Spring naar bijdragen

xtaix

Full members
  • Aantal bijdragen

    132
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door xtaix

  1. Diepte van de Z9 Plus is 51 cm, moet passen dus. Door de kabels zal ie nog wel een centimeter of 5 extra nodig hebben. In een Z9 zitten echter wel blauwe LEDs, wat misschien niet handig in je slaapkamer. Als je dat niet wilt, kan ik nog wel een aantal andere behuizingen aanraden.

    Liever geen led verlichting erin, ;) hij staat in de huiskamer, me ouders zullen daar niet zo blij mee wezen haha. Ik had het verkeerd gemeten mijn excuses daar voor.

    45cm is linkerkant rechterkant 49cm, Hij staat zo'n 5 cm van muur af, maar de voedingkabel drukt wel tegen de muur. dus ik kan de pc niet verder naar achteren drukken, dit komt door o.a. voedingkabels en televisie/atenne kabel (de huidige kast valt er nu net binnen).

    Afmeting huidige systeem Acer M7811

    Lengte 45,6 cm, Breedte 18,5 cm en Hoogte 41,6 cm

    Kan 1 van deze 2 ook?

    Azerty - Coolermaster Elite 370 / 371

    Coolermaster Elite 342 + 343

  2. Ik zou kijken naar een Zalman Z9, die wel een stukje groter is dan de kast die je nu hebt. Neem daat een OCZ ModXStream 600W bij en een videokaart naar keuze. Liefst zou je ook nog een aparte processorkoeler nemen, maar wachten op hoe de pc werkt met de nieuwe spullen.

    Waar de behuizing/pc in moet, (in een computermeubel) kan de acer nu net in.

    Het stukje waar die in moet loopt wat schuin, De linkerkant 54cm rechtekant is 59cm (diepte)

    hoogte en breedte maakt niet veel uit

  3. Het werd mijn aangeraden door Tom, om het over te zetten naar een nieuwe behuizing, nieuwe voeding en extra koeling te nemen.

    Mijn huidige kast zou te warm en te krap zijn voor een nieuwe videokaart. Ook is de voeding niet al te best, deze zou een goede videokaart als Nvidia GTX 560 of Radeon HD6950 niet kunnen trekken.

    Voor het overzetten moet ik wel hulp vragen van een specalist.

    Het liefst zou ik alleen de videokaart vervangen maar als dat niet mogelijk is door te klein kast, slechte capiciteit voeding en te weinig koeling. Dan zal ik een nieuwe behuizing, voeding, en koeling moeten aanschaffen, ik heb natuurlijk niets aan, dat de boel overhit raakt of dat het niet erin past.

  4. Is dit een goede videokaart? Videokaart Palit GeForce GTX560 TI 1GB Sonic ?

    Ik heb ook een paar bebuizingen gevonden, liefst heb ik een zwarte kast zonder fel blauwe/rode lichten erom, hij staat namelijk in de woonkamer.

    bij Azerty, zie ik verschilllende behuizingen:Bureaumodel, Fulltowermodel, HTPC, Microtowermodel, Midtowermodel, Mini ITX, Minitowermodel en Towermodel, waar moet ik onderkijken als ik nieuwe behuizing wil kiezen als ik er van uitga dat ik de Nvidia GTX 560 zal nemen. En welke raden jullie mij aan. mag ook een andere zijn :)

  5. Ik zit er aan te denken om mij Nvidia GT320 te vervangen in mijn Acer Aspire M7811

    Link specificaties:Acer Aspire M7811 PT.SDHE2.083

    Nu is mijn vraag waar moet ik opletten bij een nieuwe videokaart.

    Ik wilde graag een Nvidia GTX Serie, als je op internet kijkt heb je heel veel verschilende

    GTX 460/560/570/580/590. Je hebt heel veel merken, hoe kan dat het ene merk veel duurde is als het andere merk, beide is het dan bijvoorbeeld GTX 560.

    Tevens welke videokaart raden jullie mij aan.

    budget: 0 - 200 euro

  6. Router uitzetten, daarna modem resetten. Wacht dan een half uur en reset de router.

    Met resetten bedoel ik de grondigste manier daarvan: houd de resetknop 30 seconden ingedrukt, waarin je na 10 sec de stekker uit het stopcontact haalt en die er na nog tien sec weer in steekt. Dan houd je hem nog 10 sec vast en bij elkaar is dat 30 seconden.

    Vaak genoeg problemen gehad met spulletjes van Ziggo en die gasten, ook die van het dure Service+, kunnen helemaal niks.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

    Service+ kon niets doen, alle mogelijkheden hadden wij al geprobeerd, er moet nu een afspraak worden gemaakt voor een monteur, waarschijnlijk ligt het probleem buitenshuis.


    Post samenvoeging: augustus 30, 2011, 16:10:05

    Ziggo is langs geweest ik heb nogmaals een nu modem gekregen, het internet is nu weer normaal ik kon zelfs niet meer internetten.

    Mag slotje op.

  7. Ik heb sindskort het nieuwe modem, het downloaden is nu goed. Alleen had ik ook met het oude modem problemen met de latency/ping in het spel. Het is erg irritant, het spelen wil gewoon niet, want ik wordt er steeds uitgegooit.

    Update: Zaterdag 27 augustus 2011:

    Het ligt waarschijnlijk aan mijn Ping als ik bij opdrachtpromt. Ping ebay en microsoft.com verlies ik alle pakketten, verzonden 4, ontvangen 0 en verloren 4 <100%verlies>

    ---------------------------------------------------------------------------------------

    Update: vrijdag 26 augustus 2011:

    Ziggo gebelt, ze hebben mijn modem uitgelezen ze zeiden dat LAN 2 Ethernet snelheid duplex 10 Mbit (Ethernet modem is te laag, hiervoor moet ik service+ bellen), ik kon het beste proberen de Lan-kabel in Lan 4 stoppen. De computer waar ik WoW op speel is aangesloten op Lan 1.

    Bovenstaande is niet de oplossing, werkt niet (latency 1823 ms)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...