Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Jamie.T

Full members
 • Posts

  357
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Jamie.T

 1. Mijn neef en ik hebben beide een Ipod Touch 4g 32GB, en hebben hem beiden gejailbreakt met Greenpois0n RC5, maar we kunnen nu niet meer facetimen met elkaar. Hij gaat wel gewoon over, maar als de ander dan accepteert, dan komt er verbinden.. te staan, en na een tijdje zegt ie gewoon facetime gestopt. Heel raar, voorheen hebben we veel gefacetimed. Ik had wel gelezen dat het bij de iPhone ook een probleem was met mms en facetime, maar die fixes werken volgens mij niet voor de iPod Touch.

  Als iemand een oplossing heeft, graag ;)

  Thanks.

 2. Hallo mensen,

  Voor bij mijn vader heb ik een nieuwe laptop nodig.

  Hij moet een beetje aan deze eisen voldoen:

  - Hij moet niet al te groot zijn (hij is wel gewoon voor thuis, dus hij hoeft ook niet heel klein te zijn. Als iemand iets in gedachten heeft maar je twijfelt qua grote, post het dan aub dan kan ik altijd kijken of het geschikt is).

  - Hij word gebruikt voor alledaagse dingen en school. Ik hoef er niet op te kunnen gamen. Hij moet wel lekker snel werken in normale programma's zoals iTunes etc.

  Het budget is ongeveer 400-600 euro. Hij hoeft nogmaals niet voor gamen te worden gebruikt, dus als er al een prima laptop voor 400 te vinden is, is dat ook goed. Zo niet, dan niet. Het idee is dat ik nog wel eventjes met deze laptop doe.

  Heel erg bedankt voor als je reageert. Als je nog meer informatie nodig hebt; vraag maar raak.

  Groetjes Jamie.

 3. Oke, ik ben met dit probleem naar mijn oom gegaan, en hij heeft bij de man die zíjn site maakte, ook gevraagd of hij deze domeinnaam vast kon stellen. Hij heeft de inlognaam van cPanel dus niet. Hij gaat morgen contact op nemen met hem en zorgen dat hij die inlognaam krijgt. Als ik dat dan heb laat ik nog wel ff weten of het lukt enzo ;)

  Jamie :peace:

 4. Hm, als ik naar de site toe ga (www.demanvanstaal.nl), dan krijg ik dit soort berichten:

  If you feel you have reached this page in error, please contact the web site owner

  f you are the web site owner, it is possible you have reached this page because:

      * The IP address has changed.

      * There has been a server misconfiguration.

      * The site may have been moved to a different server.

  If you are the owner of this website and were not expecting to see this page, please contact your hosting provider.

  Maarja, kan je dus alleen de site bewerken vanaf zijn pc? En hoe is dit te veranderen?

  Jamie :peace:

 5. Als je joomla gedownload heb moet je alle mappen en bestanden die daar uit komen uploaden naar de root van jou website via Filezilla.

  Daarna surf je naar jou webadres en start de installatie via de webpagina ;)

  Dat snap ik dus niet helemaal. Kan je misschien proberen het uit te leggen?

  Wat ik moet doen vanaf het moment dat ik FileZilla heb opgestart.

  Jamie :peace:

 6. Heey.

  Mijn neef en ik moeten voor zijn vader een site bouwen. Mijn oom is smid, en heeft al een eigen site, maar wil ook graag een site waar wat nieuws voor smeden op staat over ijzer etc. en waar ze ook berichten naar elkaar kunnen sturen (forum). Heeft iemand tips welk programma ik hier voor kan gebruiken? En/of andere tips?

  Groetjes Jamie.

 7. Hm, nee ik weet het niet zeker. Want het is ook niet zeker of de persoon van onze school is, maar waarschijnlijk wel, want het zijn wel allemaal mensen van onze school (maar ook al zit je niet op onze school, is dit natuurlijk ook te achterhalen). Er ging een tijdje een gerucht rond wie dit deed, maar die persoon bleek het achteraf niet te zijn (ze had zelf ook aangifte gedaan, omdat zij steeds werd beschuldigt). Maar ook dat is natuurlijk niet zeker (dat zij het niet is).

  Jamie

 8. Hallo mensen.

  Wij hebben tv van tele2, maar daar moet het kastje van tele2 wat naast onze tv staat, verbonden zijn met onze multimedia modem. De meegeleverde kabel van tele2 is te kort, dus we hebben nu een eigen kabel in gebruik, maar dan heb je wel een kabel door je huis. Mijn vraag was of je met dit: http://azerty.nl/11-1076-313518/edimax-hp-8502k-bridge-eth.html

  , dat probleem op kan lossen.

  Groetjes Jamie ;)

 9. Hallo mensen.

  Ik weet niet of jullie het kennen, maar het schijnt een nieuwe 'hype' te zijn, namelijk foto's van mensen (van hyves), in een filmpje zetten en daar racistische, discriminerende, en seksistische teksten bij te zetten.

  In ieder geval, bij ons op school doet ook iemand dit. Het is alleen niet bekend wie dit doet. 

  Het gaat om dit filmpje: Bezems Bonaventura Marienpoelstraat 2010 (Bonabezems)

  Er zijn al meerdere aangiftes gedaan, en berichten naar youtube gestuurd zodat de filmpjes verwijderd worden (dit is een van de vele filmpjes over onze school), maar het is natuurlijk ook belangrijk om te weten wie dit doet.

  Dus terugkomend op de vraag, is het mogelijk om dit te traceren? Deze persoon heeft ook een bona bezems hyve aangemaakt, is het wellicht ook mogelijk om een ip adres van iemand van hyve te traceren?

  Bedankt voor de aandacht ;).

  Jamie :peace:

×
×
 • Create New...