Spring naar bijdragen

LenS

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door LenS

  1. Als ik bv deze case koop (http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25939), wat voor harde schijf moet ik er dan voor kopen(de soort), kan ik die harde schijf ook aan mijn pc linken zodat ik er muziek en films op kan zetten, en kan ik hier niet mee gebanned worden?

    Na aanleiding hiervan heb ik de volgende vraag: Kan ik beter een case en een harde schijf kopen, of gelijk een van 120GB(een neppe dus)?

    Om gegevens van een oude harde schijf naar een nieuwe harde schijf te zetten heb je een hdd transfer kit nodig. Microsoft heeft destijds originele met CD uitgeleverd, waardoor je beide harde schijven op je Xbox 360 kon aansluiten en de data kon transferren.

    Er zijn ook losse transfer kits te koop, deze worden alleen niet geleverd met een originele CD. Met deze transfer kit zal je het via je computer moeten overzetten. Dit gaat met behulp van xport360 of xplorer360.

    Mocht je een case willen aanschaffen, dan zal je de harde schijf eerst moeten configureren met hddhackr. Mocht je dit willen proberen, dan kan je hier een handleiding vinden:

    http://www.xbox360spellenbranden.nl/handleiding-hddhackr.html

    Hou er wel rekening mee dat het niet met iedere 2,5" harde schijf gaat werken.

  2. wat is het verschil tussen echt en nep dan? :)

    Okee mooi;) ( ik zeg dat je kans hebt op een klone en dat je daar op moet leten;)

    Hier de nieuws Kernel: http://www.megaupload.com/?d=9ONJ9GK9

    sidder heeft wel klonen r4 kaarten tekoop;)

    wat is het verschil tussen echt en nep dan? :)

    Het grote verschil is gewoon een kwaliteits kwestie. R4 heeft een goede naam opgebouwd door top kwaliteit te leveren. Nu plukken verschillende producten hier een graantje van mee om hun naam te misbruiken op hun eigen kaarten. Meestal gaat het om Chinese producenten. Als een product op de Chinese markt goede kwaliteit is, dan is het veelal op de Europese markt troep.

    De meeste webwinkels in Nederland mogen hier wel een wat bewuster van worden, want de klant wordt gewoon genaaid.

  3. Zijn veel klonen van dus koop die niet.

    r4 kaart zijn die tekoop zijn 100% klonen(nep) makers zijn gestopt.

    Dit klopt niet helemaal. Bijna alle R4 kaarten op de markt zijn nep. Nu heeft alleen het M3 team een tijd geleden een volledige overname gedaan van R4. M3 heeft daarna drie nieuwe R4/R4i kaarten op de markt gebracht. De officiële website is hier te vinden: http://www.r4rts.cn/

    Hier een redelijk compleet overzicht van originele en namaak kaarten:

    http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/

    De meeste verkopers zal het waarschijnlijk geen bal interesseren. De namaak kaarten zijn namelijk veel goedkoper en 99% van de klanten weet geen verschil tussen origineel en namaak.

  4. gejatte 'wii look' ?

    Wat bedoel je daar nou mee ?

    Daarmee doel ik meer op die poppetjes die ze in het nieuwe Xbox 360 menu gebruiken. Krijg ik een beetje het gevoel bij alsof ze dat van de wii hebben gejat. Het valt ook wel een beetje mee, maar ik baal er nog steeds van dat ze het oude menu hebben aangepast. :)

  5. Hoi Patrick,

    Ik heb zelf ook een xbox360 en ben er heel tevreden mee. Ik heb hem gewoon via een internetwinkel gekocht. Ik denk dat er tweedehands ook wel wat goeds tussen zit, maar je hebt natuurlijk geen garantie. Voor jouw budget kan je er zo een halen. Ik heb zelf een pro. Ik zou geen arcade nemen want dan heb je geen harde schijf en dat is wel heel handig.

    Zover ik weet zit de garantie niet op een bon maar op het serienummer van de Xbox.

    Winkels die de xbox 360 verkopen sturen je toch door naar Microsoft als je een defect hebt.

    Klopt, maar officieel heeft alleen de eerste eigenaar garantie. Dus mocht de eerste eigenaar hem al bij Microsoft hebben geregistreerd dan kan je fluiten naar je garantie.

    Hallo,

    Bedankt voor jullie reacties.

    Ik zit nu te twijfelen tussen een ps3 en een 360.

    Mijn vraag is nu, wat zijn de verschillen tussen de spellen van de Xbox 360 en de ps3??

    Groetjes Patrick

    Het grote voordeel aan de PS3 is het multimedia center. Dit is veel gebruiksvriendelijker, bluray ondersteuning, geen gejatte 'wii look'. Kwalitatief is de PS3 beter en sneller, maar daar heb je met de games nog niets aan. De PS3 heeft ook gratis WIFI onboard en online gamen is gratis.

    De Xbox 360 heeft als voordeel dat je hem kan ombouwen en voor zover ik weet heeft deze ook meer exclusieve games. De nieuwe Xbox 360 consoles hebben een jasper moederbord, deze schijnt RROD proof te zijn en ik heb er nog weinig klachten over gehad. Koop dus geen tweedehands maar gewoon een nieuwe!

    Met dit budget zou ik gewoon een Xbox 360 pro/elite kopen en hem om laten bouwen. ;)

    Mocht je hem niet willen ombouwen, ga dan voor de PS3.

  6. Alweer bedankt voor je snelle reactie.... Ja heb al zoveel geprobeerd te branden.. Harry Potter.. Ice age, Nu probeer ik Lego Batman maar wil niet echt... De layerbreak ook al ingevuld.. Als ik trouwens imgburn opstart komt dit ook in beeld met een geel driehoekje:

    I 11:20:54 ImgBurn Version 2.5.0.0 started!

    I 11:20:54 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600 : Service Pack 3)

    I 11:20:54 Total Physical Memory: 915.888 KB  -  Available: 155.668 KB

    W 11:20:54 SPTD can have a detrimental effect on drive performance.

    I 11:20:54 Initialising SPTI...

    I 11:20:54 Searching for SCSI / ATAPI devices...

    I 11:20:54 Found 1 DVD±RW/RAM!

    Waar de w voorstaat krijg ik een geel driehoekje met en uitroepteken erin.. Misschien dat dit er mee te maken heeft???

    Lijkt inderdaad dat het er vrij weinig mee te maken heeft. Het beste kan je de spellen even door abgx halen. Een Nederlandse handleiding staat op www.abgx.nl Dit programma controleert of het spel overeenkomt met alle veiligheidseisen, want waarschijnlijk is die .dvd file niet goed. Het is sowieso onverstandig om een .iso file te patchen, vooral als je Xbox live gebruikt.

    Mocht abgx geen fouten geven dan is het handig voor ons om te weten wat voor foutmelding je krijgt als je de .iso file probeert te branden. En weet je ook wat voor merk en type brander je hebt?

  7. Je kunt normaal een nieuwe insteken.

    Gewoon oude afkoppelen en terug die nieuwe aansluiten.

    Is niks moeilijk aan. Het is wel ff wringen om die kabels uit je drive te trekken maar doe het vooral zo voorzichtig mogelijk.

    Helaas, zo makkelijk werkt het niet. In elke DVD drive zit namelijk een unieke drivekey welke samenwerkt met het moederbord. Je zal dus eerst de key uit de liteon moeten lezen en deze vervolgens in de nieuwe DVD drive flashen. Voor het uitlezen van de key heb je ook een CK3/Xtractor en een compatible SATA aansluiting nodig en je moet R707 op het PCB(moederbord DVD drive) verbinden.

    Daarnaast is het grote probleem niet om de kabels los te wringen, maar om hem netjes open te krijgen. Ik krijg hier regelmatig mensen over de vloer die het zelf hebben geprobeerd, maar die hebben alles afgebroken.

    De DVD drive kan eventueel ook een hitachi zijn, maar dan moet je de DVD drive wel even spoofen naar een liteon. Bij voorkeur zou ik toch een liteon nemen, die zijn niet zo erg duur meer en kwalitatief veel beter.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...