Spring naar bijdragen

vrouwke19

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door vrouwke19

  1. Wie kan mij helpen? Ik heb 2 bestanden van ong.700 mb in het bestand om te branden (VCD, dus geen dvd!) nu geeft de comp. aan: te weinig ruimte op schijfje om alles te branden. o.k.: ik dacht dan verwijder ik 1 item, maar dan krijg ik steeds de mededeling dat ik het niet kan verwijderen omdat het door een ander programma in gebruik is? (alle andere programma's afgesloten) Ik heb al echt alles geprobeerd; verborgen maken, archief, verplaatsen lukt ook niet. Wat moet ik in godsnaam doen om de 'wachtrij' helemaal leeg te maken zodat ik weer gewoon iets kan branden? Zelfs foto's kan ik nu niet meer op een cd-tje zetten....

  2. :knuffel: Ik ben de film "over the hedge" aan het downloaden (1350 mb), en wil deze graag branden op een cd-r van 700 mb. Want als ik mbv alcohol of nero wil branden op een dvd-r geeft de comp. aan : geen geldige schijf aanwezig, heel frusti!!

    gedownload via bittorrent, en deze keer geen 2 mapjes (anders brandde ik gewoon 2 cd'tjes voor 1 film)

    ligt het dan aan de soorts dvd schijfje dat ik nu thuis heb liggen?

    Dvd-shrink gaat ook niet.. want dat kent weer geen avi-bestand, kortom een heel verhaal...

  3. Ik heb een film gedownload, 3 mapjes; cd1 cd2 en een preview. De preview kan ik wel afspelen m.b.v. vlc mediaspeler. In cd1 en cd2 mapje zitten voor windows onbekende bestanden nl: cd1: lcr-cr.tca en dan een nummer erachter, in cd2 zit lcr-cr.tcb met nummers erachter. De film is gedownload via bittorrent, en deze gaf aan dat de film succesvol was gedownload.

    Wat moet ik nu doen om die onbekende extensies (tca-cr.tca/tcb) af te kunnen spelen en uiteindelijk de branden?

    alvast bedankt voor je hulp!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...