Spring naar bijdragen

jochends

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door jochends

  1. Opnieuw downloaden zit er niet in denk ik. Het probleem is dat ik de serie KYLE XY kan downloaden als HDTV versie( maar daar vind ik de subtitles echt nergens van in het nederlands en ze zijn ook te uiteenlopend voor zomaar goed te zetten met een prog ) en dan is er ook nog 1 met hele slechte kwaliteit. Verder vind ik er geen. En welk programma zou dat dan zijn voor het uitknippen?

    Grtz

  2. Hallo, ik heb net een paar avi filmpjes binnen maar ze zijn wat damaged en ze freezen af en toe. Nu wil ik die met mijn externe schijf bekijken op de tv. Ik heb al een 50 tal avi's op de schijf staan en die spelen allemaal goed af maar met deze heb ik problemen.. Is er een manier om die fouten in de avi, waar het beeld stilstaat voor een paar secs of versneld word te fixen? Ik heb Divxrepair al geprobeerd maar die vind geen fouten :/. Ik heb wel een zooi van codecs staan op de pc, kan het daaraan liggn dat die freezet? Verkeerde codecs fzo? En heb ik die codecs nodig voor op de TV de bestanden ook goed te kunnen afspelen?

    Grtz Jochen

  3. Hallo, ik heb een plextor media player externe schijf staan waar ik al massa's video_ts en avi bestanden op heb afgespeeld zonder problemen. Nu heb ik een serie die in AVI bestanden staan en waarvan ik de nederlandse .srt files van heb, maar als ik die dezelfde naam geef en ik wil die afspelen via de TV, lopen de eerste 5 tal minuten goed zonder problemen, maar dan ineens loopt het beeld volledig vast en na 5 secs daarna het geluid ook. Ik heb dit getest door het eens te doen zonder de subtitles erbij en dan blokeert de avi niet. Ik heb ook al via Ultra Video Converter mijn srt files in de avi's gebrand maar het probleem is dan, dat het beeld en het geluid niet meer klopt na het midden van een aflevering. Als ik deze wil afspelen via VLC, dan loopt alles vlot en zonder problemen. Ik zou de serie het liefst met mijn vriendin samen bekijken en daarom is het lastig om dit via de PC te volgen. Is er een manier om het toch via de tv te laten spelen zonder kwaliteitsverlies ? Mijn media player kan wel ook vub's aan van video_ts dus mss moet ik die avi omzetten naar een ander bestand en die dan branden in de sub's? Weet iemand wat ik het beste kan doen?

    Groetjes Jochen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...