Spring naar bijdragen

Hersan

Full members
  • Aantal bijdragen

    119
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Hersan

  1. Indd die 3e lijkt me een goeie alleen de bovenstaande 3 laptops kun je niet bij een mediamarkt,bcc ofzo kope? Liefst koop ik hem gewoon uit een winkel ipv internet of zijn de genoemde winkels bij tweakers wel goede winkels. Stel er is iets kapot dan moet ik het weer opsturen enzo ipv langs gaan

    Die 3e is gewoon genoeg voor football manager tog en een betere processor dus dan zou ik beter die 3e kunne kopen of niet.

    Hoe trouwens ook dat lenovo goeie klopt dit?

    Bedankt voor je reactie, meer advies is welkom:p

  2. Hallo heren en eventueel dames,

    Heb een vraagje, mijn pc begint kuren te vertonen en is dus toe aan vervanging. Hij is inmiddels al 5 jaar oud en word steeds dragen en doet steeds gekkere dingen( Vanzelf uitgaan etc).

    Ik wil dit keer gaan voor een laptop en zat te denken aan de merken Asus, Sony Vaio en dat was het wel?? Weet niet waarom maar dit zijn de 2 beste toch?

    Ik ben geen fanatieke gamer dus mijn laptop hoeft geen beast game laptop te zijn maar wil wel een spel als Football manager 2013 kunnen spelen. Mijn huidige pc kont dit wel aan maar was wel erg traag enzo. Maar met een nieuwe laptop moet dit goed komen.

    Budget: 600/700 ((mag wat meer, als je een goeie reden hebt) , maar liefst rond die prijs.

    Processor: Liefst I5 of hoger

    Inch: Maak niet uit, liefst een grotere beeldscherm.

    Weet overigens niets van laptops, pc's af en naar welke specs ik moet kijken. Zoals wat nou een goede videokaart is, maar voor football manager zal dat niet zo heel goed hoeven te zijn denk ik?

    Alvast bedankt voor jullie hulp en reacties!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...