Spring naar bijdragen

bunnie

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door bunnie

  1. Hoi,

    Heb laatst een 4 gb kaartje voor nds gekocht. R4 kaartje was te oud. Hierop een passend R4 kaartje erbij gekocht. Hier zit nu nieuwe software op. Alle spelletjes draaien en werken zoals het hoort. Alleen 1 spelletje krijg ik niet draaiende. New super mario bros krijg ik niet draaiende. Komt niet door het gehele opstart heen. Bij een andere NDS met andere R4 kaart met software draaid het spelletje wel.

    Wie kan mij verder helpen. Heb al diverse malen het spelletje er op gezet. Ook al van diverse verschillende sites het spelletje gedownload. Maar nog steeds zonder resultaat. Wie weet raad.....

  2. Hoi,

    Ik ben opzoek naar de volgende 2 spelletjes.

    # eindeloos games top 10

    # 42 spel klassiekers.

    Ik heb al diverse sites geprobeerd. Maar ik kan ze niet vinden. Ik ben met name opzoek naar de nummers van de spelletjes zodat ik gerichter kan zoeken. Wie weet hiervan de nummers of een directe link naar die spelletjes.

    Tevens probeer ik mario and luigi inside browsers story draaiende te krijgen. Ook ik blijf steken bij het begin menu. Ik heb al geprobeerd nieuwe software voor de R4 kaart op te halen maar helaas tot nu toe zonder resultaat. Wie weet er nog een oplossing.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...