Spring naar bijdragen

lunanoko

Full members
  • Aantal bijdragen

    40
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door lunanoko

  1. Shit helemaal vergeten hier te kijken, die advertentie staat ook op te veel plaatsen :$ Wat de processor betreft: meer info dan wat hierboven staat heb ik even niet. Is er een programmatje waarmee ik dat kan nakijken?

    Sorry voor de late reactie :(

  2. Wegens aanschaf van m'n Macbook kan mijn Asus notebook de deur uit. Specs zijn als volgt:

    Intel Core 2 Duo, 2.16 GHz

    4 GB RAM

    Nvidia GeForce 9300M GS 512 MB

    2 x 232 GB harde shijf

    17" scherm

    Windows Vista zit erbij (recovery DVD)

    De laptop toont wel sporen van gebruik, maar is zeker niet in slechte staat. Beeldschermscharnier werkt nog prima en ook het scherm zelf is nog in prima staat. Hij is dan ook nog geen jaar oud. De batterij doet het overigens ook nog goed. Volledig opgeladen kan je er bijna twee uur mee doen, mits je geen zware applicaties draait.

    De boekjes en DVD zitten er gewoon bij, maar ik heb geen doos meer. Wel een laptoptas waar alles gewoon in kan, die krijg je er gratis bij.

    Ik stuur hem liever niet op, dus het liefst komen halen in Hoofddorp. Desnoods kan ik ook naar een treinstation toe komen want ik heb een studenten OV, maar dat moet dan maar even afgesproken worden.

    Wat de prijs betreft dacht ik in de richting van de €400.

  3. Printers zijn zoiezo grote ondingen. Als ze moeten werken werken ze niet, of ze nou van HP of een ander A-merk zijn of van de Lidl.

    Wat voor printers koop jij dan... :P Ik heb er al een stuk of 4 versleten die het allemaal netjes deden hoor! Nauwelijks problemen mee gehad. Één keer wel, maar dat was een kwestie van print-spooler legen en verder gaan :P

  4. CPU mag maximaal 70 graden worden. Op zich zijn de huidige temperaturen dus wel ok. Maar zoals hierboven gezegd zou ik ook eens kijken hoe warm hij wordt onder volledige belasting (mits dat bij deze screenshot niet het geval was).

    Verder zou ik ook eens een memory check uitvoeren. Kapot geheugen kan ook voor vervelende problemen zorgen. Ik doe dit altijd met een Linux CD, bijna elke grote distributie heeft wel een memcheck programmatje.

  5. Ik heb nu een half jaar een HTC Hero en ik ben er érg tevreden mee. Het enige wat ik zó jammer vind is dat HTC die Sense interface overal overheen wilt gooien... Ik had veel liever de 'gewone' Android gehad... Ook geen opties om dat uit te zetten ofzo... Volgende keer ga ik dus gewoon voor Googles eigen telefoon zonder al dat gepruts.

    Ik weet dat er veel mensen zijn die die HTC interface geweldig vinden, maar ik vind het echt niks toevoegen, en het voelt ook veel te bekrompen aan wat mij betreft. De standaard Android interace voelt wat luchtiger en vooral soepeler aan.

    Maar over Android zelf ben ik dik tevreden  8) Ik gebruik ook heel veel diensten van Google, dus daarmee heeft Android met zijn Google integratie nog een pluspunt voor mij.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...