Spring naar bijdragen

verhoeven

Full members
  • Aantal bijdragen

    42
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door verhoeven

  1. nou heb ik die gozer gebeld die 'm heeft omgebouwd en die zegt dat het aan mijn brander ligt, maar  welke brander werkt perfect bij het branden van xbox 360 games of heeft goeie ervaringen met een bepaalde brander.

    laat het me ff weten.

    alvast bedankt!

  2. heb 'm van de week laten ombouwen, de originele spellen doen het gewoon, maar degene die ik gebrand heb the darkness dus niet. ben nou gears of war aan het downloaden als die klaar is kijk ik ff of die het wel doet, zo niet dan denk ik dat het ombouwen niet goed gebeurd is en ga ik trug. kan het ook niet liggen bijv. aan de dvd's dat die bijv. verbatim ( wat ik gebruik ) niet pakt en andere merken wel?

    gr.

  3. heb het bestand the darkness gedownload als .rar bestand, daarna heb ik alle .rar bestanden geselecteerd en uitgepakt dan houd ik een image bestand over en dit heb ik met nero 6 gebrand zoals in de handleiding staat.

    maar als die klaar is met branden en ik doe 'm in de omgebouwde xbox 360 krijg ik unreadable disc.

    ik gebruik trouwens dl dvd+r van verbatim.

    gr.

  4. hoi!

    heb de haldleiding gevolgd van hoe je een 360 game moet branden.

    nu heb ik the darkness gedownload alles omgezet naar .iso enzo.

    daarna gebrand met nero burning rom, alles perfect, maar als ik 'm in de 360 doet krijg ik het bericht unreadable disc.

    weet iemand wat ik hier aan kan doen.

    alvast bedankt!

  5. ben bij stap 1 van 'film voorzien van ondertiteling en branden op een dvd'.  daar staat als eerste gaan we de pligin in de map plugins uitpakken, maar ik zie in de map plugins niks om uit te pakken, wie kan me hierbij helpen. ik heb het al een keer geinstalleerd maar daarna weer verwijderd dus het is me weleens gelukt, maar ik zou niet meer weten hoe het toen ging. alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...