Spring naar bijdragen

tarwetijger

Members
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door tarwetijger

  1. Hoi

    Ik ben nog redelijk nieuw met dit alles. Nu heb ik een film gedownload. Ik heb deze binnen in een hoofdmap Video TS.

    Als ik deze map in ga staan er 11 bestanden.

    2 daarvan zijn IFO bestanden, 2 zijn BUP bestanden en 7 zijn MPEG bestanden.

    Wat moet ik hiermee...??? Ik wil dit op DVD branden. Maar als ik deze bestanden zo neer brand, werkt de film dan wel  of moet ik er nog iets mee doen??

    Ik hoor het wel alvast vriendelijk bedankt voor reactie's

  2. Hey,

    Terwijl ik dit tik ben ik al 19 minuten aan het downloaden. Op dit moment met 80 kb/s... Niet gek dus. Ik denk dat de problemen op een of andere manier opgelost zijn. De poorten staan open en mijn ip staat vast. Dit weet ik 100% zeker doordat ik onderstaand stukje tekst heb gelezen op duken.nl:

    Hoe weet je naar welk lokaal IP adres je de poorten moet openzetten?

    Dat is dus het lokale IP adres van de pc of server waarop het programma draait dat bereikbaar moet zijn. Je kunt uitvinden welk IP adres die pc heeft door op de desbetreffende pc het volgende te doen:

    Ga naar Start menu --> Uitvoeren (Run) --> tik in: command [enter] Er opent dan een DOS-boxje.

    Voor Windows 2000 en XP tik je dan in:

    ipconfig/all [enter]

    Voor oudere Windows versies tik je in:

    winipcfg [enter]

    Je krijgt dan wat gegevens te zien, waaronder ook het IP adres van de pc. In principe kun je dat IP adres gewoon overnemen. Het probleem is alleen dat dit IP adres vanzelf zou kunnen veranderen. Het is daarom verstandiger om het IP adres vast in te stellen op de pc zodat het niet meer kan wijzigen. Neem daarvoor de volgende gegevens uit de DOS box precies over (op een papiertje ofzo):

    - IP adres (waarschijnlijk 10.0.0.x met x een getal tussen 3 en 255)

    - subnetmask (waarschijnlijk 255.255.255.0)

    - gateway (waarschijnlijk 10.0.0.2)

    - DNS server (waarschijnlijk 10.0.0.2)

    of je krijgt deze ( afhankelijk van je router)

    - IP adres ( 192.168.x.x)

    - subnetmask ( waarschijnlijk 255.255.255.0)

    - gateway ( 192.168.1.1 of 192.168.1.100 )

    - DNS server ( 192.168.1.1 of 192.168.1.100 )

    Vervolgens sluit je de DOS box.

    Ga dan naar de netwerkeigenschappen op de desbetreffende pc (via Start --> Instellingen).

    Daar click je met de rechtermuisknop op de netwerkadapter die wordt gebruikt en je kiest voor "eigenschappen". Dan click je eenmaal op TCP/IP en je clickt op "eigenschappen". Daar staat nu waarschijnlijk nog geselecteerd "IP adres automatisch verkrijgen". Dat gaan we dus veranderen. Vul alle gegevens in zoals je ze had opgeschreven. Alleen bij het IP adres vul je iets anders in. Het eerste deel neem je wel precies over, maar het getal achter de laatste punt daa vul je iets anders voor in. Kies daarvoor een hoog getal (maar wel kleiner dan 255), bijvoorbeeld 200. Je krijgt dan dus als IP adres bijvoorbeeld 10.0.0.200.

    Click op OK en sluit alle venstertjes netjes weer af. Je pc heeft nu een vast IP adres gekregen. Dat IP adres (dus bijvoorbeeld die 10.0.0.200) vul je dus in als "host IP" bij het openzetten van de poorten.

    Hier wordt gesproken van 10.0.0.200. Bij mij is dat dus 10.0.0.150. Dus dat klopt.

    NOD32 is eraf. Dat zal dus ook wel schelen. Ondertussen heb ik bittornado nog een keer opnieuw geinstalleerd. Meer kan ik ook niet doen denk ik...

    Maar hij download nog steeds.!!!!

    Nu 22 downloaden op 90 kb/s!!!

    Ik ga er maar vanuit dat alle problemen opgelost zijn. Zeer veel bedankt voor je snelle reacties!!!

    Ik heb gelijk nog een vraag;

    Kan je ook meerdere downloads tegelijk doen?? En zo ja Hoe?

    Bedankt ;) O0 O0

  3. Ben ik weer...

    Nu wilde ik dus mijn ip vastzetten. Ik naar waar je dat moet doen. Ik de 10.0.0.150 weg gehaald en mij eigen ip daar in gevuld. Doet heel internet het niet meer. Dus ik weer terug naar 10.0.0.150 en jawel internet werkt weer....

    Ik heb dus bij 10.0.0.138 niets veranderd en gewoon op 10.0.0.150 laten staan.....

  4. mmm misschien ben ik een beetje lomp :-[Maar waar moet je dat ip adres dan invoeren?

    Ik krijg jouw afbeelding namelijk niet te zien...

    Ik ga nu ff wat eten en dan moet ik nog weg. Dus halfverwege de avond ben ik weer terug en ga ik weer verder... Ik heb er nu al heel de dag bijna aan besteed... Bedankt in ieder geval!

  5. Hey Nou heb ik zelf de 10 poorten open gezet zoals dat moest.

    Nu loopt bittornado nog steeds "vast"

    Het enige waar ik niet zeker van ben is mijn vaste IP-adres. Of ik die goed heb ingevoerd ....

    Hoe kan ik mijn vast ip-adres terug zien? Of waar kan ik die vinden? ik heb nu als vaste ip 10.0.0.150 Klopt dit of moet dit iets heel anders wezen? Ik weet ook niet hoe ik die vast moet zetten... Ik kom er in het engels echt niet uit....

    Wie kan me helpen ;)

  6. Firewal heb ik gedaan. Ik ben nu bezig met die poorten open zetten alleen daar kom ik dus echt niet uit.... ALles in het engels en mijn engels is al zo belabberd.... :'(

    Nu heb probeer ik dat via het programma PFconfig te doen. Alleen dan moet je je op een of andere manier registrenen wat weer niet lukt... Kan jij het mij in simpel nederlands uit leggen of weet jij een simpel programma die dat voor mij doet???

    Alvast bedankt

  7. Nee dat gebeurd ook met andere downloads... Ik heb vanaf een andere site geprobeed te downloaden en daar kreeg ik precies het zelfde mee... Wat wel typisch is ben ik achter gekomen dat dit alleen voor komt als ik een hoge download snelheid heb... Misschien dat dit er iets mee te maken heeft...??

  8. Hey,

    Ik ben nieuw in het downloaden hier... Nu heb ik bittornado gedownload. Nu ben ik een film aan het downlaoden om het allemaal een beetje uit te proberen. Echter als ik bittornado open en de file selecteer dan wordt mijn balletje geel. Na een paar tellen wordt deze groen en ga ik downloaden. Tot zo ver geen problemen en het werkt goed! Echter na 2 minuten downlaoden blijft het beeld hangen en doet het programma niets meer (zo oogt het tenminste). Het balletje blijft groen maar er verandere helemaal niets.... Het beeld blijft vast staan. Dit is elke keer na een paar minuten. Ik sluit dan het programma af en weer opnieuw opstarten en bla bla totdat het weer vast staat. Het probleem is dat ik dus niet even weg kan bij mijn pc. Want zo ver ik kan zien download hij niets meer.... Weet iemand hier raad mee?? Of is dit normaal??

    Alvast bedankt voor de reacties!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...