Spring naar bijdragen

hunterunattended

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door hunterunattended

  1. Bedankt Hunter voor je reactie maar de nzb wordt nog steeds gedownload naar het buroblad. Ik krijg geen keuze om het ergens anders naar toe te zetten. Heb gekeken in het script dat je boven beschrijft maar vindt hier niet iets in terug over de desktop / bureaublad. Of moet ik eerst OnlineFTD de-installeren en dan de nieuwe van jou link opnieuw installeren?

    Als ik op de nzb knop druk verschijnt er in mijn windows 7 een window met You have chosen to open <<< nzb naam >>> What should Prism do with this file. Daarna is er de keuze (ingevuld al) voor Newsbin Pro of Save file. Als ik save file kies wordt hij automatisch op het buroblad gedownload en dat is dus wat ik graag wil veranderen in een andere map, bv de map die SABNZB+ regelmatig checked of er nzb's in staan op mijn NAS, maar zou ook een andere map kunnen worden als ik met NewsBin Pro de bestanden binnen haal.

    Hoop dat je begrijpt wat ik bedoel, een browse functie naar een andere map die ik zelf kan bepalen bij de keuze Save File. Nu zorgd die dowloadmanager ervoor dat de nzb op C:\Users\PCPrivé\Desktop terecht komt.

    Hoi.

    Ik heb een "Reset-tool" gemaakt. deze verwijderd met 1 druk op de knop alle instellingen. dus ook je download locatie. download het hier: http://www.hunterunattendeds.info/onlineftd/ONLINEFTDRESETTOOL.exe

    mocht dit nog niet werken dan kan je even handmatig de map Prism in %Appdata% verwijderen. en Online-FTD opnieuw installeren. zodat de aangepaste settingsfile die ik je gegeven heb weg is.

    ik hoop dat dit je probleem oplost.

    Hunter

  2. Iemand een idee hoe je bij het progje van Hunter de download locatie voor de nvb kan veranderen naar een andere map en locatie. Nu komen de NZB's op je buroblad maar ik zou dit graag in de watch map van SABNZB+ laten plaatsen op mijn NAS.

    De download functie lijkt op de download van Chrome te lijken, heb al even gezocht in wat scripts of ik hier ieets in vind maar geen succes nog.

    Hoi, sorry voor late reactie.

    heb even voor je gekeken, dit programma is gemaakt met Prism van mozilla.

    ik heb een config bestandje even aangepasd. en daarna kon ik zelf bepalen waar een bestand moet worden opgeslagen.

    download http://hunterunattendeds.info/onlineftd/preferences.zip en zet preferences.js in map: C:\Program Files (x86)\OnlineFTD\defaults\preferences of waar je hem geinstalleerd hebt.

    dat bestand is ook te openen met kladblok.mocht dit de oplossing niet zijn.

    Hunter

  3. Het is wel waar, alleen enkel hebben we blok erin gezet voor nzbpirates.com

    waarom omdat ik daar gebannen ben en helemaal zwart gemaakt ben, en lastig gevallen jullie moesten eens weten, maar het host file is simpel aan te passen en dus is het ook weer te verwijderen! bij nzbpirates/nzbwereld overdrijven ze dus flink!

    c:\Windows\System32\drivers\etc open host met kladblok dan zie de regel nzbpirates.com staan deze weg halen weer opslaan en probleem is opgelost.

    hunter

×
×
  • Nieuwe aanmaken...