Spring naar bijdragen

timothy250

Full members
  • Aantal bijdragen

    30
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door timothy250

  1. Hallo,

    Een tijd geleden heb ik de premiere versie portable gedoawnload, hier zat echter geen geldige serail bij. ik heb al verschillende serials uitgeprobeerd, maar tot nu toe werk er nog geen. Is er iemand die mij een link of iets zou kunnen geven (mag natuurlijk ook via prive bericht).

    Alvast Bedankt!

  2. ik ben bezig om LINK te downloaden, vervolgens wil ik dat op mijn mac zetten met bootcamp. Maar kan dat wel met die versie?

    [gmod]Linken naar illegale content is verboden! Lees hierover de huisregels nogmaals goed door. Bij herhaaldelijk overtreden van de huisregels volgt er een ban.[/gmod]

  3. Bij winrar krijg ik een foutmelding dat ik niet meer dan 4gb kan uitpakken, dus nu wilde ik fat32 converteren naar ntfs. Maar toen de computer opnieuw opstarten was hij het systeem aan het checken, en daarna deed hij weer precies hetzelfde. Toen ging hij als laatste kijken of er genoeg geheugen was,maar toen kwamen er veel regels langs waarvan ik niet alles heb kunnen lezen. Het enige dat ik wel weet is dat hij zei dat hij niet genoeg geheugen heeft om te converteren.

    weet iemand hoe ik alsnog fat32 kan converteren?

    Alvast Bedankt

  4. ik heb de textures en materials gevonden die normaal op de cd horen te staan. de orginele tutorials van 3d studio max zijn te vinden op:KLIK

    Met deze torrent:(KLIK) heb je 3d studio max 9+tutorials, in de tutorials vindt ook de textures en materials enz. Voor de de tutorials moet je dus naar de eerste link gaan, en voor de textures (die bij de tutorials horen) moet je naar de 2e link gaan.

  5. ik had een vraagje over wow private server.

    in de realmlist heb ik precies gezet wat moet namelijk:Set Realmlist wowtopia.net

    alleen als ik me inlog in wow zegt hij dat ik naar world of warcraft moet gaan (hun eigen site).

    kent iemand dit probleem of kan iemand me helpen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...