Spring naar bijdragen

fifa2008

Members
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door fifa2008

  1. dat icoontje wel, want zoveel maakt het niet uit tog als die na 10 minten normaal word?

    Maar word die bij  jouw ook eerst geel en daarna groen, of zie je eerst niks en na 2 minuten word die groen.

    Nog iets, ik zit bij een private tracker waar je dus ook moet uploaden. Maar als ik upload ongelimiteerd doe dan gaat download heel langzaam, maar als ik upload op max 25 kbs zet dan gaat die download 225 kbs,  dus gaat die sneller, maar voorheen ging die ook snel allebei (downloaden en uploaden). Moet ik mischien iets aan me settings doen, want nu heb ik de standaard settings, behalve me poort.

  2. poort test is gewoon goed, ik heb ook poort open gezet in me router + firewall, maar echt raar. Welke poort gebruiken jullie.

    Of moet ik iets aan de instellingen veranderen. Want nu staat het gewoon op de utorrent standaard settings, behalve de poort nummer.

    mvg

  3. Hallo, ik heb eergister de google toolbar van me pc verwijderd, en ik heb hem gister  weer geinstalleerd op me pc gezet maar ik kan hem niet aanvinken (zie foto) wie weet hoe dit komt? Ik heb al meerdere keren gedownload maar ik kan hem niet aanvinken.

    1212057169-740.jpg

    Alvast bedankt

  4. Hallo, ik ging vanmiddag me limewire pro opwaarden naar 4.17 beta versie, maar ik vind die niet fijn werken (langzamere zoekacties) nu wil  ik weer de vorige limewire downloaden volgens mij was dat voor de limewire 4.16. Nu is mijn vraag waar kan ik dit veilig downloaden zodat ik niet een virus binnen. ik heb al op google gezocht maar de limewire pro progjes die daar staan vertrouw ik eigenlijk niet echt mischien dat jullie een betrouwbaar linkje weten voor gratis te downloaden?

    Alvast bedankt voor de moeite

    MVG

    Fifa2008

  5. maak nie uit joh:P ik heb hem hier op me pc ook al geinstaleerd en office 2007 werkt perfect, en als die niet auto start bij me ma haar pc dan ga ik naar deze computer en klik ik de schijf aan waar de cd inzit en dan zie je bestanden die op cd staan en dan druk je daar op setup:P maar nog iets he

    ik wil zegmaar op cd zetten maar bestaan er cd waar 1,19 gb opkan want ik heb hier allemaal cd van 700 mb en op dvd +rw die is wel 4,7 gig maar daar kan ik geen bestanden opzetten.

    Alvast bedankt

  6. kijk ik heb het zo gedaan:

    foto 1 zie je de cd / foto 2 zie je het bestand auto run en daarnaast een mapje waar nog een map instaat en in die map staat de setup die ik auto wil laten starten, mijn vraag is is dit goed, of moet ik de setup (programmatje op foto 4) ook plaatsen waar autorun staat?

    In de auto run heb ik dit gezet, is dit ook goed?

    [autorun]

    OPEN=SETUP.EXE

    ICON=SETUP.EXE,0

    shell\configure=&Configure...

    shell\configure\command=SETUP.EXE

    shell\install=&Install...

    shell\install\command=SETUP.EXE

    1210595292-120.jpg

  7. Hallo, ik wil  op een cd een programmatje branden maar is er een mogelijkheid als ik de cd met bestand heb gebrand en bijvoorbeeld bij me ma de cd op de computer doet, dat ik dan gelijk de scherm krijg van de setup ook wel de installatie scherm (zie screenshot voor setup bestandje) (dus eigenlijk net als spellen, je stopt cd erin en programma begint gelijk)

    Alvast Bedankt

    12105434070.jpg

  8. Ik heb 2 vraagjes, ik heb gehoord dat Bitlord pro een goede maar betaalde versie is weet iemand mischien waar ik Bitlord pro kan downloaden gratis ik heb al vele torrents sites bezocht maar zonder resultaat (of het bleek een virus te zijn)

    Vraag 2: Welke poort in Azureus kan ik het best open zetten zodat ik nog sneller kan downloaden ik heb op dit moment poort 50010 opengezet. Nat is groen, maar ik vind de download tog nog wat aan de lage kant heeft mischien iemand een goede poort tip.??

    Alvast Bedankt

    mvg

    Janssen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...