Spring naar bijdragen

klomp

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door klomp

  1. Hallo beste forumleden,

    Misschien kan iemand van jullie mij helpen.

    Bij een wat oudere pc kwam ineens een knal uit de kast, na openmaken bleek dat de Freezer Pro alleen nog lucht aan het koelen was, ondersteund door de videokaart.

    Nader onderzoek leerde dat er van de plastic mudule waarop de koelers vastgeklemd worden een stukje was afgebroken. Niet zo gek natuurlijk gezien leeftijd, warmte en belastingl.

    Mijn vraag aan jullie is aangezien het niet zo eenvudig is om deze los te kopen of er iemand nog een oud of kapot 939 moederbord heeft liggen waar verder niet meer mee gedaan wordt.

    Ik ben benieuwd!

  2. De mappen 'AUDIO_TS' en 'VIDEO_TS' zijn gedefinieerd in de DVD-multimediastandaard en ze moeten dan ook altijd aanwezig zijn op een DVD-Audio⁄DVD-Video. Als de map 'AUDIO_TS' is gevuld met AOB-bestanden (= 'Audio OBject'), dan is er sprake van een DVD-Audio. AOB-bestanden bevatten een MPEG-stroom met LPCM-audio zonder navigatiepunten zoals de hoofdstukken die je kent van DVD-Video. Normaal gesproken zien we in de map 'VIDEO_TS' (onder andere) VOB-bestanden (= 'Video OBject') en dan is er sprake van een DVD-Video. Sommige DVD-speler herkennen een DVD-Video niet als de map 'AUDIO_TS' niet aanwezig is en daar moet je dan ook rekening mee houden.

  3. ik download 99,9% uit de nieusgroepen en alleen als ik eens wat ouder materiaal zoek en ik kan het gezien de retentie niet meer vinden gebruik ik utorrent.

    Ik denk dat de meeste mensen aanhikken tegen een payserver van een paar euro per maand en dat ze het niet aan de praat krijgen wat betreft de nieuwsgroepen!

    Ik kan wel helpen daarmee maar ga geen reclame lopen maken voor een programma, payserver of een andere site.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...