Spring naar bijdragen

Sillysauce

Full members
  • Aantal bijdragen

    66
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Sillysauce

  1. Ik krijg een melding 'Can't connect to the server at localhost;8080'. Het errorscherm suggereert dat de Firewall het programma niet zou doorlaten of dat er iets met mijn internetverbinding zou zijn. De standaard melding dus wat niet klopt want verder doet alles het gewoon.

    Wat kan ik proberen?

  2. http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2011/02/deurwaarder_bezoekt_brein.html

    :duivel:

    Deurwaarder bezoekt BREIN

    Auteursrechtenorganisatie BREIN, die jacht maakt op 'illegale' downloaders, heeft vandaag bezoek gehad van een deurwaarder. De rechtbank in Haarlem gaf toestemming aan een hosting provider om servers van de organisatie in beslag te laten nemen.

    De inbeslagname volgt op een actie van BREIN waarbij de servers werden weggehaald bij Worldstream. Hiervoor had de organisatie noch van de rechter, noch van de organisatie toestemming gekregen.

    De inbeslagname van de servers werd vorige maand nog als een overwinning voor BREIN gevierd, omdat het er een grote 'top-site' mee uit de lucht kreeg. De organisatie had er echter geen rekening mee gehouden dat de hosting provider niet verantwoordelijk is voor de websites van haar klanten.

    De auteursrechtenorganisatie kan een rechtszaak tegemoet zien

  3. Don't get me wrong, ben compleet voorstander dat er gedownload kan worden en Timmie kan mijn rug op maar.. Is Spotnet echt zo onaantastbaar als er beweerd wordt?

    Zou iemand me kunnen uitleggen waarom dan? Het lijkt mij dat als de maker bekend is (wat volgens mij zo is) dat een dwangsom een eerste en effectief middel is om de druk erop te leggen het programma of de ontwikkeling ervan te stoppen. En de spotdatabase dan? Blijft die gewoon bestaan als straks FTD uit de lucht is? En Usenet dan? Zou het voor de tegenstanders mogelijk zijn om dat plat te krijgen??

    Ben niet paranoide ::) Ben nieuwsgierig! :)

  4. Ik heb Bioshock gedownload welke uit voor mij niet bekende bestanden bestaat. Ik heb de bestandstypen veranderd om te zien of ik het daarna (als .rar-bestand zijnde) wél kon uitpakken maar dat lukte niet.

    Toen heb ik de bestandstypes proberen terug te veranderen naar het originele formaat maar dat wil niet lukken.

    Vervolgens heb ik een andere download geprobeerd waar exact dezelfde veranderingen in staan als in de eerste terwijl ik daar nog niet aan gekomen ben. Er zijn dus 2 bestanden veranderd die ik niet naar het origineel meer krijg??

    Even een plaatje erbij ter verduidelijking;

    naamloosbd.jpg

    Bestand 1 en 6 zijn dus anders dan de anderen. Bestand 7 geeft aan wat het origineel is. Hoe verander ik deze formaten zodat ze weer hetzelfde zijn als de rest? Iemand een idee?

  5. Dat had ik gedaan en heb hem al gebruikt ook.

    Lees dit :P

    Tot zover snapte ik het. En dattie automatisch vervangen wordt scheelt wat handelingen en is prettig! :D Moet FTD trouwens uitgeschakeld terwij de database vervangen wordt? Of gewoon terwijl hij aanstaat de update-knop gebruiken als de downloader klaar is?

  6. Hier is de Stap voor stap handleiding in Jip en Janneke Taal!

    http://www.duken.nl/leren-downloaden/spotnet-handleiding-nzb-bestanden-zoeken-en-downloaden-leren-downloaden.html

    Na aanleiding van dit topic; http://www.duken.nl/forums/index.php?topic=36081.0

    ..had ik een vraagje.

    Ik krijg wanneer ik het programmatje installeer een nieuw Ftd-icoontje op mijn bureaublad. Moet ik, als ik van Spotnet gebruik wil maken, dat nieuwe icoontje gebruiken om Ftd op te starten?

    En wat is het voordeel dan vergeleken met de 'gewone' database?

    spotscreen.png

  7. Heb nog even verder geexpirimenteerd omdat ie  het daarnet toch deed? Nu merk ik dat als ik enkel de payserver invul bij default server, dan doet ie niets. Maar als ik als 'new server' de server van mijn provider erbij zet, download ineens toch? (met 8 verbindingen) :P

    Jammer is echter dat de totale transfersnelheid niet echt sneller gaat dan op de kpn-server met 3 verbindingen. (ong. 800kb/s) Maar dat ligt aan mijn abbo denk ik.

    Maar hup we kunnen dus weer. :)

  8. Voor lightningusenet. Maar helemaal lekker loopt ie nog niet en ik weet niet waar dat aan ligt.. Ik had daarstrax een download lopen die via 8 verbindingen binnen kwam, maar de volgende die maar een paar dagen ouder was, pakt ie dan weer niet. Reden; te lang geleden gepost?? 53 dagen is toch niet lang?

    Ik heb nu in Grabit enkel de default server ingevuld met de gegevens van de payserever en de rest verwijderd. Maar misschien moet ik de basisnewsserver er toch bij laten staan? Toen deed ie het nog wel..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...