Spring naar bijdragen

PES2008

Full members
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door PES2008

  1. Hey,

    Hieronder zie je een plaatje van Robben in FIFA 08. Zoals je ziet, is zijn rugnummer ver uit elkaar. Dat moet een 11 voorstellen. Mijn vraag is, hoe krijg ik zulke rugnummers dicht bij elkaar. Ik heb alles met Creation master geprobeerd, maar niks lukte. Jullie enig idee?

    1216658721-330.jpg

  2. Hey,

    Zoals je hieronder ziet, zie je 2 afbeeldingen, A & B:

    1216136618-430.jpg

    Ze zijn allebei PNG-bestanden. Alleen, plaatje B is wel doorzichtig en plaatje A niet. Kan iemand mij helpen om plaatje A ook doorzichtig te krijgen. Ik heb dat trouwens nodig voor FIFA 08.

    Alvast Bedankt!

  3. HEy,

    dat heb ik al verwijderd. Ik had alles wat met FIFA 08 te maken had, verwijderd van me PC. En nu ik het spel weer opnieuw heb geistalleerd, zijn de patches nog steeds niet weg. Bijv. de patch van EURO 2008. Die is er nog steeds.

    Maar hoe kan het zijn dat mijn FIFA af en toe crasht? Bijv. midden in de wedstrijd, als ik 3 spelers tegelijk wissel, dan crasht mijn FIFA soms.

  4. OK, dankjewel. Alleen, ik had een EURO 2008 patch geinstalleerd. Die patch bevatte Logo's, Tenue's, nieuwe Spelers voor de Landen die meededen aan het EK 2008. Maar daardoor werd af en toe mijn FIFA 08 gecrasht midden in een bepaalde wedstrijd. Dan moest ik weer het spel opnieuw starten. Maar nu wil ik dat patch verwijderen. Mijn vraag is, Hoe? Hij zit niet in mijn FIFA 08 map. En ik heb die patch via Creation Master 08 toegevoegd.

  5. HEy,

    Ik heb FIFA 08 op PC. Zo als je weet ziet het scorebord en de balkjes waar ze de spelersnamen zetten tijdens wedstrijden niet zo erg mooi. Mijn vraag is of je dat kan veranderen. Misschien iets te downloaden of misschien met Creation Master 08.

    Reacties graag...

  6. Hey,

    Bedankt dat jullile allemaal reageren. Ik heb FIFA 08 opnieuw geinstalleerd en hij doet het nu wel. alleen die Patches werken nog steeds. Maar ik had ook zo'n Patche gedownload waar alles in Fanshop gratis werd. Ik had alles gekocht, en misschien werd mijn FIFA daar door gecrasht. Nou heb ik alleen die Voetbaltenues, en juichende spelers gekocht. Mijn FIFa doet het nog steeds. Alleen, af en toe krijg ik weer een melding van dat mijn FIFA het niet doet, terwijl ik gewoon een Wedstrijd aan het spelen bent. Dus mijn vraag is, Is het zo dat mijn gecrasht kan worden door die Fanshop?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...