Spring naar bijdragen

Robertoow

Full members
  • Aantal bijdragen

    144
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Robertoow

  1. Ben langs de Mediamarkt geweest en daar hadden ze en de Samsung note niet en de Asus ook niet, kon het bestellen maar dat duurde max. 10 dagen... Ook nog ff langs de Carrefour geweest (hier in Spanje supergroot) en daar hadden ze de Samsung Note wel en na fftjes een beetje te hebben geschoven heb ik hem genomen... Uiteindelijk met de bonuskaart van de Carrefour voor 299 € ipv 329 € !!

  2. Hallo allemaal,

    Ik heb jullie hulp nodig, ik wil namelijk graag een tablet kopen maar ik weet niet helemaal precies welke karakteristieken er nou belangrijk zijn voor mijn wensen door het supergrote aanbod....

    Mijn 1e wens is dat ik zit te twijfelen tussen Samsung en Acer en ik zou graag 1 van deze 2 merken kopen, dan mijn 2e wens dat de tablet minimaal 10 " is. En dan nog waarvoor ik hem wil gebruiken; ik wil er graag leuke apps op instaleren om even tussendoor bijv. een spelletje te spelen en ik zal hem ook voornamelijk gebruiken om te internetten en facebooken!

    Ik heb 1 ervaring met mijn moeders tablet die heeft er eentje van Wolders gekocht en die ondersteund de google play store niet. Dat is mijn allerbelangrijkste vraag of ik de google playstore er sowieso op kan zetten bij bijv. een samsung tablet en zo ja op welke tablet?

    Hoop dat jullie mij kunnen adviseren voor een mooie tablet, oja mijn budget is ongeveer rond de 350 €... mag 50 € meer zijn als dat echt loont maar ik hoef geen tablet van rond de 500 €!

    Alvast bedankt voor de hulp, ik vraag het hier maar omdat ik al 2x eerder met een laptop op jullie adviezen af ben gegaan en me dat nooit heeft teleurgesteld!

  3. Ik zal even een update geven over wat er allemaal gebeurd is:

    Ik ging dus 20 december vol goede moed naar de winkel om de laptop te halen maar toen was er een probleempje;

    In Zwitserland hebben ze geen QWERTY toetsenborden:O Dus toen moest de laptop besteld worden, nou een week later weer terug, levering niet goed gegaan en nog steeds geen QWERTy toestenbord...

    Toen kon ik hem 4 januari eindelijk ophalen en nu gaat het allemaal wel lekker met de laptop... FM doet het er Super op en ook PES gaat als een trein!

  4. Hallo allemaal,

    Ik zit eigenlijk met een dringend probleem.

    Ik zit sinds 2 weken in Zwitserland en nu valt mij laptop bijna elk half uur uit.

    De laptop is al ongeveer 3 jaar oud en ik wilde toch al een nieuwe maar nu moet ik dus in Zwitserland een nieuwe kopen.

    Nu zit er een Mediamarkt hier in de buurt en had ik een wat mij betreft redelijke laptop gevonden

    Ik wil er wel op kunnen gamen en daarvoor had ik naar een NVIDIA graphic kaart gekeken en nu wil ik vragen kan dat met de laptop. Het zijn gewoon easy spellen die ik speel zoals Football manager, Fifa en PES

    http://shop.mediamarkt.ch/de/computer-buero/notebooks-netbooks/notebooks/asus-pro7csv-t2495v-17-i7-500g/#tab2

    De prijs is trouwens in Zwitserse franks 899 wat erbij staat. Komt neer op zo'n 737 euro!

    Echt jullie zouden me er erg mee helpen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...