Spring naar bijdragen

lovely86

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door lovely86

  1. Hey allemaal ik heb de legale versie van de sims 3 gekocht. volgens 'Can I run it' Moet het voor mij mogelijk zijn om het spel probleem loos te draaien.

    Nou heb ik een aantal minder leuke grafische problemen en heb ik al veel dingen geprobeerd. Zoals de de drivers van de video card ge-update, alle video instellingen in het spel geprobeerd, en scherm resolutie aan gepast maar niks help! Heeft iemand nog een tip of een idee wat ik nog zou kunnen proberen?

    Windows vista 32  bit.

    Nvidia GeForce 7150m /n Force 630m

    Bij behorende plaatjes zie je mijn grafische probleem het zijn vooral de sims zelfs en dat is best vervelend.

    Al vast bedankt voor jullie hulp

    [verwijderd door de beheerder]

  2. Eej welcome en ehh... bedankt voor je tips he!

    Dat sims3 spel is wel vet gepromoot maar helaas erg goed beveiligd zelfs heb ik hem legaal gekocht.... moest toch een paar trucjes gebruiken om het te laten werken!

  3. Ik ontwerp Buisnescard vooral visite kaarten voor zelfstandig ondernemers en netwerkers. Onze zijn vooral creatief en exclusief. Is wel leuke buisness.. en over verdiensten kan ik niet klagen niet dat ik in dit leven de quote 500 ga halen. Maar als je zo iemand ken.... zit er hier zn leuke meid hahah

  4. Hey,

    Ik heb sims3 gekocht... tja vrij levenloos...

    Maar toen ik hem wou insteleren deed ie het dus niet!

    Wat ik toen heb gedaan is hem ge-deinstaleerd... toen bleef ie een heletijd op mijn bureau blad staan toe weer maar eens ge-deinstaleerd...

    daarna wou ik hem opnieuw instaleren steeds ik dat probeer geeft ie dus aan of ik hem wil deistaleren!!! Wordt er gek van! Peper duur spel... moet ik hem terug brengen naar de winkel of weet iemand wat ik er mee aan moet?

    Liefs Lovely

  5. Hallo iedereen ik ben Lovely (Nou ja echte tuurlijk niet die was al in gebruik ;))

    Ik ben begin 20 en heb me hier aan gemeld omdat ik op computer gebied nog gewoon een groentje blijk te zijn. Al ben ik wel van veel dingen op de hoogte moet ik eerlijk toegeven.

    Waarom heb ik mij aangemeld? Simpel hoop van jullie tips te krijgen en bij bepaalde onderwerpen en vragen staan er veel goeie weetjes en tips.

    Ow, ja even verder met het standaard lijstije wat ik absoluut niet ben... Ik kom uit omgeving noord holland. En heb geen studie afgemaakt... (zit in de familie) hahaha heb wel een eigenbedrijfje....

    Thats me

×
×
  • Nieuwe aanmaken...