Spring naar bijdragen

splinter

Members
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door splinter

  1. kan iemand mij vertellen wat de juiste instellingen zijn. en ik zie bij seeds en peers bv staan 0/1  [2/9] staan wat betekent dat precies. wan tik wil ook uploaden alleen dat gebeurt niet doe ik iets fout dan. graag aub antw geven.

    dankje wel

  2. Kan iemand mij vertellen hoe je de instellingen van bitlord moet doen. Ik zie proxy server staan maar wat moet ik daar allemaal invullen. En als ik aan het downloaden ben dan zie ik bv bij seeds en peers staan  0/0 [12/29] staan. maar er wordt bij mijn dan niks geupload kan iemand mij dit uitleggen en zo ja ligt het dan aan de instellingen van bitlord.

  3. Hallo

    Heb net prem manager gedownload heb één rar bestandje geopend en daar kom en twee bestandjes image bestand en een bin bestand moet ik dit nog omzetten in een iso want als ik de bin bestand wil branden in alcohol dan krijg moet ik opeen data track invullen,blok grootte,image header grootte en dan nog een paar. kan iemand mij hiermee helpen.

  4. Hallo

    Welke torrents zijn het beste om films te downloaden. En zit daar ook gelijk ondertiteling bij.en staan er ook films op die net in de bioscoop draaien.  En de films die ik download die wil ik opmijn dvd via de tv bekijken. Moet ik dan ook nog ergens op letten wat voor bestandjes ik download als ik het op de tv wil zien.

    En had ook nog gehoord dat je het via nieuwsgroepen kon doen weet iemand ook toevallig ho dat moet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...