-speler.

    Na lezen van deze site heb ik DivXplayer, movies en converter gedownload. Met DivXmovies heb ik het bestand op DVD gebrand. Helaas helaas wil de dvd-speler niet reageren en na een tijdje 'spuugt' tie het schijfje uit.

    Wat zie ik over het hoofd??????????? Ben een beginnende downloader!

    THX

×
×
  • Nieuwe aanmaken...