Spring naar bijdragen

TereZz

Full members
  • Aantal bijdragen

    602
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door TereZz

  1. Ben zelf gestopt met he gebruiker van spotify premium, zovaak luister ik ook weer niet nieuwe muziek, en dan pak ik de free wel. Gebruik voor de rest google music waar ik me collectie (8k tracks) op gegooid heb. Ksn het ook gewoon op me telefoon streamen, offline beschikbaar maken etc. Nu nog een aux ingang in me auto, helemaal ideaal ;)

  2. Maar je hebt altijd kabel verlies waardoor de snelheid lager uitvalt. Neem gewoon een trial account bij hitnews en kijk wat je snelheid is ;)

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

    Hij heeft een speedtest gedaan, dus dan valt dat allemaal weg. Hij zal gewoon downloaden met 2.3MB/s.

    Lightningusenet is best goedkoop, of xlned als je weinig geeft om lange retentie.

  3. Sowieso liever nooit 2 routers achter elkaar, behalve als je daar natuurlijk je reden voor hebt en weet wat je doet. Jij zult er ook van 2 naar 1 moeten gaan. Dus laten we zeggen je router die wel veel gebruikt wordt laat je als router, de 2e waar die ps3 op aangesloten zit stel je in als switch. Nu heb je echt totaal niks gezegt over welke router het is maar je moet dus op die 2e router dhcp uitzetten en de kabel vanaf router1 aansluiten op een gewone LAN poort ipv op de WAN poort. Nu heb je geen last van de router en kan je hem gebruiken als switch/accespoint. Vergeet die 2e router niet een ip adres te geven die geen conflicten geeft met de 1e router, zodat je hem nog wel kunt benaderen via de web interface.

  4. meerdere downloads tegelijk met usenet is zowiezo nergens voor nodig, je haalt toch altijd als het goed is je max snelheid, plus zijn je downloads na elkaar klaar ipv in 1 keer allemaal tegelijk, en minder hardeschijfintensief.

    Gebruik een andere client ipv Grabit, dat werk niet lekker, iedere lijntje download hij een ander bestand(slomer en hardeschijfintensiefer). Pak het gratis Sabnzbd of newsleecher ofso. Werkt een stuk lekkerder. Ben pas zelf weer overgestapt van newsleecher naar SABnzbd, gebruikt amper cpu en hd vanwege cache :)

  5. Yoow gasten.

    verwacht je togh niet, ontmoet je een fcking lekker meid (echt echt leuk), is ze lesbies ??? :'(

    Willen we 1 club ingaan is die gewoon dood, helemaal uitgestorven daar. Geeneens de moeite genomen binnen te kijken ;D

    Heb geen werk in de nachtdienst, slaapritme is naar de **, en nu geen werk, maandag een sollicitatie. Wens me succes  ;)

    editjee:

    ooit turkse gays gezien?? ewaja check ze hier Penn Connection - Ik Maak Je Mijn Vrouw (Official Music Video) :2funny: :2funny:

  6. Hahaha, hoop voor je dat het geen 1x1meter wc was:P

    Heb zelf laatst ~1uur vast gezeten in de lift, hoelang we ook op de alarm knop drukten we kregen niemand aan de lijn, geen bereik.

    Uiteindelijk kwamen er bewoners van de flat, met 5 man een geile vrouwenstem horen xD, dat pepte op zeg xD.

    halve liftdeur gesloopt btw ;D

×
×
  • Nieuwe aanmaken...