Spring naar bijdragen

sandra36

Members
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door sandra36

  1. Het is t/m r30 wel rar maar daarna niet meer en hij moet van alle bestanden een iso maken. maar hij pakt dus alleen maar die eerste 30. Ik zal nog eens verder kijken. Alle tips zijn welkom. Ik vind het maar vreemd omdat ik al 75 wii spellen heb gedownload en gebrandt die gewoon gelukt zijn :(

    Nu ineens krijgt ie bij echt alle spellen kuren.

  2. Hoi,

    Ik heb al een hele tijd met alt binz wii spellen gedownload. Het programma download dan eerst allemaal .r bestanden, bijv. wiierd-rgh.r24  dit zijn allemaal rarbestanden dus. Nu heb ik de laatste tijd met alle spellen problemen, vanaf de .r30 zijn het geen rar bestanden meer ineens......ik ben een beetje onduidelijk maar weet niet hoe ik het duidelijker kan uitleggen. Er staat ook dat het een r30 bestand is en geen winrar-archief bestand. het programma altbinz kan de bestandjes dus niet uitpakken naar 1 groot bestand,, wat eerst altijd goed ging. Het is bij alle spellen die ik de laatste 2 weken gedownload heb. kan iemand mij please helpen????

    Hoop dat het duidelijk is.

    Groetjes Sandra

  3. Heb je wel de goede soort dvd gekozen? Mijn wie kan namelijk alleen dvd+r/dvd+rw, dus niet dvd-r/dvd-rw ik heb hier zelf ook last van gehad. Wat ook nog kan is dat je je ombouw chip die in je wie zit moet update. Dan moet je ff op de site van de chip kijken.

    succes O0

    Nou ik heb al heel veel spellen gewoon op de dvd-r gebrand en die deden het tot nu toe allemaal. Nu bijna geen een meer, maar het rare is dat het nieuwe spel Harry Potter en de halfbloed prins het wel doet.......vreemd.

    En het is goed bedoeld, die twee links, maar is mij te technisch, weet niet eens hoe de wii omgebouwd is, ik geloof met softmod......dus om daar nou mee te gaan expirimenteren vind ik iets te link..........gelukkig heb ik al veel spellen gebrandt, dus we kunnen toch vooruit hier :)

    Evengoed bedankt voor de reacties.

    Groetjes Sandra

  4. Was er mee bezig, het rarren en parren is gelukt. Maar door omstandigheden kwam ik niet toe aan het uploaden. Zal hem vandaag nog uploaden ;)

    edit:

    Hier is die te vinden: http://binsearch.info/browse.php?bg=alt.binaries.nl

    Geupload door J.F.K. 99.

    Het uploaden duurt nog ongeveer 8 uur.


    Post Merge: maart 23, 2009, 07:39:46 am

    Hij is klaar, hier te vinden: http://binsearch.info/?q=Sims+Animals+-+[WII]+-+DukeN.NL+%3C-+Leren+downloaden!+-+J.F.K.+99&max=25&adv_age=&server=

    Veel plezier ermee ;)

    oww hartelijk bedankt ga hem gelijk downloaden :)

    als ik wat mag vragen je hebt toevallig ook niet pirates of the caribbean?

    als je een vinger geeft.......... haha...

    maar alvast hartelijk bedankt voor sim animals

    En hij doet het perfekt :)  O0

    groetjes sandra

  5. ow oke jammer :( kan niemand hier mij eraan helpen?

    Ik wil hem echt zo graag hebben.....

    groetjes sandra

    Ik wil hem wel voor je downloaden en reposten, duurt wel even want mijn upload snelheid is niet al te hoog (185 kb/s ongeveer) dus uploaden duurt zo'n 7 à 8 uur. Maar zal mijn best doen ;)

    Heb je hem al geupload? Kan hem nog nergens vinden.

    groetjes sandra

  6. Hoi hier ben ik weer met mijn volgend probleem. Of eigenlijk niet mijn probleem maar dat van mijn zus.....

    Ik wilde haar vanavond precies gaan uitleggen hoe het werkt, via nieuwsgroepen downloaden. Dus ik mooi net als thuis alt.binz geïnstalleerd, nzb bestand gezocht, gedownload maar toen wilden we het gaan branden ( het unrart vanzelf als ik het zo kan noemen) maar de pc zei onbekende bestands....nog wat.

    nu zag ik dat waar bij mij gewoon een leeg papiertje voor een nzb bestand staat, er bij haar een winrar tekentje stond, dat is toch niet de bedoeling of wel?

    Bij mij thuis gaat alles perfect, maar bij mijn zus wilde het niet lukken, erg frustrerend.

    Kan iemand mij helpen???? Ik hoop dat ik het duidelijk heb uitgelegd........

    Groetjes Sandra

  7. Hoi ik ben net nieuw hier en heb al meteen een vraag:

    Ik heb het spel Bolt (multi5, Pal) voor de Wii gedownload en hij doet het prima maar nu is het probleem dat ik niet weet of en hoe ik dit spel in het nederlands zet. Mijn kinderen kennen nog geen engels dus het spel is niet te spelen voor hen :(

    Kan iemand mij helpen?

    Groetjes Sandra

×
×
  • Nieuwe aanmaken...