Spring naar bijdragen

candise

Full members
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door candise

  1. ratio heeft daar niets mee te maken. er is niets verplicht aan, maar er bestaat een kans dat je gekickt wordt v/d private torrentsites (wat ik echter nog nooit heb meegemaakt)

    vaak krijg je een waarschuwing als je onder 0.8 zit maar gekickt dat wordt je niet zo snel :)

    wel, ik kan nie meer downloaden dan 40 kb/bs en met u torrent zit ik aan rond de 800 mb/s wat ik vroeger ook makkelijk haalde met vuze. Telkens ik nu iets afhaal met vuze  wordt  smiley groen en na enkele minuten blauw en zie ik mijn downloadsnelheid  gewoon terug naar beneden gaan. zelfs de nieuwste torrents doen dit ...

  2. zou het kunnen dat vuze zelf mijn downloadsnelheid verlaagt ? omdat ik mss niet genoeg upload ? ooit had ik ergens eens gelezen dat je van vuze niet moet een bepaald ratio moet hebben en ook dat als er veel seeders zijn dat het niet nodig is dat je dan lang uploadt.

    hoeveel moet je ratio eigenlijk zijn , verplicht dan ? moet het overal 1.0 zijn ?

  3. ja oké, maar wanneer ben je buitensporig downloader ? want dan moet je wel zelf betalen, hopelijk redeneren ze niet da je aan 50 gb buitensporig bent, denk dat ik nog even telenet ga afwachten, ik ben redelijk tevreden met mijn downloadsnelheden, aan de kabel haal ik bijna 20 mbps , draadloos haal ik toch tot 17 mbps,  ...

  4. Daar word je toch gek van dan :(

    Ik had 45 GB maar heb nu 5 GB erbij gekregen, ik heb gehoord dat er een provider in België is uitgekomen zonder downloadlimiet, ik ga binnenkort verhuizen, dus ik dfenk dat ik dat dan ga aanschaffen :)

    ah ja, belgie zonder downloadlimiet,  dan zal het wel geen telenet of belgacom zijn

    is het mss een online provider of zo ?

  5. sinds paar dagen heb ik problemen met vuze, als ik torrent begin te downloaden loopt alles goed, eerst is het smileytje rood, dan geel en dan groen, maar na enkele minuten verspringt het op blauw en begint alles heel traag te gaan, ik heb al firewall test gedaan maar krijg telkens de melding dat firewall NAT ok is, kan niet echt aan de torrent zelf liggen, want nu ben ik torrent aan afhalen, seeders heb ik er 7(78) en leechers 42(753) en toch ben ik al paar uren bezig en zit ik nog maar aan 50 procent, wat zou het probleem kunnen zijn ? bij mijn firewall staat ie op toestaan vuze azareus, dus begrijp het niet goed. kan de boel trager gaan als er zoveel leechers zijn ?

  6. Ik denk dat jij via google probeert te zoeken? Je zou kunnen proberen via www.thepiratebay.org

    Er zijn verschillende Twilights toch? Dus beter kijk je maar even straks geef ik de verkeerde :S Heb al een hele lang tijd niet meer met torrents gedownload. Succes!

    Als je dit: The.Twilight.Saga.New.Moon.2009.DVDRip.XviD-NeDiVx

    Op thepiratebay in typed is dat er eentje met heel veel seeder kijk maar of het de goede is.

    ja, maar die is het niet, dat is het tweede deel, het is het derde deel dat ik zoek (eclips)  en zou met nederlandse ondertitels moeten zijn, de eerste twee delen heb ik probleemloos gevonden en the pirate bay daar zoek ik altijd alles, vroeger mininova ook maar helaas is die er niet meer  :'(

  7. [A]morrison22 utorrent gebruiken

    vraagje over je speedtest, woon je in belgie ? zo ja, welke provider gebruik jij dan wel ? ik gebruik telenet en daar is de maximum downloadsnelheid 20 mb per seconde wat ik toch wel regelrecht traag vind, iemand tip hoe ik vanuit belgie vlugger kan downloaden?


    Post samenvoeging: januari 02, 2010, 06:20:34 am

    Ik heb utorrent al ooit gebruik alleen werd mijn muziek heel langzaam of niet gedownload. Ik gebruikte ook de site isohunt.com

    Ik heb zowieso nog niet zoveel ervaring met torrents, ik heb hiervoor namelijk ares gebruikt, maar ik wilde albums kunnen downloaden.

    Dus heeft iemand nog een paar goede/betere sites? Ik zal utorrent maar weer gaan downloaden dan.

    ik gebruikte al verschillende torrentsites en eerlijk gezegd vind ik vuze toch wel één van de snelste hoor, maar als je download moet je wel je firewall uitzondering toestaan anders gaat de boel behoorlijk wat trager hoor, jammer dat het je niet lukt van vuze, is je java up to date ? en probeerde je al vuze te downloaden via IE, laatste keer dat ik vuze moest downloaden , ik heb namelijk nieuwe pc gekocht, toen lukte het me niet via mozilla, kreeg ook heel de tijd meldingen over java, en via IE is het me uiteindelijk wel gelukt, vuze gaf me de mogelijkheid om de problemen met java op te lossen door ergens te bevestigen dat vuze java mocht regelen


    Post samenvoeging: januari 02, 2010, 06:22:21 am

    Nee het aantal seeds ligt aan de download, dan moet je een andere kiezen want zonder seeds krijg je hem niet compleet.

    Om poorten te openen moet je eerst bij instellingen > verbinding kijken welke poort is ingesteld.

    Je poort moet je openen in je router en firewall. Dus heb je een router? Zo ja, kijk dan eens op www.portforward.com, zo zie je hoe dat moet.

    als ik problemen heb met mijn poort die gesloten blijkt te zijn, dan doe ik dit nooit via mijn router, ik zou begot niet weten hoe, ik doe dit enkel en alleen maar via mijn firewall en dat lukt mij ook altijd

  8. Het lijkt me vrijwel onmogelijk om die film te vinden. Niet iedereen zit te wachten op een verfilming van een redelijk literair boek en om zoiets nou te publiceren op een torrentsite... Ik geef je weinig kans. Zeker als wij al niks vinden.

    http://www.dehelaasheidderdingen.be/trailer.html

    lijkt me alleszinds geen saaie film te zijn hoor, gaat gewoon over een vader en zijn zoon die opgroeit in een marginaal milieu ... de titel ziet er alleszinds literair uit , maar ja, titel zegt toch niet altijd alles  toch ?

  9. Oke, maar er is een poort ingesteld in vuze en ik denk dat deze ook wordt gebruikt door een ander programma. Als je naar gereedschappen en voorkeuren gaat en dan naar het blad verbindingen kan je een nieuwe poort instellen. Ik weet niet of je een router hebt of dat jenog een andere firewall op je pc hebt. Als je dit wel hebt moet je de poorten openen. Dus als je een firewall/router hebt kan je hier vinden hoe je poorten open kan zetten. Als je er nog niet uitkomt kunnen we je natuurlijk weer verder helpen ;)

    Succes!

    sorry voor mijn late reactie, ben tijdje mijn laptop kwijt geweest,

    heb de test gedaan met vuze, bij help en daar dan NAT/firewall test

    en de standard poort is 6881, dat is perfect, maar bij inkomende tcp poort staat nu 62235 als ik dat test kreeg ik de mededeling dat die poort wss gesloten is, dus zette ik die open via mijn firewall en toen ik de test opnieuw deed kreeg ik de melding dat deze  poort wss door ander programma wordt gebruikt !  maar hoe kan ik dit dan weten door welk programma dit gebruikt wordt, ... en hoe los ik dit nu het best op ?

  10. Ik denk dat ze gewoon die poort bedoelen die je hebt ingesteld, die je terug kan zien in je instellingen. Als je die veranderd en ook die poorten opent is het probleem denk ik verholpen. Als je meer hulp nodig hebt natuurlijk vragen O0

    sorry , begrijp niet goed wat je bedoelt, ik heb gewoon toen ik  vuze installeerde toegestaan bij windows firewall, dus een vinkje geplaatst bij vuze, ik heb toen nooit zelf een poort moeten instellen ... zelf heb ik ook niets verandert ... ja, ben niet echt technisch aangelegd  :'(

  11. ik had nooit problemen met vuze, integendeel, films zijn  binnen in soms halfuurtje, maar sedert een update die vuze maakte wordt mijn symbooltje (groen, geel, rood of blauw) nooit meer groen, blijft gewoon steken op geel, toen de update geforceerd werd uitgevoerd door vuze zelf was ik wel bezig film aan het afhalen, en ik kreeg een melding dat er ergens een poort eventueel gebruikt zou worden door een ander programma, ik was te vlug met het wegklikken van die melding en weet nu natuurlijk die poortnummer niet, stom, ja , ik weet het, maar het is nu zo  :-\ wat zou ik nu best doen ? normaal zou k toch die medeling van die poort ergens kunnen terughalen maar weet gewoon niet waar ... alvast bedankt !

  12. Ik las dit:

    Step 1: Run nmsetup.exe and install

    Step 2: right click Network Magic icon in system Tray ( bottom right of computer screen where volume icon is) and exit Network Magic

    Step 3: Run Patch.exe and click patch button.

    It will say "Can not find the file. Search the file?"

    click yes, and then choose network magic folder. By default this is

    C:\Program Files\Pure Networks\Network Magic

    Click on the file nmapp.exe and it will patch, close the patch application, and restart Network Magic and it will work fine.

    Bij deze torrent:

    http://thepiratebay.org/torrent/4651469/Network_Magic_Pro_v.5.1.8354.0_[Multi-Language][Patch]

    2000ste bericht  :D

    maar ik weet dat, ik zie ik dat ook staan in de tekst die je erbij krijgt maar probleem is dat als ik dan naar zo een map ga, dan blijkt die altijd leeg te zijn !

  13. Probeer de patch te kopieren naar de installatie-map en druk daar dan patch.

    en hoe doe je dat dan juist ? ja, sorry , maar is altijd daar dat het misloopt, gisteren deed ik dat en ik kreeg contstant melding dat virus gedeleet is, ligt het aan mijn antivirus die ieder patch als een virus ziet of ligt het dan gewoon aan die patch ? ik weet het niet, momenteel werk ik met panda cloud ... ik zou eigenlijk gewoon een licentiesleutel willen voor network magic ... maar vind alleen maar patchen  :geheim:

  14. telkens ik een programma zoek dat ik nodig heb blijkt het met een patch te zijn , zou geen probleem mogen zijn moest ik ook weten hoe zo een patch werkt, 1 keer is het me per toeval gelukt, ik klikte op patch en kreeg direct melding dat het gelukt was, maar nu wat ik ook doe, telkens krijg ik melding : can not find the file, search file, dan klik ik op ja, zoek handmatig de map waar programma zou moeten inzitten en dan doe ik openen, waarop telkens iets nieuws openspringt en ik blijf maar openen en dan blijkt map leeg te zijn ?! hoe werkt zo een patch dan eigenlijk ???

×
×
  • Nieuwe aanmaken...