Spring naar bijdragen

Dwayne Johnson.

Full members
  • Aantal bijdragen

    515
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Dwayne Johnson.

  1. Eventjes bellen met de providers is het beste wat je kan doen.

    Hmm ja, heb op het Vodafone forum lopen snuffelen en daar word je ook niet wijzer van.

    Verlengen bij Vodafone zelf is 4 maanden van te voren.

    Verlengen bij een andere Provider is 2 maanden van te voren, mits je je nummer wilt behouden dan moet je dat weer 60 dagen van te voren aanvragen.

    Maar ben er ook niet echt duidelijk uit hoe dat dan zit met nummer overnemen en contracten etc.

  2. Goedemiddag Heren!

    Ik heb een vraagje!

    Eind september loopt mijn huidige abonnement af bij Vodafone en ik wil graag overstappen naar een andere provider ( Goedkoper abonnement.)

    Alleen ik ben er nou niet zeker van hoe ik dit moet doen.

    Eind mei mag ik kiezen tot verlengen bij Vodafone of het eindigen van mijn abonnement, maar is het al mogelijk dat ik nu een nieuw contract aanvraag bij een andere provider met nummerbehoud?

    Of moet ik dan echt tot 24 Mei wachten?

    Gegroet.

  3. Gegroet,

    Ik heb dus ergens in euuuh Oktober een Vodafone Red C abbonement afgesloten 2 GB internet + Onbeperkt Bellen & Smsen ( wat natuurlijk niet zo is, maar goed )

    Ik ben dus sinds kort afgesloten no biggie, soms is de rust wel fijn.. maar ga ik dus zaterdag met me goede gedrag naar de stad voetbal kijken.. zie ik dat ik gewoon nog een 4G verbinding heb en gewoon kan whatsappen, facebooken, twitteren noem het maar op.

    Bekijk ik net mijn vodafone.nl zie ik tot mijn verbazing dat ik sinds 07-07-2014, al 2GB internet heb opgemaakt en al 0,18 cent eroverheen ben met mijn telefoontje, waarvan ik zeker overtuigd ben dat ik in 8 dagen tijd totaal gerekend 4 dagen op WIFI heb gezeten thuis.

    Is dit gewoon een gigantische fout van Vodafone? want ik kreeg vorige maand een telefoon rekening van 98,75, wat ik erg knap vind sinds ik een limiet heb en er zeer overtuigd van ben dat ik geen 2GB kan opmaken. en ik er eigenlijk op tegen ben om deze te betalen sinds ik een limiet heb.

    Wat moet ik doen, Vodafone opbellen en vragen wat er aan de hand is, of toch afgesloten doorblijven lopen en leven op mijn 4G

  4. logitech muis? Dat zit in de software van logitech

    Ja maar dit heb ik voor het eerst, normaal als ik me scroll indrukte gebeurde er niks, en ik moet me scroll kunnen indrukken voor medal of honor warfighter.

    Heb het opgelost!

    Set point gedownload van logitech en het daarmee uitgezet!

  5. Ik Zou graag van iemand een iphone 4s willen overkopen voor de persoon die er van af wilt.

    De telefoon hoeft nou niet 'nieuw' te zijn maar ook niet bijna uit elkaar vallen en een oplader erbij en ik ben zoet.

    De prijs die je ervoor zou willen ligt aan jezelf.

    Mvg.

  6. Daar zit vaak een klein addertje onder het gras.

    Zo moeten het spellen zijn die erg recent zijn, dus denk aan spellen uit 2012.

    Ik heb ook het idee als je de game gewoon koopt, en je gaat een keer je oude spellen inleveren dat je er dan meer geld voor krijgt dan bij zo'n inruil-actie bij een release ;)

    Ja dat is waar. maar meestal lichten ze ook de boel op. verkopen hun hem voor 20 euro, krijg jij er mischien 5 euro voor.:)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...