Spring naar bijdragen

Maddock

Full members
  • Aantal bijdragen

    121
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Maddock

  1. Nou niet volgens de bronnen die ik heb gevonden......

    Level 3 cache, Processor-cache, nog iets langzamer dan L2-cache, heeft het voordeel dat het door alle processorkernen kan worden gebruikt en gedeelt.Op die manier kan nog beter gebruik worden gemaakt van multicore processoren .

    En aangezien ik een Quad core ga aanschaffen.

    Level 2 cache, Processor-cache, is iets langzamer dan L1-cache maar is wel veel groter. (meestal enkele megabytes) Het kan door slechts een processorkern worden aangesproken, in tegenstelling tot L3-cache

    En over L2 cache/Athlon ik heb ook nooit gezegd dat het slecht is.Ik zei alleen dat Phenom beter is.Trouwens Phenom heeft zelf ook L2 cache,dus waarom zouden die dan slechter zijn?

  2. Hallo ,weer  ;D

    Ik heb besloten om de Phenom II x4 925 te nemen,nou heb ik wat zitten lezen en twijfel ik nu wel of ik deze wel wil gaan kopen.Zal die namelijk veel langzamer zijn dan mijn vorige kapotte Phenom II x4 955.Hij mag wel wat langzamer zijn maar teveel wil ik nou ook weer niet.Als jullie de 2 graag willen vergelijken voor mij dan zou dit perfect zijn O0.

    Maddock,

  3. De perfecte optie,voor dit budget is de: Samsung S5560 Marvel.Aardig telefoon,het heeft jouwn eisen+nog veel meer (lees daarom even de link door die ik hierbij geef).

    -5megapixel met flitser

    -Wifi

    -Bluetooth

    en Touchscreen.

    Verder zou ik als ik jouw was geen Abonnement nemen als je maximaal €15,00 p/m wil gaan uitgeven.Dan zou ik beter Prepaid nemen.Hier de link voor de telefoon zijn specificaties en de prijs.http://www.belsimpel.nl/Samsung/Samsung-S5560-Marvel-Noble-Black?utm_source=2001&utm_medium=1&cntd=1#uitgebreideinformatie

  4. Als je de installatie DVD nog hebt dan moet je dit doen:

    Je moet je installatie DVD in je pc stoppen.En deze DVD gaan starten.En dan de landinstellingen invullen daarna kies je voor'Deze pc herstellen'.Dan word er naar windows installaties gezocht.Alsvolgt krijg je een rijtje met herstelopties en kies je het herstelpunt dat door Vista SP2 is gemaakt.

    Als je de installatie DVD niet meer hebt moet je al je virusscanners uitzetten en de update weer opnieuw installeren.

    Succes

    maddock ;)

  5. Het klinkt misschien dom maar weet je dit heel zeker.Ik geloof het niet zo.Op de site en zelfs op de doos staat PhenonII.

    http://www.gigabyte.co.nl/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2955

    Ik heb deze mobo alleen zonder dat rev 1.0.

    Edit:

    Only compatible with AM3 Phenom II processors, not AM2+ Phenom II processors. Please refer “CPU support list†for detail information.

    Edit2: Ik ben gaan kijken naar de CPU support list en je hebt toch gelijk ;D.Maar ik heb dat Rev 1.

    0 er niet achter dus is het alsnog zeker?


    Post samenvoeging: juli 15, 2010, 21:15:22

    En nog iets zou mijn moederbord-Socket kapot zijn?

    Hier even een foto met uitleg zodat jullie begrijpen wat ik bedoel?

    dsc00826k.jpg

    Bij de foto: de socket gaten (waar de pinnen van de processor in komen) hebben wat beschadigde kantjes.Moeten jullie maar even kijken en misschien een beetje inzoomen.Dan begrijpen jullie het beter. ;D
  6. Okeee nog heel erg bedankt Tom,ik neem dat mobo dat jij mij als advies gaf.En ik zit alleen nog te twijfelen tussen een dual of triple core,het word in ieder geval wel een Athlon II.Voor een Phenon II heb ik nog lang het geld niet voor.Wel aan het eind van de zomer want dan ben ik jarig.Of aan het eind van het jaar.

    Dit topic kan opslot, O0

    Nog bedankt Tom! :peace:

  7. Ik wil nu eerst een wat goedkopere combinatie voor maar heel even.Aan het eind van dit jaar of einde van deze zomer upgrade ik wel 1van de 2,of beide.

    Nu even een ander onderwerp:

    Dat koelpasta word dus heel hard heb ik nu wel begrepen :s.Maar als ik dus aan het eind van het jaar een 'upgradetje' wil gaan doen dan hoop ik dat dit niet weer gebeurd?Zoja zou jij mij dan kunnen vertellen hoe ik dit dan het gemakkelijkst eraf zou kunnen halen.

    Edit:Bij de boxed cooler van AMD was het zo dat ik niet goed bij het socket stokje kon(dat stokje dat je omhoog duwd om je CPU uit de socket te halen).Bij de nieuwe cooler die ik nu heb/ga gebruiken is dat gelukkig niet zo.

  8. Heel erg bedankt Tom voor al je snelle reacties :).Het ligt echt aan de CPU,want mijn vader had de CPU uiteindelijk wel in het mobo kunnen krijgen met veel pinnen recht zetten .Er waren ook wat pinnen gebroken later toen mijn vader het recht probeerde te zetten.Uiteindelijk hadden we de mobo in de kast geplaatst en alle componenten weer aangesloten.Maar we kregen geen beeld en de cooler ging ook maar heel even aan en daarna weer uit.......

    Maar zorgen die mobo en die processor er niet voor.Dat er een Bottleneck in mijn PC zal ontstaan.

    Nogmaals mijn spec's:

    HD4890

    DDR3-1333mhz[A]1400mhz

    Nog heel erg bedankt.

  9. Dan heb ik 2 vragen en een opmerking.

    Waarom zou mijn garantie vervallen zijn?

    Waarom zou ik alle 2 weer opnieuw kopen (daar heb ik het geld niet voor)

    Ik heb al naar een nieuwe processor zitten zoeken maar ik weet niet echt welke ik zou moeten kiezen,en of dit een Bottleneck zou zijn van:

    HD4890

    DDR3 1333Mhz

    Zou je voor me kunnen zoeken naar een goede processor AM3  70<

    Ik heb al wel naar het mobo zitten zoeken en ik ga denk ik voor deze:

    http://tweakers.net/pricewatch/259647/asrock-n68c-s-ucc.html <moederbord

  10. Tom,dan is hij kapot.......wat zal nu de beste optie zijn?Door het hard treken zijn er nu ook een paar gaten in het socket gekomen (gaten in de gaten waar de pinnen in komen) ik zal er binnenkort wel een foto van maken.

    Optie 1

    goedkoop moederbord

    goedkope processor (ik heb nog die Scythe Mugen 2Rev.b om mee te overclocken)

    Optie2

    Nieuwe processor?

    Optie3

    Nieuwe mobo en een nieuwe processor.

  11. Hallo duken,

    Ik kan wel huilen denk ik......Ik zal jullie het eerst even goed uitleggen! :'(

    Vandaag kwam mijn Scythe Mugen 2 Rev.B+Arctic silver 5 binnen,ik stond helemaal te popelen en ging hem dus meteen installeren.Uiteindelijk had ik mijn Moederbord uit de kast gehaald.En had alle schroefjes losgedraaid van de cooler,en de backplate natuurlijk ook.Dus alles ligt er naast en ik wil die cooler er dus van afhalen.......Maar dit lukt niet,na grof geweld(hard trekken) schoot de cooler er eindelijk van af.Maar hij had wat gezelschap meegenomen: mijn cpu die vast zat aan mijn cooler?? :o

    Ik dus op het internet zoeken en zoeken en ik vond eindelijk een oplossing je moet voorzichtig draaien aan de processor of een fohn gebruiken.Ik probeerde het eerste als eerst,en dit werkte.Helaas zijn er wat pinnen verbogen en heb ik deze geprobeerd recht te zetten met een AH-bonus kaartje en een pincet.Er zijn er al een paar recht maar nog lang niet alles:s.Nu is mijn vraag of mijn CPU het nu nog doet?

    Ik ben namelijk nog een jochie van 12 die binnenkort 13 word,ik verdien maar 75pm.

    En mijn Processor die nu dus misschien kapot is,is een AMD PhenonIIx4 955.Dit gaat mij dus nooit lukken,mijn ouders vertellen zal ook niet al te top zijn.Want mijn vader heeft mijn pc betaald en die gaat dus enorm uit zijn dak als hij dit hoort.

    Alvast bedankt Maddock :'(

  12. Ik heb alles geprobeerd maar niks heeft geholpen .De intro kan ik gewoon spelen,maar als ik net klaar ben met het loaden van 'hunter'(de missie na de intro).Dan gaat hij naar het bureaublad en krijg ik een foutmelding:'Metro 2033.exe has stopping worked'.Ik heb alles in de install map geinstalleerd en alles in de crack map gekopierd naar C/programfiles x86/Metro2033.Niks heeft geholpen. :'(

  13. Ik heb echte een hele lastige probleem,ik heb nog maar 17dagen om mijn Windows 7 Ultimate build 7600 te activeren.Ik heb alles geprobeerd ,alle loaders,serials,tokens etc.Niks heeft me geholpen ook al gooi ik mijn internet kabel eruit(wat waarschijnlijk niet zoveel nut heeft),het lukt niet.Heeft/had iemand toevallig hetzelfde probleem.Zoja kunnen jullie mij helpen?

    Alvast bedankt,

    Maddock

  14. [A]mannetje123 ,heb je de legale of illegale versie.Als je wat problemen hebt met de muis en je hebt de illegale dan moet je naar isohunt.com,dan bij zoeken: battlefield bad company 2 mouse.Dan click je op Seeds,dan kies je de bovenste.Als je klaar bent met het bestand te downloaden.Dan heb je als het goed is een rar bestand.Je opent dit rar bestand.Nu kopier je alles behalveBFBC2Game.exe (want deze werkt niet als je nog geen crack hebt dan kan je die bij gamecopyworld op zoeken) naar de map waain je Battlefield Bad Company 2 in hebt geinstalleerd.Als het goed is doet alles het nu gewoon.Ik weet alleen niet of dit ook bij de legale versie werkt vanwege het updaten.

    Succes!

    Edit:Zie staan dat het probleem als is opgelost.Ik laat hem alsnog staan voor de rest O0.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...