Spring naar bijdragen

utreg4ever

Members
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door utreg4ever

  1. Hallo,

    Ik heb net een nieuwe pc met windows 7, dus ik wou weer eens een game downoaden. Alles gelukt maar toen moest ik mounten en ging het helemaal fout. Ik heb daemon tools gedownoad maar met het installeren vraagt hij telkens opnieuw of hij de pc opnieuw wil opstarten en er komt een melding waar instaat: Dit programma heeft minstens Windows 2000 met SPTD 1.60 of hoger nodig. Kernel debugger moet gedeactiveerd zijn.

    Ik heb ook al met Alcohol 120% geprobeert, maar daar heb ik precies hetzelfde probleem en op mijn laptop ook.

    Heeft iemand hier een oplossing voor of kan je nog geen games downloaden voor Windows 7?

    Groetjes Utreg4ever

  2. Ik zal eens precies vertellen wat ik doe.

    Ik pak het bestand uit met winzip (je kan het niet mounten) daarna staan er 3 bestanden een toepassingsbestand, een tekstdocument en een DLL- bestand. Maar bij het toepassingsbestand is heel raar want het heet FAH en volgens die instructies (die staan in het tekstdocument) moet je dat gebruiken, ik doe wat in de instructies staat. Dan komen er opeens 7 bestanden bij:

    - tekstdocument

    - CFG-bestand

    - een bestandsmap met nog weer meer bestanden erin

    - HTML-document

    - videoCD-film

    - toepassingsbestand

    - tekstdocument

    Ik denk dat ik iets moet met het toepassingsbestand maar ik weet niet wat (je kan nog steeds niks mounten)

  3. Ik heb 3 spellen gedownload, 2 daarvan doen het en daar zat de crack in het gedownloade spel. Maar ik heb er ook 1 gedownload waar de crack er niet bij zat er zat wel een link bij van een crack maar ik snap helemaal niks van die crack. Dit is die link van die crack: [modbreak=modbreak door Fredpascal]

    Directe links naar illegaal geboden materiaal zijn verboden.

    Zie: http://www.duken.nl/component/option,com_smf/Itemid,81/topic,31151.0

    [/modbreak]

    Kan iemand mij plz. helpen

  4. Hallo

    Ik heb call of duty world at war gedownload, en alles uitgepakt en zo maar dan heb ik volgens mij deamon tool of alcohol 120% nodig. Die heb ik allebei op mijn pc staan maar als ik deamon tool wil instaleren komt er dit te staan: geen geldige Win32-toepassing. En als ik alcohol 120% wil gebruiken druk ik met de rechter muisknop op schijf F: of E: of zo maar dan staat mount image helemaal niet in het rijdje. Kan iemand mij helpen plz. (En misschien ook nog hulp om het spel voor de rest aan de praat te krijgen.)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...