Spring naar bijdragen

beanhead

Members
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door beanhead

  1. Ik kom nu net aan bij een vriend en hij vraag me even naar zijn scherm te kijken, maar mijn kennis is dus niet toereikend genoeg. Even een uitleg van het probleem;

    -Het beeldscherm is zeer vaag/wazig

    -Het lettertype is ZEER klein

    -Het scherm is verkleind (dus een zwarte balk lang het screen dat normaal volledig moet zijn)

    Ik heb al geprobeerd mij configuratiescherm maar vond niet, ik heb ook een aantal knoppen op het scherm zelf uitgeprobeerd, maar dat werkte dus ook niet. Dxdiag, ETC niets helpt.

    Zou iemand mij uitleg kunnen verschaffen?

  2. Installeer je spel opnieuw en verwijder het daarna via Start-> configuratiescherm->software. Dan zou het moeten lukken.

    dat gaat niet lukken als hij het uninstall scherm krijg als hij hem opnieuw wil instaleren om dat ongedaan te krijgen moet je op start->bureau accesoires->systeemherstel en dan een dag uitkiezen waar je het spel nog niet handmatig heb verwijderd dan zal het spel er helemaal op staan en dan op de gewoonlijke manier verwijderen

    Wat je wel even zou moeten doen is een back up maken van de belangrijke dingen die    je in de afgelopen dagen heb gedaan.

    Bedankt iedereen voor je hulpt (zeker ma. die programma's zijn handig)

    Hou van je Wesley  :)

  3. Ik zal je tijd toch weer moeten verstoren  :P . Het spel dat ik geinstalleerd hebt staat er gewoon nergens tussen toch kan ik het niet deinstalleren ik vind het nergens terug alles is er van weg toch komt dat schermpje nog altijd terug. Ik heb het spel op cd staan is dat misschien wat meer info daarover?

    Weet iemand hoe ik terug naar fabrieksinstelling kan gaan?

  4. Ik heb overlaatst een game geinstalleerd -Rtcw voor de mensen die het willen weten- ik had het daarna verwijdert door een nogal... Ondoordachte methode, ik verwijderde alle maps (Ik zeg ff niet waarom :P) en alles wat nog maar met rtcw begon. Dus wil ik het opnieuw installeren komt er "uninstall" te voorschijn, ik druk er dan op... daarna gebeurt er niets.

    Hoe kan ik dit oplossen (heb al bij software gekeken)

    2de vraag

    Ik zou graag mijn pc formateren maar alleen de benodigde dingen overhouden, dus mijn OS, word e.d., mozzila en wat maps.

    Hoe?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...