Spring naar bijdragen

orange123

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door orange123

  1. Eej mensen,

    Ik heb een probleem ik heb een film gedownload: SAW. Ik heb het gedownload met bitlord. In de map C:/program files/ bitlord/ downloads staat er een map: saw. daarin ziteen de volgende bestandjes:

    Video_ts.bup

    video_ts.ifo

    vts_01_0.bup

    vts_01_0.ifo

    En nog 5 bestandjes van 1 t/m 5 die ik kan afspelen met VLC media player.

    Hoe moet ik hierop ondertiteling krijgen. Ik heb geen brander. Ik wil hem ook niet branden. Ik wil hem alleen maar afspelen met ondertiteling in het nederlands. Heb ik hier een programma voor nodig? Wie kan me helpen?

    Alvast bedankt Maarten.

  2. Het is gelukt!, alleen nu zit ik met een ander probleem :(. Ik heb the sims 2, the sims studentenleven, en de sims nachtleven geinstaleerd alleen gaat het fout bij the sims gaan het maken. Toen ik klaar was vroeg hij om een cd terwijl ik maar 1 bestand hab een mdf file. In de readme stond dat ik cureROM moest downloaden. dat heb ik gedaan maar ik snap er niks van iemand ervaring? Wie wil het me uitleggen of een andere mogelijkheid zeggen? (zij er ook no-cd cracks voor de sims gaan het maken? Zoja wie weet een site?)

    greetz maarten

  3. EEj mensen,

    ik heb nog een tip. Als je free versie heb van ps cs3 v9.o, dan moet je gaan naar C:/program files/Adobe/photoshop cs3/amt en dan moet je het filetje dat application heet renamen tot een xx bestand. Dus application.(een file type die ik ben vergeten) renamen tot application.xx

    Enjoy de ongelimiteerde cs3 maarten

×
×
  • Nieuwe aanmaken...