Spring naar bijdragen

rbono

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door rbono

  1. 1 )Doe de Memor32 card in de ps2, ALTIJD IN SLOT 1!! , doe de ps2 aan , gaan naar browser , kies X (bevestigen), niet geformatteerd. wilt u formatteren ?ja!druk O , 3 x in en zet de ps2 uit ,haal de Memor32 eruit .

    2) Sluit de Memor32 aan de pc via een usb kabeltje (groot naar klein het kabeltje).

    PC zeg nu nieuwe hardware gevonden(Usb Serial Converter) en laat pc zelf zoeken(automatisch) , krijg je melding van dat de software niet voldoet aan Windows logo toch verder gaan .Na een tijdje heeft ie de nieuwe hardware gevonden, nu zeg ie nog een keer hardware (Usb Seral Port)gevonden net als hier voor ,gewoon  door gaan. :P  en klik op voltooien. Nu is de nieuwe hardware (Memor32) gevonden en geïnstalleerd!

    3)Ga naar : http://www.mementoteam.com/  en download onder aan de pagina de MEMENTOFW  ,sla hem op en pak hem uit , op de folder en dubbel klik nu  op MementoFW.EXE  , sluit de Memor32 aan de P.C en klik op update , [....programming......]  (1 min.),

    KLIK  op OK  ,  DAN  exit!! Nu heb je een Memor32 met memento FIRMWARE.

    Je Memor32 moet wel in SLOT 1 !!!!!!

    4)Elke GAME/BACKUP/HOMEBREW/ISO moet eerst gepached worden met de

    MEMENTODISCPATCHER voor dat je hem brand, open de MEMENTODISCPATCHER ,

    Klik op PATCH ISO IMAGE  , selecteer je ISO  , klaar en branden maar.

    TIP!

    Het is zo dat DVD-  beter dan DVD+ werkt.

    Dus gebruik DVD – en brand niet te snel!!

    Toch doen nu nog niet alle games het, wil je dat wel, installeer dan ESR9b met de mementosavegamamanager op de memor32 en patch de games met ESRpatcher (java, zie link)

    http://psx-scene.com/forums/freevast/58441-esr-public-beta.html

  2. Maw hoe krijg ik een spel goed gebrand voor een ps2 met memor32 kaart? Hoe kan het zijn dat elk spel werkt, maar singstar niet?

    zet het programma ESR met memento gamemanager op je memor32, patch de game met mementopatcher of nog beter met esrpatcher, branden en spelen maar! ;D

×
×
  • Nieuwe aanmaken...