Spring naar bijdragen

esther94

Full members
  • Aantal bijdragen

    56
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door esther94

  1. Hoi,

    Ik heb nu een maand een samsung galaxy ace en sinds een paar dagen loopt de batterij razendsnel leeg. Had de telefoon in de avond uit de oplader gehaald en er was geen ene applicatie geopend. Bluetooth staat niet aan, gps ook niet en internet zet ik steeds uit wanneer ik klaar ben. Ik word 's ochtends vroeg wakker omdat hij begint te trillen en een melding krijg dat ik hem op de lader moet zetten. Zo gaat het de laatste paar dagen nu, en ik heb geen flauw idee wat ik er aan moet doen. Iemand enig idee?

  2. Hoi

    Ik had een account op gmail die ik speciaal gebruikte voor accounts te maken, zodat niet alle nieuwsbrieven of wat dan ook bij mijn gewone mail komt.

    Ik had net ingelogd en kreeg bovenaan een waarschuwing dat mijn account waarschijnlijk benaderd was vanuit Rusland. Ik heb m'n gmail account nu verwijderd. Mijn twitter heeft het wachtwoord gereset uit zichzelf, want er stonden allemaal berichten die ik niet geschreven had.

    Nu ben ik bang dat dat ook op andere accounts gaat gebeuren, maar ik heb met me stomme kop m'n account al verwijderd. Is er een andere manier om al die accounts die ik gemaakt heb met dat email adres te verwijderen?

  3. ik heb soort van hetzelfde probleem, mijn internet stopt steeds met alle webbrowsers.

    router of modem is steeds niet beschikbaar maar ik heb nooit problemen hiermee gehad, ook geen slecht bereik ofzoiets. ik ben de enige in huis die hier last van heb en het is zwaar irritant.

    ik heb ook zo´n rode kruis maar ik heb helemaal geen virusscanner erop alleen malwarebytes.

    en ik haal nog niet eens de helft van mijn normale downloadsnelheid.

  4. hoi,

    ik heb hiervoor nooit problemen gehad met mijn internetverbinding (paar maanden geleden een nieuwe router gekocht) maar daarna hebben we ook een NAS gekocht, en die gebruiken we nu om ook 's nachts te downloaden. de download snelheid is niet echt snel aangezien we grote bestanden ermee downloaden die weinig seeders hebben dus de downloadsnelheid kan het denk ik niet zijn (heb hiervoor op hoge snelheid gedownload). maar dat is het probleem niet. sinds een tijd is internet heel langzaam geworden of de pagina doet het niet meer en ik denk dat het door de nas komt, maar ik kan hem moeilijk de hele tijd uitzetten. ik heb geen flauw idee wat ik hier aan kan doen en hoop dat iemand anders wel iets weet. het is ontzettend irritant.

    ik hoop dat het een beetje te snappen is.

    groetjes esther.

  5. hoi, sinds een tijdje heb ik als ik limewire opstart en dan gebruik dat er allemaal gekleurde strepen in het programma zitten en dat er hele stukken zwart worden en ik nergens meer op kan klikken.

    geen flauw idee hoe ik het uit moet leggen.

    76654070.jpg

    dit maar dan nog erger.

    en ook opent itunes steeds wat erg hatelijk is.

    ik weet niet wat te doen nu?

  6. ok, ik ben vandaag langs geweest met m'n laptop.

    ik kwam daar, en ze wisten niet wat ze hoorden.

    zoiets hadden ze blijkbaar nog nooit gehoord.

    dus zij wisten ook niks zeker,

    nu heb ik een oudere harddisk erin gestopt en ik heb geen piepjes meer (maar deze harddisk is te langzaam) en ik heb de andere harddisk gekoppeld aan een andere laptop. en daar gebeurde ook niks. dus er is wel iets mis met de harddisk denk ik dan,

    maar ik weet niet hoe ik nu verder moet, in de winkel kunnen ze me ook niet helpen, want dan moeten ze hem opsturen en kan ik voor die kosten net zo goed een nieuwe kopen.

    maar ik heb nog steeds garantie dus dat zou zonde zijn.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...