Spring naar bijdragen

ineke49

Full members
  • Aantal bijdragen

    39
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door ineke49

  1. Dus ik moet dit eerst in de bios instellen en dan de schijf pas formatteren?

    Maar hoe kan ik de schijf dan formatteren? Of moet ik niet formatteren maar alleen dit in de bios instellen en dan de installatieschijf in de PC doen en krijg ik dan wel vanzelf de vraag of ik de c-schijf wil formatteren?

  2. Ik wilde mijn PC formatteren omdat ie gewoon verschrikkelijk traag is, heb al verschillende programma's laten draaien maar ik denk dat het gewoon hoog tijd is dat ik de schijf eens helemaal leeg haal en opnieuw installeer.  ;)

    Ik las hier al dat als ik een installatieschijf van Windows in de driver zou doen met het opstarten dat ik dan vanzelf de mogelijkheid zou krijgen om de c-schijf te formatteren. Omdat ik van een andere nieuwere PC nog een originele Windows-Vista  installatieschijf had liggen dacht dat ik die er wel gewoon in kon doen. Maar als ik deze schijf er in doen en ik start de pc op dan start de installatieschijf niet vanzelf op. Ik kan wel via verkenner naar setup dus dat heb ik geprobeerd. Maar als ik dan de setup wil starten, krijg ik de melding:

    De versie van dit bestand is niet compatibel met de Windows-versie die wordt uitgevoerd. Controleer de systeeminformatie van uw computer of u een x86 ( 32 bits) of een x64 (64-bits) versie van het programma nodig hebt. Neem vervolgens contact op met de uitgever van de software.

    Kan ik op een andere manier de PC formatteren? Ik heb van de PC wel 2 herstelschijven (gemaakt toen ik m net had) dus als ik die er na het formatteren in doe, installeert ie toch ook weer de programma's die er op stonden toen ik m kocht?? Of kun je hier de herstelschijven niet voor gebruiken?

    Ik hoop dat iemand mij kan uitleggen hoe ik dit het beste kan doen...


    Post samenvoeging: november 14, 2010, 10:10:28

    ow nog even gekeken en er staat ook een mapje "upgrade" op deze schijf. In dit mapje stonden o.a. 2 programma's "netfx windows installerpakket" en "netfx windows installer-patch" . Gekozen voor "netfx windows installerpakket"  en dat lijkt te werken, tenminste hij gaat iets installeren  :-\

    ach aanvullingen alweer:  :(

    er wordt nu gevraagd om een disk Microsoft.NET framework 1.1, geen flauw idee wat dat is... ik heb maar een installatieschijf... ???

    Dus dit werkt ook niet  ???

  3. sorry voor de late reaktie! druk druk druk...

    Maar ik ben meteen terug gegaan naar de winkel en de verkoper schrok oprecht van mijn mededeling dat de laptop volgens mij gebruikt was. Hij verklaarde ook dat hij in de mening was dat de laptop net was binnengekomen en dat een van zijn collega's de doos alvast had opengemaakt.  (deze laptops waren toen in de aanbieding en ze waren op dus dat zou wel kunnen kloppen).

    Hij heeft ook erg zijn best gedaan om me zo snel mogelijk een nieuwe laptop te bezorgen.

    Dus gelukkig goed afgelopen.

    Gezien de reaktie van de verkoper en de moeite die hij heeft gedaan om het zo snel mogelijk goed op te lossen, denk ik dat dit echt een foutje van hem was en daarom zet ik de naam van de winkel hier ook niet neer...

    Maar ik begrijp dat het dus veel vaker voorkomt en er dus ook winkels zijn die dit veel vaker doen?? 

  4. bedankt voor jullie reaktie!

    Ik dacht dus ook al dat ie gebruikt was maar ik dacht ik check toch even of het wellicht niet standaard zo is dat er ter illustratie gebruikers staan vermeld. Leek me niet logisch maar toch... Ik heb verder gezocht of ik nog bestanden of iets kon vinden waaruit blijkt dat ie gebruikt is maar daarvan vindt ik niets terug. Ik weet ook niet of dat door het instellen van gebruikers helemaal is afgeschermd.

    Maar goed ik ga morgen na het werk meteen terug naar de winkel!

  5. Vanmiddag heb ik een laptop gekocht maar toen ik hem aanzette, stonden er al 4  gebruikersnamen in het beginscherm...  :o 

    Voor alle 4 moest je een wachtwoord intypen dus ik kon de accounts niet openen om te kijken of er gegevens in staan.

    Maar dit hoort officieel toch niet zo???? De laptop stond ook in een open doos in de winkel want hij zou net zijn binnen gekomen en met wilde hem net uitstallen.

    Ik heb verder op de laptop gezocht maar kon geen andere gegevens van e.v. andere gebruikers vinden. Er zat een adressticker op de doos die men er gedeeltelijk af had gescheurd maar waarop ik nog wel zien dat de technische dienst er als geadresseerde op stond vermeld. Dit lijkt mij niet logisch voor een nieuwe laptop.

    Nou vraag ik me wel af of dit wel klopt, is dit wel een nieuwe laptop of is ie stiekum toch al even gebruikt? Want in dat geval ga ik er morgen meteen mee terug.

    Hoop dat iemand weet hoe het zit.

    groetjes,

    Ineke

  6. Ik heb de bestanden overgezet op de nieuwe kaart. Maar op de een of andere manier moet hij het spel toch weer opnieuw beginnen. Dus hij kan niet beginnen met een reeds opgeslagen spel.

    Ik heb nog een keer extra gecontroleerd of ik SAV bestanden goed mee gekopieerd had maar dat was wel het geval. Het enige wat me opviel was dat er 2x een SAV bestand staat  en  ik weet niet of dat zo hoort...


    Post samenvoeging: december 24, 2009, 15:40:02 pm

    Geprobeerd om 1 van de 2 Sav bestanden weg te halen maar dan haalt ie ze allebei weg dus dat is ook niet de bedoeling...  :-\

  7. ow fijn dat dat kan! Daar zal hij blij mee zijn! Maaruh.... hoe moet dat dan?  :redface:

    De software van de R4i is toch anders dan die van de R4, dus ik kan toch niet gewoon het microSD kaartje, waar nu de spellen op staan, in de R4i adapter doen?

    Of moet ik de spellen dan eerst weer van het microSC kaartje op de PC zetten, en vervolgens weer plaatsen op het microkaartje waarop ik de juiste software voor de R4i kaart heb gezet.

    Worden de opgeslagen spellen in hetzelfde bestand opgeslagen als het spel zelf?

  8. Hoi,

    mijn zoontje heeft een DS-lite en daarbij een R4 card. Hij heeft daar veel spellen op staan.

    Nu heeft hij een nieuwee DSi en we kwamen er achter dat zijn R4 card hier niet in werkt maar dat hij een R4i card nodig heeft. Kunnen de spellen die hij heeft opgeslagen worden overgezet op zijn nieuwe R4i card? Of moeten we de spellen er weer allemaal 'vers" opzetten en moet hij weer bij het begin beginnen??

    Ik dacht dat het andere software is dus ik vrees dat het niet overgezet kan worden....  :(

  9. heeft er iemand de crack voor RCT3 dolle waterpret?

    ik vond al wel dit topic hier:

    http://www.duken.nl/component/option,com_smf/Itemid,81/topic,14883.0

    Ik heb geprobeerd om via de links te downloaden maar ik snap het niet helemaal...  als ik dat downloade kreeg ik gewoon de hele game RCT3 maar die hoef ik niet... ik hoef alleen maar de crack te hebben toch?

    Tja.. sorry ben een leek in het downloaden van games...dus weet helemaal niks van cracks en zo 

    Mijn zoon heeft op zijn PC RCT3 staan (originele versie), hij wilde graag de uitbreiding dolle waterpret dus die heb ik voor het gedownload. De download bestaat uit verschillende mapjes en losse bestanden. Ik heb het mapje met alle submapjes en losse bestanden samen gebrand op een DVD.. Dat is geloof ik niet helemaal de juiste manier maar ik had geen problemen met het installeren van dolle waterpret.

    Maar helaas... nu kan ik RCT3 niet meer opstarten... hij vraagt steeds om de cd. Als ik dan de originele CD van RCT3 er in doe, blijft hij dit toch steeds vragen. Ik heb ook geprobeerd om de gebrande DVD met dolle waterpret er in te stoppen maar ook dan geeft ie deze melding..

    \Omdat mijn zoon natuurlijk baalt dat ie nu helemaal geen RCT3 meer kan spelen, heb ik geprobeerd om dolle waterpret te verwijderen maar dat lukt nu dus niet meer...   Hij geeft steeds aan dat ik dan RCT3 + dolle waterpret moet verwijderen. Dus dan moet ik RCT3 verwijderen en ook de parken die hij al heeft gemaakt! En dat is zeker ook niet de bedoeling.

    Nu lees ik hier dat ik er een cracker overheen zou moeten gooien? 

    Heb ik dus geprobeerd maar ik snap er niets van   

    Mijn zoon baalt verschrikkelijk want hij kan al een tijd zijn favoriete game  niet meer spelen (uh... nou ja.. eigenlijk kan ik beter schrijven dat dat de enige game is die hij speelt dus hij kan nu helemaal niet meer achter dus PC) ... dus ik hoop dat iemand me kan helpen  :s

  10. heeft er iemand de crack voor RCT3 dolle waterpret?

    ik vond al wel dit topic hier:

    http://www.duken.nl/component/option,com_smf/Itemid,81/topic,14883.0

    Ik heb geprobeerd om via de links te downloaden maar ik snap het niet helemaal... :redface: als ik dat downloade kreeg ik gewoon de hele game RCT3 maar die hoef ik niet... ik hoef alleen maar de crack te hebben toch?

    Tja.. sorry ben een leek in het downloaden van games...dus weet helemaal niks van cracks en zo  :redface:

    Mijn zoon heeft op zijn PC RCT3 staan (originele versie), hij wilde graag de uitbreiding dolle waterpret dus die heb ik voor het gedownload. De download bestaat uit verschillende mapjes en losse bestanden. Ik heb het mapje met alle submapjes en losse bestanden samen gebrand op een DVD.. Dat is geloof ik niet helemaal de juiste manier maar ik had geen problemen met het installeren van dolle waterpret.

    Maar helaas... nu kan ik RCT3 niet meer opstarten... hij vraagt steeds om de cd. Als ik dan de originele CD van RCT3 er in doe, blijft hij dit toch steeds vragen. Ik heb ook geprobeerd om de gebrande DVD met dolle waterpret er in te stoppen maar ook dan geeft ie deze melding..

    \Omdat mijn zoon natuurlijk baalt dat ie nu helemaal geen RCT3 meer kan spelen, heb ik geprobeerd om dolle waterpret te verwijderen maar dat lukt nu dus niet meer... :s  Hij geeft steeds aan dat ik dan RCT3 + dolle waterpret moet verwijderen. Dus dan moet ik RCT3 verwijderen en ook de parken die hij al heeft gemaakt! En dat is zeker ook niet de bedoeling.

    Nu lees ik hier dat ik er een cracker overheen zou moeten gooien? :-[

    Heb ik dus geprobeerd maar ik snap er niets van  :redface:

  11. Mijn zoon had al Roller Coaster Tycoon 3 op zijn PC staan (originele game). Omdat hij heel graag de uitbreiding Dolle Waterpret wilde, heb ik deze voor hem gedownload en geinstalleerd.

    De installatie gaf geen probleem maar nu krijg ik RCT niet meer opgestart, hij blijft vragen om de CD van RCT3. Als ik die er in doe (dus de originele CD van het originele spel) blijft hij toch deze melding geven.

    Ik heb het nog geprobeer met de CD met het gedownloade spel maar ook hierbij geeft ie deze melding...

    Omdat hij nu RCT3 helemaal niet meer kan spelen, wilde ik Dolle waterpret maar weer van de PC verwijderen maar dat kan alleen maar door RCT3 helemaal te verwijderen. En dan is ie dus ook alle dingen/parken die hij heeft gemaakt kwijt... Dat is ook weer niet te bedoeling.

    Heeft er iemand een oplossing voor dit probleem??

    Trouwens ik heb het gedownloade Dolle waterpret met hele mapje (en submappen en losse bestanden) op een DVD gebrand... dus niet op de manier zoals het eigenlijk zou moeten maar ik wist niet hoe dat moet. Ben nog een leek in het downloaden en branden van games  :redface: Bij het installeren heb ik gewoon dubbel geklikt op het installatie-icoontje en dat gaf geen probleem.. dus daar zou het toch niet aan kunnen liggen, lijkt me...


    Post Merge: september 22, 2009, 16:06:46 pm

    oeps geloof dat ik niet goed hier op het forum gekeken heb... geloof dat het antwoord hier boven staat... sorry  :redface: Ik had gezocht op RCT en dat dus niet gevonden....  Ik zal eerst eens even daar kijken...

  12. heb dit geprobeerd maar dan krijg ik nog steeds dezelfde foutmelding.

    Ik heb ook even gekeken op de site van de maker van de game; Atari. Daar zie ik deze foutmelding vermeld staan en deze oplossing erbij:

    I receive a DirectX 9 error messageAfter the game has been installed I receive an error message stating "DirectX 9 not found" or "DirectX9 debug file error"

    Check your graphic has enough memory

    It is very important that the PC you are running this title on meets minimum specification. Rollercoaster Tycoon 3 requires a MINIMUM of a 64Mb Radeon 8500 or NVidia GeForce3 card.

    First determine what type of video card you have. To do this:

    Click Start

    Click Run

    In the box type DXDIAG. Click OK. This will bring up the DirectX Diagnostic Tool

    When the tool finishes loading, click the Display tab.

    Here you will see the name of your card and its approx total memory. This figure must be above 64Mb in order to run the game.

    Maar als het goed is moet mijn graphics card toch goed zijn...  :-[

    Heel vreemd want ik heb om te testen ook RCT-2 geinstalleerd en die doet het wel..!?

  13. okee ik heb het gedownload en via de USB stick op de PC geinstalleerd. Maar de download bestaat uit verschillende directories met allerlei bestanden dus het is onduidelijk welke ik moet installeren. Ik heb in de mapjes gekeken en vond 2 installatie-bestanden, deze 2 heb ik geinstalleerd dus hoop dat het zo goed is. Ik heb daarna internet geprobeerd en het lukte!  :)

    Nadat ik een paar Adobeprogrammaatjes had gedownload, gaf de PC wel ineens een internetexplorerfoutmelding en werd internet weer afgesloten.  :-\ Ik hoop dat dat eenmalig was..

    Maar ik heb wel eerst even snel een virusscanner geinstalleerd (G-data) voordat ik al meteen een virus ga binnenhalen  ;)

    Ik heb Rollercoaster tycoon 3 geinstalleerd maar hij doet het niet  :'( Ik krijg steeds de foutmelding "DirectX9 not found"  ?

    DirectX9 is een klein programmaatje geloof ik, dat zou ook op de installatieschijf van RTC3 moeten staan volgens de informatie op de verpakking  :-[ Maar ik heb het voor de zekerheid gedownload en op de PC gezet maar ook dan doet ie het niet?!

    Ik zag wel op verpakking dat bij de systeemvereisten allerlei Windowsversies staan maar geen Windows Vista. Zou het kunnen dat dit spel niet op Windows Vista draait?

    Zou wel balen zijn als hij RTC3 niet kan spelen op zijn nieuwe PC... :redface:

  14. De installatie van Windows is gelukt. Dat was inderdaad simpel!  ;)

    Maar ik wilde nu internet instellen en loop tegen een probleem aan:

    Ik ben naar het configuratiescherm gegaan en heb gekozen voor  "Netwerk en internet", vervolgens voor "verbinding internet maken". Nu krijg ik echter de melding "Er is geen internethardware gevonden"

    En dat snap ik niet... want wij hebben geen draadloos internet maar hebben de PC, via modem en router met een draad aan elkaar verbonden dan hebben we toch geen netwerkkaart of zo nodig? Of wordt er iets anders met internethardware bedoeld?

  15. ow jeee sorry... dat was stom... we hadden al een andere stekker geprobeerd en al..

    raakt mij man toevallig met het verdraaien van de kast een knopje aan de voorkant wat we dus echt helemaal niet gezien hadden.  :-[ 

    Maar het moet gezegd worden; het is wel een hele vreemde plaats voor een aan/uitknop!

    Maar goed: het werkt dus!  :) Denk dat ik er nu nog even die Windows installatieschijf in doe en dan morgen de rest.

  16. Ik heb nog eens gekeken maar ik denk dat het een heel ander probleem is want het lampje voor op de PC brandt wel maar ik vrees dat ie verder helemaal niks doet... Je hoort namelijk absoluut niets. En een PC kan wel stil zijn maar niet zoooo stil lijkt me.

    Jeetje.. nou weet ik het ook niet.  :'( Moet ik maandag toch eerst maar even bellen naar Azerty. Wel heel erg jammer want ik heb morgen net even tijd om een poging te waten om de software te installeren, de rest van de week moet ik werken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...