Spring naar bijdragen

yourick

Full members
  • Aantal bijdragen

    93
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door yourick

  1. Het klinkt misschien een beetje stom. Maar heb je niet per ongeluk bij je balkje 'contactpersonen zoeken' iets ingetypt? Kun je misschien iets meer informatie geven als dat niet het geval is? Bijvoorbeeld welke versie je hebt, of je op 2 locaties aangemeld bent en of je dat wel eens gedaan hebt.

    Nee hebt niet ingetypt , Ben altijd op 2 plaatsen aangemeld op men Iphone me de app IM en dan op pc me windows live messenger , maar een maat van mij heeft juist het zelfde voor en die komt aleen op de pc online , dus iemand weet hoe dit komt ? en hoe ik men contacten kan recoveren ?
  2. hallo , ik had de vraag waar kan ik een ps3 online kopen tegen goede prijzen in belgie heb ik het goedkoopst 289euro gevonden maar ik ken geen winkels in NL dus misschien kunne jullie mij helpen met een online winkel die Ps3 goedkoop verkoopt en naar belgie verstuurt ?

    Iemand geintreseert in paar XBOX360 spelletjes ? :D

  3. Al wie mij wilt Toevoegen op xbox live : yourick102

    Ik speel vooral Reflex , FM3 en GTA IV 

    Ik ga 1 van de dagen COD6  O0

    <a href="http://profile.mygamercard.net/yourick102">

    <img src="http://card.mygamercard.net/NL/nxe/yourick102.png" border=0>

    </a>


    Post samenvoeging: april 13, 2010, 01:10:21

    zijn er al leden die met elkaar hebben lopen gamen? ik wil vanaaf me live abbo actief maken. dus ga dan forza 3 doen. misschien dat 1 van de leden er dan ook is? helaas kan ik geen vaste tijd aangeven, dus ik bliep vanzelf wel online ;)

    ik speel  FM3 online :) , Vooral R3 class , maar gold is even verlopen , als ik opnieuw gold heb wil ik wel racen :)
  4. Je kan Beter een XBOX Kopen met harde schijf wand voor Forza te spelen heb je al een HDD nodig voor het spel voledig te instaleren , en voor media center als je bijvoorbeeld AVI bestand wilt zien moetje Eerst de codec downloaden en dat pakt ook al iets in op je hdd

    een Maat van mij had De arcade gekocht en brengt wel een Paar nadelen Mee vind ik dus als ik van jouw was zou ik een Elite Kopen ;)

  5. Goeiendag , Ik heb een probleem me media sharing op men Windows7 vanaf dat ik Media Sharing doe met men XBOX360 , zie ik in men processen Bij taakbeheer komen windows media sharing , Over de 1.5 gb , en ik heb maar 2 gb ram dus men pc gaat dan supper traag kan iemand mij helpen hoe ik dit Process Laag kan houden ? alvast bedankt :)

  6. Goeiendag , Ik heb een probleem me media sharing op men Windows7 vanaf dat ik Media Sharing doe met men XBOX360 , zie ik in men processen Bij taakbeheer komen windows media sharing , Over de 1.5 gb , en ik heb maar 2 gb ram dus men pc gaat dan supper traag kan iemand mij helpen hoe ik dit Process Laag kan houden ? alvast bedankt :)

  7. dat moet je in de code zelf doen. of met Dreamweaver, dan kun je in de designview werken ipv de code

    maar je hebt gewoon het probleem dat je er niet genoeg kennis van hebt. kijk maar eens op de verschillende html en css forums die er zijn op internet. staat een hoop goede info tussen

    Nog 1 Vraag dan mag er een Slotje op ;)

    Hoe zet ik men Sprybar vast? wand die schuifd mee op me de Grote van de pagina is nog al irritant

  8. - ga aan je lettertypen werken. times new romans is echt afschruwelijk :)

    - het plaatje op de achtergrond herhaalt zich telkens. ook niet echt mooi. beter is 1 plaatje of helemaal niets

    - als je boven in het menu klik dan verlopen je content stuk en je footer. je verschillende vlakken blijven niet bij elkaar zitten

    tip: kijk gewoon hoe andere bekende crossers hun website hebben (ceriel klein kromhof, jeffrey herlings) en haal hier je ideeen vandaan :P

    Hoe doeje dat met de achtergrond ik kan aleen 1 foto zetten

×
×
  • Nieuwe aanmaken...