Spring naar bijdragen

Shark1

Members
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Shark1

  1. Lukt me niet  :(

    Je moet je voorstellen dat het pull down menu achter 'CD/DVD brander' leeg is en ook een beetje wazig. Als ik er op klik gebeurt er niets.

    Hij geeft bij overzicht van apparaten alleen mijn DVD speler en mijn virtuele CD/DVD Rom aan. Mijn DVD/CD brander komt niet in het rijtje voor. Heeft het daar wellicht mee te maken?? Moet ik misschien mijn virtuele CD/DVD Rom verwijderen? En hoe doe ik dat?

  2. Ik wil een image branden met Alcohol120%. Hij geeft zelf aan dat er een virtuele drive is en nog een CD/DVD brander. Tot zover klopt het nog. Als ik de wizard start, een image bestand selecteer en verder ga kom ik in het venster waar ik de CD/DVD brander moet selecteren. Het pull down menu is echter leeg en ik kan het ook niet aanklikken (alles is 'grijs'). Ik snap hier niets van....

  3. Na wat speurwerk ben ik tot de ontdekking gekomen dat er een ledenstop is bij FTD. Het is begrenst op 100 000 gebruikers. Na 40 dagen geen gebruik te hebben gemaakt van FTD word je account automatisch verwijderd.

    Ik heb dus geen idee hoelang het kan gaan duren voordat ik me kan registreren en graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat ik het een K*T systeem vind!!!

    Weet iemand hoe ik gebruik kan maken van newsleecher zonder FTD of is er misschien een soortgelijk iets waarmee bestanden te vinden zijn?

    Mvg,

    Henk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...