Spring naar bijdragen

willempjev

Members
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door willempjev

  1. Super dat de crack er is, ik heb hem hier alleen nog niet werkend..

    FM Skidrow gedownload, gemount, geïnstalleerd en alle bestandjes uit de Skidrowmap (crack) geplaatst in .../Sega/Football Manager 2012. Toch krijg ik nogsteeds een foutmelding helaas. Foutmelding is: Football Manager 2012 12.0.2f230123 werkt niet meer.

    Weet iemand wat ik zou kunnen doen om hem toch werkend te krijgen? Zonder de crack startte FM iig nog op, om er daarna mee op te houden. Nu doet 'ie helemaal niets meer.

    Ik kan namelijk niet wachten om hem te spelen 8)

  2. In plaats van te spacen zou je ook even na kunnen denken, ik wil linken naar een crack, maar ik link per ongeluk naar een pagina op duken.nl waar je je wachtwoord kunt opvragen (had ik dus net gedaan, omdat ik hier moest inloggen om die crack te delen met jullie)

    Als je naar de link had gekeken had je ook zien staan dat het ging om duken.nl/.... dat het dus geen hack of virus ofzo was hadden jullie door rustig te kijken ook zelf kunnen zien. Ik had van jullie heren hier, met zoveel posts en zoveel verstand van downloaden etc, wel verwacht dat jullie zo'n simpel foutje wel zouden doorzien. Sorry hoor... O0

    We proberen allemaal die crack te vinden, dat je dan op hete kolen zit kan ik begrijpen maar doe rustig aan zou mijn advies zijn. Peace :friends:

  3. Na lang zoeken  :D op internet een Keygen gevonden, te downloaden vanaf keygens.nl dan naar de lijst gaan en dan staat er ergens Pro evolution soccer 2011 tussen in die lijst. Erop klikken, even klikken dat je de algemene voorwaarden accepteert en downloaden. Bestandje is een .zip dus even uitpakken, en dan PES2011-keygen.exe oid. openen. Programmatje geeft je werkende codes. Bij mij werkte het ook.

  4. Hallo,

    Na lang zoeken en niks vinden toch maar besloten een topic aan te maken.

    Kan iemand mij uitleggen hoe ik Uitzending gemist op mijn Playstation 3 kan bekijken?

    Ik heb Java PS3 Media server gedownloaded en die vind ook een playstation, en ik kan vanaf de playstation ook de harde schijf van mijn computer aan dus dat gaat allemaal goed, nu wil ik alleen nog weten hoe ik via die manier Uitzending gemist zou kunnen kijken.

    Alvast bedankt!

  5. Hallo,

    Ik heb nu ook een Playstation 3. Mooi ding, youtube enzo kan ik allemaal bekijken, maar uitzending gemist kan ik niet kijken evenals sommige films.... andere films speelt 'ie weer wel. heeft denk ik te maken met het programma dat word gebruikt door de site op de film af te spelen (Uitzending gemist speelt ie gewoon in Windows Media Player op mijn laptop... hoe die 'm moet spelen op de playstation weetikniet, hij doet het iig niet. bij films die het niet doen is het oa Divx. Dan krijg ik de melding (in het scherm waar de film zou moeten spelen) dat 'deze applicatie niet word ondersteund' hoe kan ik dit oplossen  zodat hij de film wel speelt of gaat dit niet?

    Alvast bedankt!

  6. Hallo,

    Ik heb nu ook een Playstation 3. Mooi ding, youtube enzo kan ik allemaal bekijken, maar uitzending gemist kan ik niet kijken evenals sommige films.... andere weer wel. Dan krijg ik de melding (in het scherm waar de film zou moeten spelen) dat 'deze applicatie niet word ondersteund' hoe kan ik dit voorkomen/oplossen of gaat dit niet?

    Alvast bedankt!

  7. Hallo,

    Ik heb een probleem met het online spelen van Fifa 10 op de Playstation.

    Voor ik online kon spelen, moest ik mijn Playstation zelf, en Fifa10, een keer updaten en installeren. Dat is gebeurd, waardoor ik eindelijk online kon spelen. Ik heb verbinding met een ethernet kabel en heel snel internet, ook bijna geen vertraging (ping)

    Nu komt het probleem: Voor elke online wedstrijd die ik speel (aangepast, snel, teamplay), moet er elke keer de selecties worden gedownload, wat denk ik 20 seconden duurt, waardoor de tegenstander vaak het spel al verlaten is, als ik nog aan het downloaden ben. Omdat dit volgens mij niet nodig is voor elk duel was mijn vraag of ik dit eventueel kon veranderen, omdat dit vrij irritant is dat ik zo lang moet wachten en tegenstanders vaak weg zijn.....

    Groeten en alvast bedankt,

    Willem

  8. Hallo,

    Ik ben opzoek naar een goede, duidelijk en makkelijke FTP, die bovendien gratis te downloaden moet zijn  :)

    Ik gebruikte in Firefox altijd FireFTP, maar omdat ik een nieuwe laptop heb waar ik enkel Google Chrome op heb, en ik vroeger een ander programma'tje gebruikte om alles te uploaden, dacht ik dat die er nog wel zouden zijn maar ik kan ze niet vinden. heb WS_FTP al gekregen van iemand, trouwens, maar dat is niks...

    Alvast bedankt,

    Gr, Willem

  9. Hallo allemaal,

    Ook ik ben 'redelijk' nieuw hier, ben al een tijdje aangemeld, destijds ook wat vragen gesteld, maar nu toch de bedoeling om wat actiever te gaan worden op dit forum  ;)

    Ik ben Willem, 16jaar (8januari jarig) kom uit Helmond, woon er nog steeds, en mijn hobby's zijn voetballen, computeren (gamen) uitgaan en af en toe is werken  :D

    Als ik vragen heb zal ik ze ongetwijfeld stellen, en als ik antwoord weet op jullie vragen zal ik ze ook proberen te geven.

    Groeten,

    Willem

  10. Deze staat voor mij geplant op 31 Okt in Pathé.

    Die wil ik gewoon in de bios zien. I.p.v. een CAM versie, ik download lader de blu-ray rip wel. ;)

    Goed idee, wat ik heb gezien draait 'ie vandaag al in de bioscopen, dus ga ik 'em vanavond maar bekijken in Pathé Eindhoven.

    En dan later kan ik 'em altijd nog downloaden, dan ga ik inderdaad eerder voor de Blu-ray/DVD rip dan voor de cam versie :)

    Gr, Willem

×
×
  • Nieuwe aanmaken...