Spring naar bijdragen

Glenneke1996

Full members
  • Aantal bijdragen

    608
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Glenneke1996

  1. Iedereen hier die Metro Commander, Files&Folders of Torrex op zijn Windows 8 toestel gebruikt. Deze zijn deze week gratis te downloaden! Metro Commander en Torrex zijn sowieso gratis, maar de in-app aankopen zijn deze week gratis. Torrex (een torrent client) kost anders €6,49!!!

    • Leuk 2
  2. Robin, de Surface bevalt mij zeer goed! De perfecte combinatie van entertainment en productiviteit. Ik kan al mijn taken en presentaties erop maken en makkelijk meenemen naar eender waar. Alles werkt zeer vlotjes en er zijn al vele leuke apps. Windows 8 is duidelijk gemaakt voor apparaten zoals de Surface. Je mag me altijd contacteren via pb of mail als je vragen hebt!

  3. Ik ben misschien van plan om een nieuwe batterij te kopen voor mijn Samsung Galaxy Gio, omdat deze na bijna 2 jaar wel echt versleten is en ik nog wel van plan ben om mijn Gio een tijdje te gebruiken.

    Naast de officiële batterij van Samsung zijn er ook onofficiële batterijen te koop die vaak een hogere capaciteit hebben. Meer capaciteit lijkt mij beter, omdat mijn Gio nu echt snel leeg is. Maar is dit ook veilig?

  4. Sinds enkele uurtjes geleden ben ik de (zeer) trotse eigenaar van de ASUS MX239H.

    Nu ik een vakantiejob heb en aardig wat geld verdiend heb, vond ik het eens tijd mijn vierkant 19" monitor te vervangen. Omdat ik vaak op mijn Microsoft Surface RT werk werd ik zot van de lage resolutie op mijn monitor. Nu staat hier dus een mooie 23" Full HD monitor met een PRACHTIG beeld!

    ASUS_Designo_MX279H.jpg

    Morgen volgt er misschien nog een zelf genomen foto.

    • Leuk 2
  5. Ik heb mij voornamelijk op reviews van kopers op sites zoals amazon gebaseerd en daar lag de score (bijna) altijd tussen de 4 en 5 sterren. De 27" variant heeft wel vele reviews en die ware allemaal zeer positief (behalve dan dat 1080p te weinig is voor 27", maar dat probleem heb ik niet met mijn 23" monitor). Iets kopen is natuurlijk altijd een beetje gokken en ik heb in dit geval juist gegokt!

    Ik begreep eerst niet waarom iedereen steeds IPS aanraadde, maar nu ik de mooie kleuren en enorme kijkhoek voor me zie begrijp ik het. Ga dus zeker voor een IPS-monitor, het is die meerprijs meer dan waard!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...