Spring naar bijdragen

DutchFighter

Full members
  • Aantal bijdragen

    378
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door DutchFighter

  1. ja ik heb gewoon windows 7 64bit dus dat zou betekenen dat ik hem uit de OS moet openen. want de reden dat ik hem via een bootable usb doe is namelijk dat ik dit bericht krijg als ik de setup gewoon open.

    'use the other installation disc that says 64bit. when you insert it windows setup will restart automatically.'

    uiteraard heb ik geen cd want ik heb hem gewoon gedownload. daarnaast is het wel een 64bit versie windows versie

  2. thanks voor de snelle reactie, ik had dit ook al ff opgezocht. als het goed is heb ik een 64 bit windows 8 versie want ik kan namelijk kiezen tussen versie x64 en x86. verder staat UEFI enabled in me bios. verder begreep ik het niet heel duidelijk wat ze bedoelde bij microsoft met dat antwoord zou iemand mij dat in wat eenvoudigere taal kunnen uitleggen ;)

  3. zoals de titel al aangeeft wil ik graag windows 8 installeren. Alleen wil ik deze op een aparte partitie installeren zodat ik windows 8 en windows 7 kan draaien. Nu heb ik alles volgens het boekje gedaan aparte partitie gemaakt, boot usb gemaakt. Alles gaat prima en de installatie wordt gewoon gestart, alleen wanneer ik mijn windows 8 partitie aan klik geeft de installatie aan dat hij windows niet op die partitie kan installeren hij geeft dan deze melding.

    'WIndows cannot be installed to this disk. The Selected disk is of the GPT partition style'

    ik heb verder geen opties om aan te klikken dus ik ben niet instaat de installatie af te ronden

    heeft iemand hier een oplossing voor?

    Greets

  4. okee zal ff me specs doorgeven

    100Hz ivm xbox gaming

    32" beeldscherm

    rond 450 euro mag hij kosten

    en moet goed mooie kleuren weergeven voor de rest maakt het mij niet zoveel uit wat er nog omheen zit

    verder vond ik die samsung die jij stuurde erg mooi  O0 zou graag zo'n tv willen en dan iets lager in prijs  O0

  5. 450 euro, zat te denken aan 37 of 32 inch

    edit:

    omdat ik niet graag stil zit :P heb ik nog weer verder gekeken, had gezien dat wanneer je 100hz wilt met 37" moet je toch wel boven de 500 euro moet gaan kijken online, dus ik doe maar een stapje naar beneden naar 32"(in de winkel vond ik dat groot genoeg)en dat past ook nog prima in me studenten kamer :P. wat ik dus al zei heb wat verder gekeken naar tv's en kwam op deze

    http://tweakers.net/pricewatch/246437/lg-32lf7300.html#tab:info

    ik hoop dat deze wat beter naar mijn wensen kan functioneren

    Groetjes,

    DutchFighter O0

  6. heey mensen,

    ik ga binnenkort een xbox 360 aanschaffen wil daarbij een leuke tv. nu heb ik wat rond lopen neuzen op deze site www.plasma-discounter.nl hier ben ik deze tv tegen gekomen; LG 37LD450. maar nu is mijn vraag is dit een goeie tv om op te gamen ivm. 50Hz/60Hz/100Hz (de tv die ik heb uitgekozen heeft 50hz) want ik hoor allemaal verhalen over dat er anders teveel blurr in je scherm komt wanneer je speelt ??

    hopelijk kunnen jullie me wat meer duidelijkheid geven O0

    alvast bedankt,

    DutchFighter

  7. heey mensen ik ben opzoek naar een virusscanner voor een netbook, ik had al is mcafee geprobeerd maar dan krijg ik altijd zo'n total protection pakket maar dat maakt me netbook weer slomer, dus ik ben eigenlijk opzoek naar een lichte virusscanner hoeft niet perse een firewall in te zitten aangezien die al in windows 7 zit

    ik hoop dat jullie een goeie weten,

    mvg,

    DutchFighter

  8. heey,

    ik heb een probleem met team fortress 2 op windows 7. als ik namelijk online wil en een mannetje heb uitgekozen dan schiet hij opeens vast en zegt die dat mijn "connection lost" is en dan na 30 sec ben ik dus uit de server. verder is mijn totale verbinding offline want bij mijn connectie pictogram in mijn taakbalk staat een kruisje er door. de verbinding herstelt zich naarmate ik niet meer online speel bij TF2

    ik hoop dat iemand me kan helpen met dit probleem.

  9. heey mensen ik ben opzoek naar een goed 2.1 geluid setje ik heb al wat rond gekeken en zou zo rond de 100/150 euro willen besteden ik kies voor 2.1 omdat ik gewoon weg niet genoeg ruimte heb :P voor meerdere speakers bass kan altijd eventueel nog op de grond zetten maar heeft iemand goeie ervaringen dan zou ik ze graag willen horen ik had zelf ook al eentje uitgezocht logitech Z-2300  deze leken me wel goed iemand ervaring?

    Grtz,

    DutchFighter

×
×
  • Nieuwe aanmaken...