Spring naar bijdragen

ActionWaction

Full members
  • Aantal bijdragen

    1.138
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door ActionWaction

  1. Ik ben heel erg fan van de game, al jaren!

    Ik zag dat er eindelijk goede crack was, maar helaas werkt nog niet bij mij?

    Iemand die mij kan helpen?

    Waar is het fout gegaan?

    1) Winrar laten uitpakken

    2) Installeren FM

    3) Crack in het map FM 13 gezet (C schijf / program files)

    4) Crack aanklikken en dan....

    Probeer dit eens, weet niet zeker of het werkt...:

    http://www.sigames.com/faq/fm13.php?version=pcmac&id=69

  2. Jammer ActionWaction ,hoezo was je gestopt dan? En bedankt! :)

    @Duken, nu gaat het allemaal autopilot Mart youtube kan zomaar zeggen: ban. Wat al een aantal keer gebeurt is waardoor ik weer "overnieuw" moet beginnen. Ben een paar dagen(2-3 uur per dag) bezig per niche. De een is een succes de ander niet.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

    Te veel moeite :P misschien dat ik het een keer oppik ^^

  3. Ziet er uit als een doodgaande grafische kaart.

    Als hij nog onder de garantie valt zou ik AMD (of bedrijf waar je het gekocht heb) een RMA verzoek sturen. Als hij niet meer onder de garantie valt, dan zou ik je grafische kaart bakken! Klinkt een beetje eng, dat vond ik eerst ook. Heb ik dus gedaan toen mijn grafische kaart bsod's en rode lijnen over mijn scherm gaf, zo'n 8 min in de oven en gebruik hem nu al zo'n 10 maanden zonder problemen en kan alle games nog goed spelen ;). Door de hitte soldeer je als het ware de contacten in je grafische kaart weer goed. Op Google en Youtube zijn er genoeg tutorials/succesverhalen te vinden ;) (hier een goede foto tut http://hardforum.com...d.php?t=1421792 en anders hier een geschreven tut http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=606658)

    • Leuk 1
  4. Hmm nog een stukje van Tweakers:

    Net als bij smartphones zit MWC ook op het vlak van tablets een beetje 'in de weg'. We verwachten wel wat nieuwe Android- en Windows 8-tablets te kunnen zien, maar denken toch dat de toppers pas eind februari onthuld worden.

    Wat overigens wel relevant is voor tablets, is dat Nvidia op CES een nieuwe system on a chip aan zal kondigen. Nvidia wordt dan het eerste bedrijf met een quadcore-soc die gebruikmaakt van ARM's Cortex A15-processorkern. Momenteel maken veel high-end tablets en smartphones gebruik van socs op basis van Cortex A9 en het nieuwe ontwerp zou voor sterk verbeterde prestaties moeten zorgen.

    Als de Tegra 4 een even groot succes wordt als zijn twee voorgangers zullen we de soc het komende jaar in heel wat tablets terug gaan zien. We zijn daarom erg benieuwd naar de prestaties van de Tegra 4 en of het stroomgebruik een beetje binnen de perken blijft zodat deze ook in een smartphone gebruikt kan worden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...